- امتیاز واکنش
- 616
- زمان حضور
- 9 روز 20 ساعت 34 دقیقه
نویسنده این موضوع
* به نام یگانه خالق تقدیر *
نام رمان: ستایشی در نگاه سیاوش
نام نویسنده: setareh.afshar کاربر انجمن رمان ۹۸
نام ناظر: MĀŘÝM
ژانر: اجتماعی، عاشقانه
خلاصه:
میدانی، این دنیا کاری با من کرد که در مشکلات گم شدم. نمیدانم چه شد، ولی وقتی به خودم آمدم در آینه ستایشی وجود نداشت، خودم را در آینه نمیدیدم.
بازی با زخم زدن به من آغاز شد و طوری پیش رفت که روحم را مکید و جسمم را متلاشی کرد...
دیگر ستایشی وجود نداشت...
خدا او را در بند من فرستاد تا من خودم را در چشمانش ببینم و این چنین شد که ستایش را در نگاه سیاوش دیدم...
نمی دانم کجا بی ذاتی کردم که خدا او را گذاشت وسط زندگی من.
چرا دلبسته اش شدم را نمی دانم، این ها را از که باید بپرسم؟ از او ؟ از خودم؟ یا از خدایی که او را به من داد؟
نام رمان: ستایشی در نگاه سیاوش
نام نویسنده: setareh.afshar کاربر انجمن رمان ۹۸
نام ناظر: MĀŘÝM
ژانر: اجتماعی، عاشقانه
خلاصه:
میدانی، این دنیا کاری با من کرد که در مشکلات گم شدم. نمیدانم چه شد، ولی وقتی به خودم آمدم در آینه ستایشی وجود نداشت، خودم را در آینه نمیدیدم.
بازی با زخم زدن به من آغاز شد و طوری پیش رفت که روحم را مکید و جسمم را متلاشی کرد...
دیگر ستایشی وجود نداشت...
خدا او را در بند من فرستاد تا من خودم را در چشمانش ببینم و این چنین شد که ستایش را در نگاه سیاوش دیدم...
نمی دانم کجا بی ذاتی کردم که خدا او را گذاشت وسط زندگی من.
چرا دلبسته اش شدم را نمی دانم، این ها را از که باید بپرسم؟ از او ؟ از خودم؟ یا از خدایی که او را به من داد؟
در حال تایپ رمان ستایشی در نگاه سیاوش | setareh.afshar کاربر انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: