- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
- مواد لازم برای ساندویچ هویجی
- فویل آلیومینیومی ۳۰×۱۰ س.متر 8 عدد
- خمیر پفکی 250 گرم
- پنیر خامهای 200 گرم
- جعفری خرد شده 1/4 پیمانه
- تره خرد شده 1/4 پیمانه
- پوست لیمو ترش رنده شده 1 قاشق چایخوری
- نمک 1/4 قاشق چایخوری
- جعفری تازه برای تزیین به مقدار کافی
- 200 کالری
- 15 گرم چربی
- 14 گرم کربوهیدرات
- 4 گرم پروتئین
- 30 میلیگرم کلسترول
ساندویچ هویجی
این ساندویچهای زیبا و بامزه به راحتی با خمیر پفکی تهیه میشوند و چون شکل هویج هستند ساندویچ هویجی نامگذاری شدند. برای تهیه نان ساندویچ هویجی کافی است خمیر پفکی را دور یک تکه فویل آلومینیومی بپیچید و خمیرها را در فر قرار دهید. ساندویچ هویجی به دلیل ظاهر جالبش محبوب کودکان است و بلافاصلهتوجه آنها را به خود جلب میکند.
طرز تهیه: فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. ورقههای آلومینیومی را به شکل قیفهای هم اندازه بپیچید. خمیر پفکی را با وردنه روی سطح مورد نظر باز کنید. خمیر مستطیلی پهن شده را با استفاده از کاتر پیتزا یا چاقو، به شکل نوارهای ۲/۵ سانتیمتری برش بزنید.
برای ایجاد نان به شکل هویج، دور هر کدام از قیفهای آلومینیومی یکی از نوارهای خمیری را بپیچید. قیفهای نان را با فاصله مناسب روی سینی فر بچینید.
پس از ۷-۹ دقیقه که نانها به رنگ طلایی درآمدند آنها را از فر خارج کنید. صبر کنید تا کاملاً خنک شوند و سپس ورقههای آلومینیومی را از نانها خارج کنید.
پنیر خامهای، جعفری، پوست لیمو رنده شده و نمک را در کاسهای بریزید و آنها را با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید. مخلوط را داخل قیف بریزید یا اگر قیف ندارید آن را در کیسه پلاستیکی ضخیم بریزید و گوشه آن را با قیچی ببرید. نانهای خنک شده را با استفاده از قیف از مواد تهیه شده پر کنید. دو برگ جعفری تازه روی هر کدام فرو کنید تا ساندویچها به شکل هویج درآیند.
نکته: میتوانید در ساندویچ هویجی، به جای مخلوط پنیرخامهای از سالاد الویه یا هر چیز دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
#ایران کوک
ساندویچ هویجی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com