خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای کوکی شکری رنگارنگ
    • آرد سفید 3 پیمانه
    • بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
    • کره نرم شده 220 گرم
    • شکر 1 پیمانه
    • تخم مرغ بزرگ 1 عدد
    • پوست لیمو رنده شده 1 قاشق غذاخوری
    • آبلیمو 1/2 قاشق غذاخوری
    • عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
    • چیپس شکلات سفید 350 گرم
    • چیپس شکلات در سه رنگ 100 گرم از هر رنگ
کوکی شکری رنگارنگ


کوکی شکری یک شیرینی خشک خیلی خیلی ساده است که می‌شود آن را به شکل‌های مختلف درآورد و شباهت زیادی هم به بیسکویتی دارد که قبلاً آموزش دادیم. کوکی‌ها را می‌توان با شکلات ذوب شده به شکل‌های مختلفی تزیین کرد. این بار برای تزیین کوکی از چیپس‌های شکلاتی رنگی استفاده شده است. حتی می‌توان با مخلوط کردن دو رنگ مختلف رنگ جدیدی ایجاد کرد. مثلاً می‌توانید با ترکیب چیپس‌های زرد و قرمز رنگ نارنجی را درست کنید. این کوکی‌های رنگارنگ زیبا به ویژه برای بچه‌ها جذاب هستند. البته اگر جایی که زندگی می‌کنید به چیپس‌های رنگی (candy coating wafers) دسترسی ندارید، می‌توانید همین روش را با شکلات معمولی و شکلات سفید پیاده کنید.









طرز تهیه: فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. شکر و کره را در ظرف دیگری آنقدر با همزن بزنید تا مخلوط کرم مانند سبکی حاصل شود. سپس تخم مرغ، پوست لیمو، آبلیمو و عصاره وانیل را اضافه و مخلوط کنید. مخلوط آرد را کم کم به آن اضافه نمایید و هر بار ضمن هم زدن دیواره‌های ظرف را پاک کنید. اگر خمیر یک‌دست نشد با دست آن را ورز بدهید تا زمانی که بتوانید آن را بین دستانتان گلوله کنید.


روی سطح تمیزی آرد بپاشید. خمیر را روی آن قرار دهید و با وردنه به ضخامت حدوداً ۷ میلیمتر باز کنید. سپس با کاتر به شکل دلخواه برش بزنید. برای بریدن خمیر به شکل دایره‌ای می‌توانید از لیوان هم استفاده کنید. روی سینی فر کاغذ روغنی بکشید و خمیرهای برش خورده را روی آن بچینید. سینی را ۱۰–۱۲ دقیقه در فر قرار دهید یا تا زمانی که لبه‌ها شروع به طلایی شدن کنند. بگذارید کوکی‌ها کاملاً خنک شوند سپس آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید.

چیپس شکلات سفید را در کاسه‌ای آب کنید (در مایکروفر یا به روش بن ماری). هر کوکی را تا حدود ۱/۳ داخل شکلات ذوب شده فرو ببرید. بگذارید شکلات اضافی چکه کند و بعد آن را روی کاغذ روغنی تمیز بگذارید تا خشک شود.

شکلات‌های رنگی را در سه کاسه جدا گانه آب کنید. حال کوکی‌ها را طوری در شکلات رنگی فرو ببرید که کمی از بخش سفید قبلی را پوشش دهد. دوباره بگذارید روی کاغذ روغنی خشک شوند.







کوکی‌ شکری رنگارنگ را می‌توانید تا ۱ هفته در ظرف در بسته نگه دارید.
#ایران کوک


طرز تهیه کوکی شکری

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا