M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,864
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 36 دقیقه
نویسنده این موضوع
کوکی های اسپرینکلی درخت کریسمس : برای حدود 48 کوکی 5 سانتی
مواد لازم
کره نرم 1 فنجان معادل 226 گرم
شکر دانه ریز 1 و نیم فنجان معادل 300 گرم
تخم مرغ 1 عدد
عصاره وانیل 1 و نیم ق چ
اسانس بادا نصف ق چ
آرد 2 و سه چهارم فنجان
نمک 1 ق چ
رنگ خوراکی ژله ای سبز
رنگ خوراکی ژله ای سبز تیره
اسپرینکل رنگی 1 فنجان
آب نبات ذوب شده اختیاری
تافی شکلاتی مستطیلی
طرز تهیه :
کره و شکر را با سرعت متوسط همزن برقی مخلوط نمایید سپس تخم مرغ و اسانس ها را اضافه نموده به هم زدن ادامه دهید تا کاملا یکدست شوند .
مخلوط آرد و نمک را به کره اضافه کرده و کاملا مخلوط نمایید .
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم نموده و یکی را به رنگ سبز تیره و یکی را به رنگ سبز روشن درآورید .
اگر چسبندگی خمیر زیاد بود 1 قاشق 1 قاشق به آن آرد اضافه کنید .
خمیر رنگی را به 4 – 6 قسمت تقسیم نمایید .
خمیر سبز روشن را رول نموده و سپس با فشار انگشتان خمیر را به شکل مثلث طویل در آورید .
خمیر سبز تیره را بین دو کاغذ روغنی باز کرده و دور خمیر سبز روشن بگردانید و اضافه اش را با چاقو بگیرید .
اسپرینکل ها را در یک ظرف کم عمق ریخته و خمیر را در آنها بگردانید و با فشار انگشت دور تا دور خمیر را با آن ها بپوشانید .
کوکی کریسمس,کوکی درخت کریسمس,بیسکویت درخت کریسمس
خمیر ها را جدا گانه در پوشش های پلاستیکی پیچیده و 20 دقیقه در فریزر بگذارید تا کاملا سفت شوند
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و کف سینی های فر کاغذ روغنی بیندازید .
خمیر ها را از فریزر در آورده و با ضخامت نیم سانتی برش بزنید و روی سینی فر بچینید و به مدت 7 – 9 دقیقه برای خمیری که 6 تکه کرده بودید و درختهای کوچتری داشتید و 10 – 14 دقیقه برای خمیری که 4 قسمت کرده بودید و درختان بزرگتری داشتید بگذارید تا بپزد .
زمان پخت کوکی ها کاملا به سایزشان بستگی دارد پس موقع پخت چشم از آن ها برندارید و زمانی که دیدید کمی پف کردند و عطرشان بلند شد میتوانید از فر خارجشان کنید .
کوکی کریسمس,کوکی درخت کریسمس,بیسکویت درخت کریسمس
تافی های مستطیلی به قطر نیم سانتیمتر به اندازه ی تنه درختهایتان برش بزنید و با فشار پشت چاقو خطوط درخت را رویش ایجاد کنید و با انگشت فشار کوچکی به وسط تنه وارد کنید تا کمی جع شود و سپس با کمی فشار به کوکی ها بچسبانید .
اگر میخواهید مطمئن شوید که کوکی ها از تنه شان جدا نخواهند شد بهتر است با کمی آبنبات ذوب شده آنها را به هم بچسبانید .
منبع: آشپزخونه
مواد لازم
کره نرم 1 فنجان معادل 226 گرم
شکر دانه ریز 1 و نیم فنجان معادل 300 گرم
تخم مرغ 1 عدد
عصاره وانیل 1 و نیم ق چ
اسانس بادا نصف ق چ
آرد 2 و سه چهارم فنجان
نمک 1 ق چ
رنگ خوراکی ژله ای سبز
رنگ خوراکی ژله ای سبز تیره
اسپرینکل رنگی 1 فنجان
آب نبات ذوب شده اختیاری
تافی شکلاتی مستطیلی
طرز تهیه :
کره و شکر را با سرعت متوسط همزن برقی مخلوط نمایید سپس تخم مرغ و اسانس ها را اضافه نموده به هم زدن ادامه دهید تا کاملا یکدست شوند .
مخلوط آرد و نمک را به کره اضافه کرده و کاملا مخلوط نمایید .
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم نموده و یکی را به رنگ سبز تیره و یکی را به رنگ سبز روشن درآورید .
اگر چسبندگی خمیر زیاد بود 1 قاشق 1 قاشق به آن آرد اضافه کنید .
خمیر رنگی را به 4 – 6 قسمت تقسیم نمایید .
خمیر سبز روشن را رول نموده و سپس با فشار انگشتان خمیر را به شکل مثلث طویل در آورید .
خمیر سبز تیره را بین دو کاغذ روغنی باز کرده و دور خمیر سبز روشن بگردانید و اضافه اش را با چاقو بگیرید .
اسپرینکل ها را در یک ظرف کم عمق ریخته و خمیر را در آنها بگردانید و با فشار انگشت دور تا دور خمیر را با آن ها بپوشانید .
کوکی کریسمس,کوکی درخت کریسمس,بیسکویت درخت کریسمس
خمیر ها را جدا گانه در پوشش های پلاستیکی پیچیده و 20 دقیقه در فریزر بگذارید تا کاملا سفت شوند
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و کف سینی های فر کاغذ روغنی بیندازید .
خمیر ها را از فریزر در آورده و با ضخامت نیم سانتی برش بزنید و روی سینی فر بچینید و به مدت 7 – 9 دقیقه برای خمیری که 6 تکه کرده بودید و درختهای کوچتری داشتید و 10 – 14 دقیقه برای خمیری که 4 قسمت کرده بودید و درختان بزرگتری داشتید بگذارید تا بپزد .
زمان پخت کوکی ها کاملا به سایزشان بستگی دارد پس موقع پخت چشم از آن ها برندارید و زمانی که دیدید کمی پف کردند و عطرشان بلند شد میتوانید از فر خارجشان کنید .
کوکی کریسمس,کوکی درخت کریسمس,بیسکویت درخت کریسمس
تافی های مستطیلی به قطر نیم سانتیمتر به اندازه ی تنه درختهایتان برش بزنید و با فشار پشت چاقو خطوط درخت را رویش ایجاد کنید و با انگشت فشار کوچکی به وسط تنه وارد کنید تا کمی جع شود و سپس با کمی فشار به کوکی ها بچسبانید .
اگر میخواهید مطمئن شوید که کوکی ها از تنه شان جدا نخواهند شد بهتر است با کمی آبنبات ذوب شده آنها را به هم بچسبانید .
منبع: آشپزخونه
کوکی اسپیرینکی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com