M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,861
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای ماهی فسنجان
طرز تهیه ماهی فسنجان
گردوها را ابتدا آسیاب و یا چرخ کنید. سپس آب انار ترش را به همراه نمک ، زردچوبه و یک پیمانه آب داخل ظرف مناسبی بریزید و بگذارید تا به جوش بیاید.
گردوی آسیاب شده را هم اول در کمی آب جوش حل کنید و بعد داخل قابلمه آب انار بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم 4 تا 5 ساعت بجوشد تا جا بیفتد.
اگر فسنجان غلیظ شد داخل آن آب سرد بریزید تا گردو به روغن بیفتد.مقداری رب گوجه فرنگی و رب انار را در روغن سرخ کنید و به همراه کمی گلپر به داخل خورشت اضافه کنید و بگذارید تا خورش خوب جا بیفتد.
در این فاصله ماهی را پس از شستن و تمیز کردن و قطعه قطعه کردن ، سرخ کنید و در ظرف مورد نظر بچینید. سپس خورش فسنجان آماده شده را روی آن بریزید و به همراه پلو سرو کنید.
نکات
اگر دوست دارید غذایتان مزه شیرین داشته باشد میتوانید به غذا کمی شکر بزنید و یا از رب انار و آب انار شیرین استفاده کنید.
بجای آب انار میتوانید از آبغوره یا آب نارنج استفاده کنید.
خورش ماهی فسنجان بسیارخوشمزه
نکات تکمیلی در مورد ماهی فسنجان
ماهی فسنجان جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت میباشد .
ماهی فسنجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
تهیه خورش ماهی فسنجان
- مغز گردو :400گرم
- آب انار (ترش) :1پیمانه
- نمک :به میزان لازم
- زردچوبه :1قاشق چایخوری
- آب:1پیمانه
- رب گوجه فرنگی :2قاشق سوپخوری
- رب انار (ترش) :2قاشق سوپخوری
- گلپر:2قاشق چایخوری
- ماهی (سفید شمال):به میزان لازم
طرز تهیه ماهی فسنجان
گردوها را ابتدا آسیاب و یا چرخ کنید. سپس آب انار ترش را به همراه نمک ، زردچوبه و یک پیمانه آب داخل ظرف مناسبی بریزید و بگذارید تا به جوش بیاید.
گردوی آسیاب شده را هم اول در کمی آب جوش حل کنید و بعد داخل قابلمه آب انار بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم 4 تا 5 ساعت بجوشد تا جا بیفتد.
اگر فسنجان غلیظ شد داخل آن آب سرد بریزید تا گردو به روغن بیفتد.مقداری رب گوجه فرنگی و رب انار را در روغن سرخ کنید و به همراه کمی گلپر به داخل خورشت اضافه کنید و بگذارید تا خورش خوب جا بیفتد.
در این فاصله ماهی را پس از شستن و تمیز کردن و قطعه قطعه کردن ، سرخ کنید و در ظرف مورد نظر بچینید. سپس خورش فسنجان آماده شده را روی آن بریزید و به همراه پلو سرو کنید.
نکات
اگر دوست دارید غذایتان مزه شیرین داشته باشد میتوانید به غذا کمی شکر بزنید و یا از رب انار و آب انار شیرین استفاده کنید.
بجای آب انار میتوانید از آبغوره یا آب نارنج استفاده کنید.
خورش ماهی فسنجان بسیارخوشمزه
نکات تکمیلی در مورد ماهی فسنجان
ماهی فسنجان جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت میباشد .
ماهی فسنجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
خورشت فسنجان با ماهی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com