M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,867
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 36 دقیقه
نویسنده این موضوع
خورشت نارنگی : گوشت مرغ 1250 گرم
هندوانه 500 گرم
پوست نارنگی 1 فنجان
روغن 200 گرم
پیاز 3 عدد
خلال پسته 3 قاشق سوپخوری
خلال بادام 3 قاشق سوپخوری
آب لیموترش 3 قاشق سوپخوری
شکر 3 قاشق سوپخوری
آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
زعفران 1 قاشق مرباخوری
نارنگی 1000 گرم
نمک قدری
طرز تهیه :
مرغ تمیز کرده و شکم خالی باشد , پوست نارنج یا نارنگی خلال باشد , پسته و بادام خلال باشد , زعفران سائیده باشد .
ابتدا خلال پوست نارنج را دوبار در آب سرد می جوشانیم و در ظرفی می ریزیم تا یک شب بماند , آب خلال را دو سه بار عوض می کنیم تا تلخی خلال گرغته شود , بعد پیاز را خرد و با روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود , بعد مرغ را بدقت تمیز می کنیم و با دو لیوان آب داخل پیاز سرخ شده می ریزیم و میگذاریم نیم پز شود آنگاه آرد را در یک قاشق روغن سرخ می کنیم و داخل مرغ میریزیم , سپس هویج را پوست می کنیم و خلال می کنیم یا از ماشین مخصوص خلال کردن رد می کنیم و با خلال نارنج تلخی گرفته به مرغ می افزائیم سپس آب لیمو و شکر و زعفران سائیده شده با مقدار کافی نمک می ریزیم و حرارت خورشت را ملایم می کنیم تا خورشت آهسته بجوشد و مواد داخل آن پخته شود و خورشت به روغن بیافتد و آب نداشته باشد , آنگاه نارنگی ها را از پوست دوم در می آوریم و آماده می گذاریم و خورشت را در ظرف می کشیم , ممکن است مرغ را درسته یا قطعه قطعه کنیم و در ظرفی بگذاریم , نارنگی ها را روی خورشت میریزیم و کمی از سس خورشت روی نارنگی می دهیم و خلال پسته و بادام را روی خورشت می پاشیم , ممکن است مغز نارنگی را یک طرف ظرف خورشت بریزیم تا فقط گرم شود بعد آهسته با کفگیر بیرون بیاوریم و کنار بگذاریم و بعد از کشیدن خورشت روی آن بریزیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این خورشت برای 4 تا 6 نفر کافیست.
منبع: آشپزخونه
هندوانه 500 گرم
پوست نارنگی 1 فنجان
روغن 200 گرم
پیاز 3 عدد
خلال پسته 3 قاشق سوپخوری
خلال بادام 3 قاشق سوپخوری
آب لیموترش 3 قاشق سوپخوری
شکر 3 قاشق سوپخوری
آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
زعفران 1 قاشق مرباخوری
نارنگی 1000 گرم
نمک قدری
طرز تهیه :
مرغ تمیز کرده و شکم خالی باشد , پوست نارنج یا نارنگی خلال باشد , پسته و بادام خلال باشد , زعفران سائیده باشد .
ابتدا خلال پوست نارنج را دوبار در آب سرد می جوشانیم و در ظرفی می ریزیم تا یک شب بماند , آب خلال را دو سه بار عوض می کنیم تا تلخی خلال گرغته شود , بعد پیاز را خرد و با روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود , بعد مرغ را بدقت تمیز می کنیم و با دو لیوان آب داخل پیاز سرخ شده می ریزیم و میگذاریم نیم پز شود آنگاه آرد را در یک قاشق روغن سرخ می کنیم و داخل مرغ میریزیم , سپس هویج را پوست می کنیم و خلال می کنیم یا از ماشین مخصوص خلال کردن رد می کنیم و با خلال نارنج تلخی گرفته به مرغ می افزائیم سپس آب لیمو و شکر و زعفران سائیده شده با مقدار کافی نمک می ریزیم و حرارت خورشت را ملایم می کنیم تا خورشت آهسته بجوشد و مواد داخل آن پخته شود و خورشت به روغن بیافتد و آب نداشته باشد , آنگاه نارنگی ها را از پوست دوم در می آوریم و آماده می گذاریم و خورشت را در ظرف می کشیم , ممکن است مرغ را درسته یا قطعه قطعه کنیم و در ظرفی بگذاریم , نارنگی ها را روی خورشت میریزیم و کمی از سس خورشت روی نارنگی می دهیم و خلال پسته و بادام را روی خورشت می پاشیم , ممکن است مغز نارنگی را یک طرف ظرف خورشت بریزیم تا فقط گرم شود بعد آهسته با کفگیر بیرون بیاوریم و کنار بگذاریم و بعد از کشیدن خورشت روی آن بریزیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این خورشت برای 4 تا 6 نفر کافیست.
منبع: آشپزخونه
خورشت نارنگی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com