M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,864
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
پای قارچ
مواد لازم
خمیر پیتزا به مقدار لازم
100 گرم / 521 کالری
کره دو قاشق مرباخوری
100 گرم / 737 کالری
قارچ ۴۵۰گرم
100 گرم / 27 کالری
سیر بزرگ یک حبه
100 گرم / 120 کالری
خامه نصف فنجان
100 گرم / 350 کالری
شیر یک سوم فنجان
100 گرم / 110 کالری
خامه ترش یک سوم فنجان
100 گرم / 205 کالرم
تخم مرغ دو عدد
100 گرم / 147 کالری
جوز هندی کمی
100 گرم / 512 کالری
جعفری تازه خرد شده یک قاشق مرباخوری
100 گرم / 34 کالری
پنیر پیتزای رنده شده یک فنجان
100 گرم / 370 کالری
طرز تهیه پای قارچ :
*. آکا ایران : فر را با درجه حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کرده.
*. ته ظرف مناسبی را که دیواره دارد چرب کرده خمیر را در آن قرار دهید.
*. سپس قارچ را با سیر تفت دهید تا کاملاً سرخ شوند.
*. به میزان دلخواه به آن نمک، فلفل و جوزهندی اضافه کنید و آنها را روی نان قرار دهید.
*. در ظرف مناسبی خامه، شیر و خامه ترش را با تخم مرغ بخوبی هم بزنید.
*. به آن جعفری تازه را نیز اضافه کنید.این مخلوط را روی قارچ ها بریزید.
*. سپس پنیر پیتزا را روی آن ریخته و پای قارچ را برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا برشته شده و سرخ شود.
خواص جوز هندی :
*. برای درمان قولنج روده، جوزهندی را امتحان کنید چرا که سال ها برای درمان سوءهاضمه، اسهال و باد روده مصرف می شده است.گیاه شناس معروف، آندرو گدرت، نویسنده کتاب «درمان بیماری های گوارشی» در این باره می گوید: اسانس و سایر ترکیبات شیمیایی که در جوزهندی پیدا شده به فرد کمک می کند تا دستگاه گوارشش منظم کار کند. برای بهبود هضم، مقداری (نباید از نصف قاشق چای خوری بیشتر باشد ـ چرا که مصرف مقدار زیاد جوز موجب تهوع می شود) جوزهندی را در یک کاسه شوربای آرد جو ریخته و به مدت چند هفته هرروز صبح میل کنید.
منبع: آشپزخونه
مواد لازم
خمیر پیتزا به مقدار لازم
100 گرم / 521 کالری
کره دو قاشق مرباخوری
100 گرم / 737 کالری
قارچ ۴۵۰گرم
100 گرم / 27 کالری
سیر بزرگ یک حبه
100 گرم / 120 کالری
خامه نصف فنجان
100 گرم / 350 کالری
شیر یک سوم فنجان
100 گرم / 110 کالری
خامه ترش یک سوم فنجان
100 گرم / 205 کالرم
تخم مرغ دو عدد
100 گرم / 147 کالری
جوز هندی کمی
100 گرم / 512 کالری
جعفری تازه خرد شده یک قاشق مرباخوری
100 گرم / 34 کالری
پنیر پیتزای رنده شده یک فنجان
100 گرم / 370 کالری
طرز تهیه پای قارچ :
*. آکا ایران : فر را با درجه حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کرده.
*. ته ظرف مناسبی را که دیواره دارد چرب کرده خمیر را در آن قرار دهید.
*. سپس قارچ را با سیر تفت دهید تا کاملاً سرخ شوند.
*. به میزان دلخواه به آن نمک، فلفل و جوزهندی اضافه کنید و آنها را روی نان قرار دهید.
*. در ظرف مناسبی خامه، شیر و خامه ترش را با تخم مرغ بخوبی هم بزنید.
*. به آن جعفری تازه را نیز اضافه کنید.این مخلوط را روی قارچ ها بریزید.
*. سپس پنیر پیتزا را روی آن ریخته و پای قارچ را برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا برشته شده و سرخ شود.
خواص جوز هندی :
*. برای درمان قولنج روده، جوزهندی را امتحان کنید چرا که سال ها برای درمان سوءهاضمه، اسهال و باد روده مصرف می شده است.گیاه شناس معروف، آندرو گدرت، نویسنده کتاب «درمان بیماری های گوارشی» در این باره می گوید: اسانس و سایر ترکیبات شیمیایی که در جوزهندی پیدا شده به فرد کمک می کند تا دستگاه گوارشش منظم کار کند. برای بهبود هضم، مقداری (نباید از نصف قاشق چای خوری بیشتر باشد ـ چرا که مصرف مقدار زیاد جوز موجب تهوع می شود) جوزهندی را در یک کاسه شوربای آرد جو ریخته و به مدت چند هفته هرروز صبح میل کنید.
منبع: آشپزخونه
پای قارچ
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com