خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای کوکی میوه ای
    • آرد سفید 1 پیمانه
    • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
    • شکر 1/2 پیمانه
    • نمک 1/4 قاشق چایخوری
    • کره 110 گرم
    • خلال پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری
    • آب پرتقال 1 قاشق غذاخوری
    • انجیر خشک وبرگه زردآلوی خرد شده 1/4 پیمانه
    • بادام و گردوی خرد شده 3 قاشق غذاخوری

کوکی میوه ای

کوکی میوه ای را می‌توان با انواع میوه‌های خشک شده از قبیل انجیر، زردآلو، توت، کشمش و خرما تهیه کرد. در ضمن در تهیه کوکی میوه‌ای از مغز گردو و بادام هم استفاده می‌شود که در کنار میوه‌های خشک طعمی دلپذیر ایجاد می‌کند. علاوه بر این باید اشاره کنیم که آب و پوست پرتقال هرچند در مقادیر خیلی کم استفاده می‌شوند ولی نقشی اساسی دارند و تکمیل کننده طعم عالی این کوکی هستند. خلاصه این که کوکی میوه ای سرشار از ویتامین و مواد مفیدی است که در کنار هم یک میان وعده خوب و سالم را تشکیل می‌دهند.

خمیر کوکی میوه ای را می‌توان تا ۶ ماه فریز کرد. به این ترتیب می‌توانید وقتی به تعداد کافی کوکی درست کردید اضافی خمیر را فریز کنید و بعداً از آن استفاده کنید چون کوکی داغ تازه همیشه طعم بهتری دارد.

طرز تهیه: فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه دهید گرم شود. روی دو سینی فر کاغذ روغنی بکشید. میوه‌های خشک (زردآلو، انجیر، کشمش و خرما) و مغزها (گردو و بادام) را به صورت قطعات خیلی کوچک خرد کنید.

مواد خشک یعنی آرد، بیکینگ پودر، شکر و نمک را داخل غذاساز بریزید و و با هم مخلوط کنید. کره را همان طور که سرد است تکه تکه کنید و داخل غذاساز بریزید. پالس بزنید تا مخلوط گلوله گلوله شود. سپس میوه‌های خشک، خلال پوست پرتقال، مغزها و آب پرتقال را نیز اضافه و مواد را خوب میکس کنید.

خمیر را به یک سطح آردپاشی شده منتقل کنید و کمی ورز بدهید. سپس آن را به شکل لوله‌ای در بیاورید و داخل سلفون بپیچید. ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.


بعد از این مدت خمیر را به ضخامت ۵–۶ میلی‌متر برش بزنید. کوکی‌ها را داخل سینی‌های فر بچینید و ۱۴–۱۶ دقیقه در فر گرم شده بپزید تا لبه‌هایشان قهوه‌ای رنگ شود. بگذارید کوکی میوه‌ای قبل از سرو کمی خنک شود. این کوکی‌ها را می‌توانید تا ۴–۵ روز در ظرف در بسته نگهداری کنید.




#ایران کوک


طرز تهیه کوکی میوه ای

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا