خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای ترشی هویج
    • هویج 1 کیلو
    • پیاز سفید بزرگ 1/2
    • آب 2 فنجان
    • سرکه سیب 2 فنجان
    • شکر 2 فنجان
    • دانه خردل 1 قاشق چایخوری
    • تخم کرفس 1 قاشق چایخوری
    • تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
    • زردچوبه 1 قاشق چایخوری
    • زنجبیل تازه ریزخردشده 1/2 قاشق چایخوری
    • نمک 1/2 قاشق چایخوری

ترشی هویج







طرز تهیه: هویج ها را بشویید. پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. پیاز را نیز پوست بکنید و بصورت برش های نازک خرد کنید.



یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوش بیاید. سپس هویج های خرد شده را داخل آن بریزید و حدود 5 دقیقه هویج را بپزید تا کمی نرم شوند. دقت داشته باشید که قرار نیست هویج ها کاملا پخته و نرم شوند، همینکه کمی نرم شوند کافیست. بهتر است حالت تردی هویج حفظ شود. هویج ها را آبکشی کنید و در یک کاسه یا قابلمه بزرگ بریزید. پیازهای خردشده را اضافه کنید و ظرف را کنار بگذارید.





باقیمانده مواد، یعنی سرکه سیب، دو فنجان آب، شکر، دانه خردل، تخم کرفس، تخم گشنیز، زردچوبه، زنجبیل و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. زمانیکه به جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بجوشد.
هرازچندگاهی آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل بشود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و مایع را بصورت داغ روی هویج و پیاز بریزید.





چند دقیقه صبر کنید تا مایع کمی خنک شود و به دمای محیط برسد. سپس هویج ها و مایع را در 4 الی 5 شیشه بریزید. در شیشه ها را محکم ببندید و داخل یخچال قرار دهید. ترشی هویج بعد از 2-3 روز جا می افتد. این ترشی بدلیل استفاده از تخم گشنیز، تخم کرفس و زنجبیل عطر و طعم خاص و فوق العاده ای دارد.

نکته: در مقایسه با سایر ترشی ها، در این ترشی از میزان سرکه کمتری استفاده شده است. به همین دلیل این ترشی را باید در یخچال نگهداری کنید. بهتر است این ترشی را حداکثر ظرف یکی دوماه پس از تهیه مصرف کنید.

#ایران کوک


طرز تهیه ترشی هویج

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا