M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,864
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
سیب زمینی کبابی پنیری : سیب زمینی 4 عدد . روغن زیتون 1/4 لیوان . پنیر پارمزان رنده شده 1/4 لیوان . نمک 1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر 1/4 قاشق چایخوری . فلفل 1/2 قاشق چایخوری . جعفری ریز خرد شده 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه : سیب زمینی ها را خوب بشویید سپس با پوست از وسط به دو قسمت کنید و هر قسمت را به 3 قسمت برش بزنید ( هر سیب زمینی 6 برش میشود ) ، برش ها را یک شکل و یک اندازه بزنید تا در زمان پخت سیب زمینی ها یکنواخت کباب شوند.
داخل کاسه ای آب سرد و مقداری یخ بریزید ، سیب زمینی ها را به مدت 30 دقیقه داخل کاسه آب و یخ بریزید و پس از این مدت با دستمال کاغذی خوب خشک کنید و رطوبت اضافی سیب زمینی ها را بگیرید.
سیب زمینی ها را پس از اینکه خوب خشک کردید داخل کیسه فریزر بریزید سپس نمک ، فلفل و پودر سیر را به سیب زمینی ها اضافه کنید و تکان دهید تا مواد جذب سیب زمینی ها شود سپس روغن زیتون را اضافه کنید ، مجدد کمی تکان دهید تا روغن نیز جذب سیب زمینی ها شود ( به این دلیل روغن را آخر اضافه میکنید که مانع از جذب ادویه ها نشود ).
داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و سیب زمینی ها را روی آن بچینید ، سینی را داخل فر با حرارت 240 درجه سانتیگراد به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید تا سیب زمینی ها خوب برشته و طلایی شوند.
سیب زمینی های کباب شده را هانطور داغ داخل کاسه ای بریزید سپس مخلوط پنیر پارمزان رنده شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید ، کمی کاسه را تکان دهید تا مواد مخلوط شوند سپس داخل ظرف بریزید و با سس گوجه فرنگی سرو کنید.
نکته ها : در صورت تمایل میتوانید از پنیرهای دیگر مانند پنیر پیتزا نیز استفاده کنید ، به جای روغن زیتون ار روغن مایع نیز میتوانید استفاده کنید ، بهتر است این پیش غذا را داغ سرو کنید.
منبع: آشپزخونه
پودر سیر 1/4 قاشق چایخوری . فلفل 1/2 قاشق چایخوری . جعفری ریز خرد شده 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه : سیب زمینی ها را خوب بشویید سپس با پوست از وسط به دو قسمت کنید و هر قسمت را به 3 قسمت برش بزنید ( هر سیب زمینی 6 برش میشود ) ، برش ها را یک شکل و یک اندازه بزنید تا در زمان پخت سیب زمینی ها یکنواخت کباب شوند.
داخل کاسه ای آب سرد و مقداری یخ بریزید ، سیب زمینی ها را به مدت 30 دقیقه داخل کاسه آب و یخ بریزید و پس از این مدت با دستمال کاغذی خوب خشک کنید و رطوبت اضافی سیب زمینی ها را بگیرید.
سیب زمینی ها را پس از اینکه خوب خشک کردید داخل کیسه فریزر بریزید سپس نمک ، فلفل و پودر سیر را به سیب زمینی ها اضافه کنید و تکان دهید تا مواد جذب سیب زمینی ها شود سپس روغن زیتون را اضافه کنید ، مجدد کمی تکان دهید تا روغن نیز جذب سیب زمینی ها شود ( به این دلیل روغن را آخر اضافه میکنید که مانع از جذب ادویه ها نشود ).
داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و سیب زمینی ها را روی آن بچینید ، سینی را داخل فر با حرارت 240 درجه سانتیگراد به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید تا سیب زمینی ها خوب برشته و طلایی شوند.
سیب زمینی های کباب شده را هانطور داغ داخل کاسه ای بریزید سپس مخلوط پنیر پارمزان رنده شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید ، کمی کاسه را تکان دهید تا مواد مخلوط شوند سپس داخل ظرف بریزید و با سس گوجه فرنگی سرو کنید.
نکته ها : در صورت تمایل میتوانید از پنیرهای دیگر مانند پنیر پیتزا نیز استفاده کنید ، به جای روغن زیتون ار روغن مایع نیز میتوانید استفاده کنید ، بهتر است این پیش غذا را داغ سرو کنید.
منبع: آشپزخونه
سیبزمینی کبابی پنیری
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com