M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,861
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
بستنی نوتلای یک دقیقه ای : موز (فریز شده) 1عدد
نوتلا 1قاشق غذاخوری
پودر کاکایو 1قاشق چایخوری
اول از همه باید فرض رو بر این بذارید که شما معتاد این بستنی یک دقیقه ای ها هستید و همیشه تو فریزر چیپس موز دارید.
بنا به گزارش آکاایران : در غیر این صورت یه چند ساعتی عقب هستید و باید موزتون رو چیپسی کنید و بذارید فریزر تا یخ بزنه.
در حدی که وقتی یک چیپس رو تا میکنید؛ بشکنه.
دستگاه بلندر رو روشن میکنیم و اول موز ها پودر میشن.
و بعد از چند ثانیه بستنی شکل میگیره.
حالا یک قاشق نوتلا بهش اضافه میکنیم.
البته این میزان حداقلشه. یعنی شما میتونید بیشتر نوتلا بریزید.
میدونید که قانون نوتلا چیه؟
قانونش اینه:
هر چی بیشتر بهتر.
و باز چند ثانیه ای دستگاه رو روشن میکنیم تا مخلوط شه.
تا اینجای کار هم ما یه بستنی خوشمزه داریم.
منتها واقعیتش اینه که من چشیدم و واسه ام خیلی شیرین بود. پس بهش پودر کاکائو اضافه کردم.
پودر کاکائو هم شیرینیش رو کمتر میکنه؛ هم رنگش رو شکلاتی تر میکنه؛ هم طعمش رو قوی تر میکنه.
و البته باید بچشید و ممکنه نیاز باشه از پودر کاکائوی بیشتری استفاده کنید.
مخصوصا اگر مثل من عاشق شکلات تلخ باشید.
درسته که این بستنی در عرض یک دقیقه پا به این دنیا میذاره؛ منتها همین بستنی در کمتر از یک دقیقه از صحنه روزگار محو و نابود میشه.
توصیه میکنم از اول، دو برابر رسپی رو درست کنید که وسط کار دستتون تو حنا نمونه.
واقعا خوشمزه است. تضمینی.
منبع: آشپزخونه
نوتلا 1قاشق غذاخوری
پودر کاکایو 1قاشق چایخوری
اول از همه باید فرض رو بر این بذارید که شما معتاد این بستنی یک دقیقه ای ها هستید و همیشه تو فریزر چیپس موز دارید.
بنا به گزارش آکاایران : در غیر این صورت یه چند ساعتی عقب هستید و باید موزتون رو چیپسی کنید و بذارید فریزر تا یخ بزنه.
در حدی که وقتی یک چیپس رو تا میکنید؛ بشکنه.
دستگاه بلندر رو روشن میکنیم و اول موز ها پودر میشن.
و بعد از چند ثانیه بستنی شکل میگیره.
حالا یک قاشق نوتلا بهش اضافه میکنیم.
البته این میزان حداقلشه. یعنی شما میتونید بیشتر نوتلا بریزید.
میدونید که قانون نوتلا چیه؟
قانونش اینه:
هر چی بیشتر بهتر.
و باز چند ثانیه ای دستگاه رو روشن میکنیم تا مخلوط شه.
تا اینجای کار هم ما یه بستنی خوشمزه داریم.
منتها واقعیتش اینه که من چشیدم و واسه ام خیلی شیرین بود. پس بهش پودر کاکائو اضافه کردم.
پودر کاکائو هم شیرینیش رو کمتر میکنه؛ هم رنگش رو شکلاتی تر میکنه؛ هم طعمش رو قوی تر میکنه.
و البته باید بچشید و ممکنه نیاز باشه از پودر کاکائوی بیشتری استفاده کنید.
مخصوصا اگر مثل من عاشق شکلات تلخ باشید.
درسته که این بستنی در عرض یک دقیقه پا به این دنیا میذاره؛ منتها همین بستنی در کمتر از یک دقیقه از صحنه روزگار محو و نابود میشه.
توصیه میکنم از اول، دو برابر رسپی رو درست کنید که وسط کار دستتون تو حنا نمونه.
واقعا خوشمزه است. تضمینی.
منبع: آشپزخونه
بستی نوتلا یک دقیهای
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com