- عضویت
- 9/10/20
- ارسال ها
- 2,829
- امتیاز واکنش
- 37,845
- امتیاز
- 368
- محل سکونت
- انتهای راهرو سمت چپ
- زمان حضور
- 60 روز 11 ساعت 10 دقیقه
نویسنده این موضوع
زردآلو میوه کوچکی است که پوست نازکی دارد. به طور کلی این میوه، به رنگ زرد یا نارنجی و گاهی یک طرف آن قرمز است، مزه ای شبیه هلو و آلو دارد دانه آن اغلب با پوست سختی محصور شده است که به عنوان یک میوه، به روش های مختلفی استفاده می شود. زردآلو خشک، میوه سنتی با طعم شیرین است. در فرآیند خشک کردن میوه مقدار آب میوه ها تبخیر می شود و ارزش غذایی موجود در آن کم می شود. فیبر بالا به تسکین یبوست و اسهال کمک می کند. معمولا زردآلو خشک حاوی هیچ قند اضافی با شاخص گلیسمیک پایین نیست.
ارزش غذایی 100 گرم زردآلو خشک :
کاربرد زردآلوی خشک
می توانید برای تزیین انواع کیکها، بستنیها، شیرینیها و ژلهها از قطعههای زردآلوی خشک شده استفاده نمایید.
از زردآلو خشک در تهیه مربا، مارمالاد، شربت و ژله استفاده نمایید.
از زردآلوی خشک می توانید به تنهایی یا مخلوط با میوه های خشک دیگر کمپوت بسیار خوشمزه ای تهیه کنید.
برای تزیین غذاهایی مانند (مرغ، سالاد،...) از زرد آلو خشک استفاده نمایید.
از زردآلوی خشک شده برای تغذیه ی فرزندان خود استفاده کنید. مصرف زردآلوی خشک در کودکان سبب یادگیری بهتر، افزایش انرژی و تمرکز آنها می شود.
روش خشک کردن زردآلو ؛ در خانه زردآلوی خشک تهیه کنید
در فصل زردآلو، زردآلوها را بشویید و به دو نیم کرده و هسته اش را خارج کنید. سپس آنها را در یک سطح پهنشان کنید و زیرآفتاب قرار دهید تا خشک شوند و یا در فر 90 درجه سانتیگراد با در نیمه باز قرار بدهید تا خشک اما نرم شوند.
زردآلوی خشک را می توانید به همان شکل استفاده کنید و یا زردآلوی خشک شده را پس از خیس کردن در آب گرم به مدت حداقل 2 ساعت یا دو دقیقه قرار دادن در مایکروویو استفاده کنید.
طبع زردآلو
زردآلو دارای طبیعتی سرد و تر است و نوع شیرین آن دارای خاصیت گرم تری می باشد.
خواص بی نظیر زردآلوی خشک شده :
ویتامین آ:
زردآلو حاوی مقدار زیادی ویتامین آ است که به آن رتینول گفته می شود این چربی محلول به بهبود بینایی کمک می کند. سیستم ایمنی بدن را محافظت می کند و سلامت پوست را بهبود می بخشد.
منبع: نمناک
ارزش غذایی 100 گرم زردآلو خشک :
- 241 کالری
- 30.89 میلی لیتر آب
- 3.39 گرم پروتئین
- چربی 0.51 گرم
- 62.64 گرم کربوهیدرات
- 7.3 گرم فیبر
کاربرد زردآلوی خشک
می توانید برای تزیین انواع کیکها، بستنیها، شیرینیها و ژلهها از قطعههای زردآلوی خشک شده استفاده نمایید.
از زردآلو خشک در تهیه مربا، مارمالاد، شربت و ژله استفاده نمایید.
از زردآلوی خشک می توانید به تنهایی یا مخلوط با میوه های خشک دیگر کمپوت بسیار خوشمزه ای تهیه کنید.
برای تزیین غذاهایی مانند (مرغ، سالاد،...) از زرد آلو خشک استفاده نمایید.
از زردآلوی خشک شده برای تغذیه ی فرزندان خود استفاده کنید. مصرف زردآلوی خشک در کودکان سبب یادگیری بهتر، افزایش انرژی و تمرکز آنها می شود.
روش خشک کردن زردآلو ؛ در خانه زردآلوی خشک تهیه کنید
در فصل زردآلو، زردآلوها را بشویید و به دو نیم کرده و هسته اش را خارج کنید. سپس آنها را در یک سطح پهنشان کنید و زیرآفتاب قرار دهید تا خشک شوند و یا در فر 90 درجه سانتیگراد با در نیمه باز قرار بدهید تا خشک اما نرم شوند.
زردآلوی خشک را می توانید به همان شکل استفاده کنید و یا زردآلوی خشک شده را پس از خیس کردن در آب گرم به مدت حداقل 2 ساعت یا دو دقیقه قرار دادن در مایکروویو استفاده کنید.
طبع زردآلو
زردآلو دارای طبیعتی سرد و تر است و نوع شیرین آن دارای خاصیت گرم تری می باشد.
خواص بی نظیر زردآلوی خشک شده :
ویتامین آ:
زردآلو حاوی مقدار زیادی ویتامین آ است که به آن رتینول گفته می شود این چربی محلول به بهبود بینایی کمک می کند. سیستم ایمنی بدن را محافظت می کند و سلامت پوست را بهبود می بخشد.
منبع: نمناک
خواص زردآلوی خشک شده
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com