M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,864
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
اسپاگتی با سس تن ماهی : اسپاگتی یا معادل فارسی آن ماکارونی، معمولا از جمله راحت ترین و رایج ترین غذاهای ایتالیایی در کشور است که نه تنها مورد علاقه کودکان است، بلکه میان بزرگ ترها نیز طرفداران زیادی دارد.
در میان غذاها، پخت ماکارونی یا همان به زبان اصلی اسپاگتی، می تواند غذای مناسبی باشد؛ به خصوص آنکه در این مدل اسپاگتی، به جای گوشت چرخ کرده از کنسرو تن ماهی استفاده می شود. به این ترتیب، زحمت شما برای پخت این غذا در مقایسه با اسپاگتی معمولی به یک سوم کاهش می یابد. در ضمن، غذای جدید و متفاوتی نیز برای شام یا ناهار فراهم خواهید کرد.
مواد لازم برای 4 نفر:
ماکارونی رشته ای....... 225 گرم (نصف یک بسته معمولی ماکارونی)
سیر (رنده شده).......... یک حبه
گوجه فرنگی ریز خرده شده..... 400 گرم
کنسرو تن ماهی......... 425 گرم (حدود 2 کنسرو ماهی)
زیتون سبز یا سیاه (بدون هسته)......... 10 عدد
نمک و فلفل سیاه ........ به میزان لازم
سس قرمز تند یا پودر فلفل قرمز (درصورت دلخواه)..... .... نصف قاشق چای خوری
روغن مایع.......... یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
قابلمه ای را آماده کرده و نصف حجم آن را از آب پر کنید.
یک قاشق سوپ خوری نمک و یک قاشق سوپ خوری روغن مایع نیز به آب آن اضافه کنید و بگذارید روی شعله زیاد اجاق گاز بجوشد.
پس از به جوش آمدن آب، ماکارونی ها را به صورت درسته در داخل آب در حال جوش بریزید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بگذارید تا روی شعله متوسط اجاق گاز بپزد.
برای درست کردن سس اسپاگتی، سیر و گوجه فرنگی را در قابلمه کوچکی بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب گوجه فرنگی شروع به جوشیدن کند. درب ظرف را نگذارید و اجازه دهید مخلوط گوجه فرنگی و سیر مدت 3 تا 5 دقیقه حرارت ببیند تا آب آن تبخیر شود و گوجه فرنگی پخته باقی بماند.
پس از آن، تن ماهی، سس قرمز یا پودر فلفل قرمز، نمک، فلفل سیاه و زیتون بدون هسته و دو نیم شده را به گوجه فرنگی پخته بیفزایید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
با توجه به اینکه در پخت اسپاگتی، روش دم کردن وجود ندارد، ماکارونی پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و سس گوجه فرنگی و تن ماهی را روی آن بریزید و سرو کنید.
نکته:
حتما کنسرو تن ماهی را به مدت 20 دقیقه در آب داغ بجوشانید.
منبع: آشپزخونه
در میان غذاها، پخت ماکارونی یا همان به زبان اصلی اسپاگتی، می تواند غذای مناسبی باشد؛ به خصوص آنکه در این مدل اسپاگتی، به جای گوشت چرخ کرده از کنسرو تن ماهی استفاده می شود. به این ترتیب، زحمت شما برای پخت این غذا در مقایسه با اسپاگتی معمولی به یک سوم کاهش می یابد. در ضمن، غذای جدید و متفاوتی نیز برای شام یا ناهار فراهم خواهید کرد.
مواد لازم برای 4 نفر:
ماکارونی رشته ای....... 225 گرم (نصف یک بسته معمولی ماکارونی)
سیر (رنده شده).......... یک حبه
گوجه فرنگی ریز خرده شده..... 400 گرم
کنسرو تن ماهی......... 425 گرم (حدود 2 کنسرو ماهی)
زیتون سبز یا سیاه (بدون هسته)......... 10 عدد
نمک و فلفل سیاه ........ به میزان لازم
سس قرمز تند یا پودر فلفل قرمز (درصورت دلخواه)..... .... نصف قاشق چای خوری
روغن مایع.......... یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
قابلمه ای را آماده کرده و نصف حجم آن را از آب پر کنید.
یک قاشق سوپ خوری نمک و یک قاشق سوپ خوری روغن مایع نیز به آب آن اضافه کنید و بگذارید روی شعله زیاد اجاق گاز بجوشد.
پس از به جوش آمدن آب، ماکارونی ها را به صورت درسته در داخل آب در حال جوش بریزید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بگذارید تا روی شعله متوسط اجاق گاز بپزد.
برای درست کردن سس اسپاگتی، سیر و گوجه فرنگی را در قابلمه کوچکی بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب گوجه فرنگی شروع به جوشیدن کند. درب ظرف را نگذارید و اجازه دهید مخلوط گوجه فرنگی و سیر مدت 3 تا 5 دقیقه حرارت ببیند تا آب آن تبخیر شود و گوجه فرنگی پخته باقی بماند.
پس از آن، تن ماهی، سس قرمز یا پودر فلفل قرمز، نمک، فلفل سیاه و زیتون بدون هسته و دو نیم شده را به گوجه فرنگی پخته بیفزایید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
با توجه به اینکه در پخت اسپاگتی، روش دم کردن وجود ندارد، ماکارونی پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و سس گوجه فرنگی و تن ماهی را روی آن بریزید و سرو کنید.
نکته:
حتما کنسرو تن ماهی را به مدت 20 دقیقه در آب داغ بجوشانید.
منبع: آشپزخونه
اسپاگتی با سس تن ماهی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com