M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,864
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
هوموس با سیر کبابی : برای 2 فنجان
زمان آماده سازی : 5 دقیقه
زمان پخت : 30 دقیقه
هوموس یا حمص ( در عربی به معنی نخود )، در حقیقت نوعی اردور یا پیش غذاست که می توان آن را یکی از جذابیت های آشپزی خاورمیانه به حساب آورد. سادگی این رسپی در کنار ویژگی های غذایی آن هوموس را تبدیل به اردوری کرده است که به عنوان یک شام سبک در کنار سالاد یا به عنوان یک اسنک میان وعده برای فرزندان تان بی نظیر است. هوموس رقیق به عنوان یک سس در کنار گوشت، مرغ و ماهی هم کاربرد دارد.
هوموس تقریباً هر روز در بیشتر خانه های لبنانی تهیه می شود. راز خوشمزه شدن هوموس این است که باید به قدر کافی اجازه دهید تا نخود پخته شود.
مواد لازم
سیر 1 بوته
نخود خشک 400 گرم
آب لیموی تازه 2 ق غ
روغن زیتون 2 ق غ
زیره سبز 1 ق غ
ارده یک سوم فنجان
آب 3 ق غ
جعفری خرد شده 3 ق غ
نمک و فلفل
طرز تهیه :
نخود ها را از روز قبل در آب گذاشته و چند بار آبش را عوض کنید و سپس کاملا بپزید.
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
بوته ی سیر را تمیز شسته و خشک کنید. یک سوم بالای سر سیر را بریده و بوته ی سیر را به همراه قسمتهای بریده شده داخل فویل گذاشته و رویش روغن زیتون و نمک و فلفل ریخته فویل را ببندید و به مدت 30 دقیقه در فر کباب کنید.
سیر کبابی را بعد ازین که کمی از حرارت افتاد پوست کرده و نیمی از آن را به همراه نخود ، ارده ، آب لیمو ، روغن زیتون زیره سبزمیکس کند.
آب و جعفری را به هوموس اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. نیمه س دیگر سیر های کباب شده را خرد کرده به همراه نمک و فلفل به هوموس اضافه کرده و مخلوط نمایید.
میتوانید مقداری از سیرهای خرد شده و جعفری و روغن زیتون را برای تزئین هوموس استفاده نمایید.
در صورتی که طعم سیر را نمیپسندید میتوانید سیر را از دستور هوموس حذف کرده و فلفل اضافه نمایید.
منبع: آشپزخونه
زمان آماده سازی : 5 دقیقه
زمان پخت : 30 دقیقه
هوموس یا حمص ( در عربی به معنی نخود )، در حقیقت نوعی اردور یا پیش غذاست که می توان آن را یکی از جذابیت های آشپزی خاورمیانه به حساب آورد. سادگی این رسپی در کنار ویژگی های غذایی آن هوموس را تبدیل به اردوری کرده است که به عنوان یک شام سبک در کنار سالاد یا به عنوان یک اسنک میان وعده برای فرزندان تان بی نظیر است. هوموس رقیق به عنوان یک سس در کنار گوشت، مرغ و ماهی هم کاربرد دارد.
هوموس تقریباً هر روز در بیشتر خانه های لبنانی تهیه می شود. راز خوشمزه شدن هوموس این است که باید به قدر کافی اجازه دهید تا نخود پخته شود.
مواد لازم
سیر 1 بوته
نخود خشک 400 گرم
آب لیموی تازه 2 ق غ
روغن زیتون 2 ق غ
زیره سبز 1 ق غ
ارده یک سوم فنجان
آب 3 ق غ
جعفری خرد شده 3 ق غ
نمک و فلفل
طرز تهیه :
نخود ها را از روز قبل در آب گذاشته و چند بار آبش را عوض کنید و سپس کاملا بپزید.
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
بوته ی سیر را تمیز شسته و خشک کنید. یک سوم بالای سر سیر را بریده و بوته ی سیر را به همراه قسمتهای بریده شده داخل فویل گذاشته و رویش روغن زیتون و نمک و فلفل ریخته فویل را ببندید و به مدت 30 دقیقه در فر کباب کنید.
سیر کبابی را بعد ازین که کمی از حرارت افتاد پوست کرده و نیمی از آن را به همراه نخود ، ارده ، آب لیمو ، روغن زیتون زیره سبزمیکس کند.
آب و جعفری را به هوموس اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. نیمه س دیگر سیر های کباب شده را خرد کرده به همراه نمک و فلفل به هوموس اضافه کرده و مخلوط نمایید.
میتوانید مقداری از سیرهای خرد شده و جعفری و روغن زیتون را برای تزئین هوموس استفاده نمایید.
در صورتی که طعم سیر را نمیپسندید میتوانید سیر را از دستور هوموس حذف کرده و فلفل اضافه نمایید.
منبع: آشپزخونه
طرز تهیه هوموس باسیر کبابی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com