خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,861
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
ژله خامه ای : مواد لازم:



ژله=1 بسته هر رنگی که دوست دارید من از رنگ سبز استفاده کردم.



وانیل=نصف قاشق چایخوری



خامه ای که نه سفت باشد نه آبکی=1 لیوان البته به جای 1 لیوان خامه از 1 لیوان بستنی وانیلی یا 1 لیوان ماست هم میتوانید استفاده کنید ولی خود من از یک لیوان خامه استفاده کردم.



طرز تهیه در داخل ایران:



ابتدا پودر ژله سبز رنگ را در ظرف ریخته و 1 لیوان آب جوش روی آن ریخته و با همزن دستی یا چنگال بزنید تا خوب پودر در آب جوش حل شود و بعد بگذارید تا مخلوط ژله و آب خنک شود،نه در یخچال درهمان جایی که هست،و بعد،وانیل و 1 لیوان خامه(خامه را از 10 تا 20 دقیقه قبل از یخچال بیرون بگذارید،که با حرارت ژله یکی شود و باعث بریده شدن خامه نشود)را داخل آن ریخته و هم بزنید تا با هم خوب مخلوط شوند و در آخر کمی از آن را مزه کنید،اگر به نظرتان شکرش کم بود کمی دیگه شکر به آن اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید که شکر درش حل بشه البته فقط این کار برای خامه هستش و بعد در ظرف مورد نظر ریخته و بگذارید در یخچال تا خودش را کاملا بگیرد.



اگر ظرفتان مخصوص برای ژله بود منظورم از این ظرفهای طرح دار،جنس فلز هست، خواستید آن را برگردانید بعد از اینکه کاملا خود را گرفت آن را برای یک لحظه در آب نیم گرم قرار میدهیم و بعد روی آن را بشقاب یا ظرف مورد نظر را گذاشته و برمیگردانیم،دقت کنید که فقط یک لحظه چون اگر بیشتر باشد باعث آب شدن ژله میشود،اگر دیدید که از ظرف جدا نشد دوباره این کار را تکرار کنید.



در آخر هم میتوانید با پاستیل های رنگی دورشو تزئین کنید.



طرز تهیه در خارج از ایران : البته شاید فقط در آلمان اینطور باشد و جاهای دیگه ژله ها به صورت دیگه تهیه شوند.



مواد لازم،همان چیزهایی بود که در بالا ذکر شد فقط به جای 1 لیوان خامه ، schlagsahne) 250) میلی لیتر خامه.



ژله هایی که در آلمان وجود داره فقط پودر ژلاتین هست با پودر رنگ،شکر را باید خودمان اضافه کنیم.



طرز تهیه:



ژله سبز رنگ را در 250 میلی لیتر آبجوش و 8 قاشق غذاخوری شکر حل کنید و بگذارید تا خنک شود، نه در یخچال در همان جایی که هست،بعد از خنک شدن،وانیل و 250 میلی لیتر خامه را داخل آن ریخته و هم بزنید تا با هم خوب مخلوط شوند و بعد در ظرف مورد نظر ریخته و داخل یخچال بگذارید تا خودش را کاملا بگیرد.



اگر ظرفتان مخصوص برای ژله بود منظورم از این ظرفهای طرح دار،جنس فلز هست، خواستید آن را برگردانید بعد از اینکه کاملا خود را گرفت آن را برای یک لحظه در آب نیم گرم قرار میدهیم و بعد روی آن را بشقاب یا ظرف مورد نظر را گذاشته و برمیگردانیم،دقت کنید که فقط یک لحظه چون اگر بیشتر باشد باعث آب شدن ژله میشود،اگر دیدید که از ظرف جدا نشد دوباره این کار را تکرار کنید.
منبع: آشپز خونه


ژله خامه‌ای

 
  • عالی
Reactions: *NiLOOFaR*
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا