M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,861
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
پودینگ گوشت : مواد لازم پودینگ گوشت :
گوشت چرخ کرده 200 گرم
100 گرم / 240 کالری
تخم مرغ 3 عدد
100 گرم / 147 کالری
آرد سفید تفت داده 2 قاشق غذاخوری
100 گرم / 360 کالری
بادمجان نیم کیلو
100 گرم / 17 کالری
سیب زمینی 250 گرم
100 گرم / 75 کالری
فلفل دلمه ای کوچک 2 عدد
100 گرم / 15 کالری
جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری
100 گرم / 25 کالری
پیاز سرخ شده 2 قاشق غذاخوری
100 گرم / 164 کالری
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
100 گرم / 163 کالری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
100 گرم / 76 کالری
آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
100 گرم / 5 کالری
زعفران محلول در آب 2 قاشق غذاخوری
100 گرم / 310 کالری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
100 گرم / 0 کالری
پیاز کوچک 1 عدد
100 گرم / 36 کالری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
100 گرم / 900 کالری
طرز تهیه پودینگ گوشت :
*. گوشت را با پیاز و یک فلفل دلمه ای خرد شده و کمی نمک و فلفل و زردچوبه تفت داده تا آب گوشت جمع شود.رب گوجه فرنگی و آبلیمو را در نصف لیوان آب حل کرده به گوشت اضافه کنید تا با حرارت ملایم بجوشد و آب آن جمع شود.بادمجان ها را پوست گرفته و به حلقه هایی با ضخامت یک سانت برش زده پس از شستن با آب نمک، با کمی روغن و روی حرارت ملایم سرخ کنید . سپس ساطوری کرده و روغن اضافی ان را بگیرید.سیب زمینی ها را پخته پوست گرفته رنده کنید.
*. سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کنید. زرده ها را خوب زده و تمام مواد آماده شده که عبارت است از بادمجان،سیب زمینی،گوشت،یک عدد فلفل دلمه ای خرد شده،پیاز سرخ شده،جعفری ساطوری،آرد تفت داده،بیکینگ پودر که در یک قاشق آب سرد حل شده،زعفران،نمک و فلفل را به آن بیفزایید.سفیده تخم مرغ ها را با همزن خوب زده تا برفی شود و آن را به مواد آماده شده اضافه و به آرامی مخلوط کنید.قالب گردی را که گنجایش مواد را داشته باشد انتخاب کرده مقداری روغن در آن ریخته روی حرارت قرار دهید تا کاملا گرم شود.سپس تمام مواد را در قالب ریخته و یک قاشق روغن زیتون روی آن بریزید.
*. قالب را روی پنجره وسط در فری که قبلا گرم شده با حرارت متوسط 175 درجه سانتیگراد به مدت 45 تا 60 دقیقه قرار دهید. سپس غذا را از فر بیرون آورده بعد از ولرم شدن آن را از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر برگردانید و اطراف آن را با سبزیجات تزئین کنید.نکته: برای اینکه پودینگ راحت تر از قالب جدا شود می توان 2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری را کف قالب پاشید و یا از کاغذ روغنی استفاده کرد.
خواص بادمجان :
*. از نظر طب قدیم بادمجان گرم و خیلی خشک است . بادمجان بر خلاف آنچه که عوام اعتقاد دارند که بی بو و خاصیت است دارای خواص زیادی است . مهمترین خاصیت آن کم کالری بودن آن است که غذای بسیار خوبی برای کسانی است که می خواهند وزن کم کنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز می باشد.
منبع: آشپزخونه
گوشت چرخ کرده 200 گرم
100 گرم / 240 کالری
تخم مرغ 3 عدد
100 گرم / 147 کالری
آرد سفید تفت داده 2 قاشق غذاخوری
100 گرم / 360 کالری
بادمجان نیم کیلو
100 گرم / 17 کالری
سیب زمینی 250 گرم
100 گرم / 75 کالری
فلفل دلمه ای کوچک 2 عدد
100 گرم / 15 کالری
جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری
100 گرم / 25 کالری
پیاز سرخ شده 2 قاشق غذاخوری
100 گرم / 164 کالری
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
100 گرم / 163 کالری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
100 گرم / 76 کالری
آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
100 گرم / 5 کالری
زعفران محلول در آب 2 قاشق غذاخوری
100 گرم / 310 کالری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
100 گرم / 0 کالری
پیاز کوچک 1 عدد
100 گرم / 36 کالری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
100 گرم / 900 کالری
طرز تهیه پودینگ گوشت :
*. گوشت را با پیاز و یک فلفل دلمه ای خرد شده و کمی نمک و فلفل و زردچوبه تفت داده تا آب گوشت جمع شود.رب گوجه فرنگی و آبلیمو را در نصف لیوان آب حل کرده به گوشت اضافه کنید تا با حرارت ملایم بجوشد و آب آن جمع شود.بادمجان ها را پوست گرفته و به حلقه هایی با ضخامت یک سانت برش زده پس از شستن با آب نمک، با کمی روغن و روی حرارت ملایم سرخ کنید . سپس ساطوری کرده و روغن اضافی ان را بگیرید.سیب زمینی ها را پخته پوست گرفته رنده کنید.
*. سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کنید. زرده ها را خوب زده و تمام مواد آماده شده که عبارت است از بادمجان،سیب زمینی،گوشت،یک عدد فلفل دلمه ای خرد شده،پیاز سرخ شده،جعفری ساطوری،آرد تفت داده،بیکینگ پودر که در یک قاشق آب سرد حل شده،زعفران،نمک و فلفل را به آن بیفزایید.سفیده تخم مرغ ها را با همزن خوب زده تا برفی شود و آن را به مواد آماده شده اضافه و به آرامی مخلوط کنید.قالب گردی را که گنجایش مواد را داشته باشد انتخاب کرده مقداری روغن در آن ریخته روی حرارت قرار دهید تا کاملا گرم شود.سپس تمام مواد را در قالب ریخته و یک قاشق روغن زیتون روی آن بریزید.
*. قالب را روی پنجره وسط در فری که قبلا گرم شده با حرارت متوسط 175 درجه سانتیگراد به مدت 45 تا 60 دقیقه قرار دهید. سپس غذا را از فر بیرون آورده بعد از ولرم شدن آن را از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر برگردانید و اطراف آن را با سبزیجات تزئین کنید.نکته: برای اینکه پودینگ راحت تر از قالب جدا شود می توان 2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری را کف قالب پاشید و یا از کاغذ روغنی استفاده کرد.
خواص بادمجان :
*. از نظر طب قدیم بادمجان گرم و خیلی خشک است . بادمجان بر خلاف آنچه که عوام اعتقاد دارند که بی بو و خاصیت است دارای خواص زیادی است . مهمترین خاصیت آن کم کالری بودن آن است که غذای بسیار خوبی برای کسانی است که می خواهند وزن کم کنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز می باشد.
منبع: آشپزخونه
طرز تهیه پودینگ گوشت
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com