خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

bita sadeghi

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
9,752
زمان حضور
19 روز 22 ساعت 55 دقیقه
به نام خدا درخواست تایید برای رمان شاه پری

نام رمان: شاه پری
ژانر: فانتزی، عاشقانه
نویسنده: بیتا صادقی
خلاصه: در دل کوه‌های زیبای البرز، کوره راه باریکی وجود داره که انتهای اون دروازه‌ای به دنیای دیگه‌اس پر از سرزمینای جور واجور و یکی از اونا دره‌ی کالینه. انتهای این دره نژادی خاص زندگی میکنن، ویپری‌ها. برفین قصه‌ی مام اهل همونجاس، اما به خاطر جنگ به زمین اومده، و حالا سال‌‌هاس منتظر یه نشون مونده که بتونه برگرده، اما چی می‌شه اگر بعد جنگ هفده ساله نشونه خودش دنبال برفین ما بیاد

درخواست ▪ ■ تعـــیین ناظـــر رمـــان ■ ▪

Aclliw

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
1 ساعت 11 دقیقه
سلام درخواست ناظر رمان دارم - ناظر پیشنهادی یگانه جان چون قبلا ناظر همین رمان بودن ولی حساب کاربریم در دسترس

نام رمان : کام دل
نویسنده : عسل یارالهی
ژانر :عاشقانه، تاریخی

خلاصه رمان : وفا نقاش جوانیست که دنیایش در میان رنگ‌ها ساخته شده، با پیشنهادی ناگهانی قدم به کاخی میگذارد که بوی راز های کهنه و خاموش شده می‌دهد. هر قدم پرده‌ای تازه از گذشته را کنار میزند.

zeynab_g84

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
10 دقیقه
سلام
درخواست ناظر
نام رمان: فصل خاک
ژانر: اجتماعی/ درام/ عاشقانه
خلاصه : روستایی در آستانه‌ی فراموشی... ریحانه، با کوله‌باری از خاطرات، به دنبالِ معنایی برای زندگی است. مردی سرسخت، با اراده‌ای پولادین، در برابرِ ناملایمات ایستاده، و درمانده میان جدال زندگی... اما سد، همه‌ی رویاها را تهدید می‌کند. کسی می‌تواند در این نبردِ نابرابر، پیروز شوند؟

Reza47

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
33 دقیقه
باسلام
درخواست تعیین ناظر دارم
نام رمان: خیزاب‌های زاگاراس
ژانر: فانتزی حماسی
خلاصه:
پیوند دوستی میان دو سرزمین ایزاتیاس و پاراسید سست شده است پس‌ازآنکه چندین کاروان بازرگانی ایزاتیاس در مرزها دچار پیشامدهای ناگواری شده‌اند. دسته‌ای بر این باورند که ساوول‌ها، نژادی که سال‌ها پیش از بین رفته‌اند، دست به چنین کاری زده‌اند و گروهی دیگر چنین گمانه‌زنی‌هایی را باور ندارند. در این میان پسرکی ماهیگیر در زاگاراس پی می‌برد بیگانگانی به شهر آمده‌اند که رفتاری چندان دوستانه ندارند؛ این رویداد ساده که هیچ‌کس به آن نمی‌پردازد گویی با آنچه در مرزهای پاراسید رخ‌داده است وابستگی‌هایی دارد. پسرک ماهیگیر می‌کوشد تا زندگی سادۀ خود را ادامه دهد و از این پیچیدگی‌ها دوری کند؛ بااین‌همه ناگهان خود را در میان هنگامه‌ای می‌یابد که نمی‌توان به‌سادگی از آن رهایی یافت
ناظر: طبق نظر مدیریت

novelworld

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
2
زمان حضور
7 ساعت 58 دقیقه
با سلام درخواست ناظر دارم

آخرین ویرایش:

Story_Nest

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
16 دقیقه
سلام درخواست ناظر دارم

اسم رمان خانه ای برای دوباره عاشق شدن
ژانر عاشقانه، اجتماعی

نویسنده نیلوفرسنونی

خلاصه:
دختری مهربان برای کمک به دوست صمیمی‌اش، پرستاری از فرزند او را بر عهده می‌گیرد. حضورش در خانه، سرآغاز آشنایی با خانواده‌ای است که خیلی زود به او محبت و احترام نشان می‌دهند. اما روزگار بی‌رحم است؛ دوستش گرفتار بیماری سختی می‌شود و با مرگ او همه چیز تغییر می‌کند. در میان غم و دلتنگی، رابـ*ـطه‌ای آرام و صادقانه میان دختر و شوهر دوستش شکل می‌گیرد. احترامی که از ابتدا میانشان بود، کم‌کم به عشقی عمیق بدل می‌شود؛ عشقی که با وجود خاطرات گذشته و قضاوت‌های اطرافیان، راه خود را به سوی زندگی تازه باز می‌کند.

آخرین ویرایش:

hamidehjahedin

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
1 ساعت 7 دقیقه
با سلام
درخواست تعیین ناظر و تایید رمان را دارم

رمان بازگشت دوباره
ژانر: روانشناسی، عاشقانه، اخلاق گرایی، پزشکی
نویسنده: حمیده جاهدین محمدی

خلاصه:
قصه ما از یک راز شروع‌ شده بود از رازی که به نام مصلحت، میان من و دوستانم می‌چرخید.... و از دایره‌ی ما بیرون نمی‌رفت... تا آرامشمان حفظ شود.
و من برای این راز، قصه ای ساخته بودم؛ چنان واقعی، که خودمان هم باورمان شده بود که حقیقت چیزی جز آنچه که ما گفته‌ایم، نیست.... همه‌ چیز داشت خوب پیش می‌رفت؛ ما، قصه‌ امان و زندگیمان و همه آنچه که تا آن لحظه، برایش تلاش کرده بودیم!... تا روزی که آن غریبه از راه رسید!.... ناشناسی که قرار نبود ببینیمش اما یک دیدار ناگهانی در بیمارستان، همه چیز را زیر و رو کرد!
و اگر... او همانی باشد که ما فکرش را می‌کنیم... دیگر آرامشی باقی نمی‌ماند که بخواهم برایش قصه ای بگویم..

ANLI

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
12 دقیقه
سلام خسته نباشید
درخواست ناظر برای اثرم داشتم.
عنوان اثر: اکنون نجات دهید
نویسنده: زری
ژانرها: جنایی، پلیسی
خلاصه: هنوز ننوشتم؛ ولی به زودی می‌نویسم.

مهرساچناری

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
5 ساعت 34 دقیقه
وقت بخیر ، درخواست ناظر برای رمانم داشتم.
نام عنوان : جنون خونین
ژانر: پلیسی ، جنایی ، معمایی
نویسنده: مهرسا چناری
خلاصه: در تمام میلیارد انسان ها ، کسانی هستند که رازی تاریک و یا شوم را در سـ*ـینه قلب خود نگه می‌دارند. هیچ گاه ردی از خود به جا نمی گذارند که مبادا کسی از ریشه آن موضوع خبردار شود . رازهایی حساس که فهمیدنشان مانند تغییر سرنوشت و برهم زدن آرامش می باشد . سوال اینجا مطرح می‌شود، بعد از فهمیدن راز تاریکشان چه اقدامی را انجام می‌دهند؟

ایدا مقدم

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
4
زمان حضور
9 ساعت 8 دقیقه
سلام درخواست ناظر دارم
نام رمان: قسم در غبار
(این نام تغییر میکند)
نویسنده: آیدا مقدم
ژانر: عاشقانه

خلاصه:
هیرا دختری که با فرار یه شبِ زندگیش عوض میشه و دست تقدیر اون و برمیگردونه به نقطه اول اما اینبار همه چی متفاوت تر از قبل و هیرا اون دختر قدیم نیست و...

آخرین ویرایش:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا