خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,864
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
اشترودل سیب : مواد مورد نیاز اشترودل سیب :



آرد سه صفر (مخصوص قنادی) ۲۵۰ گرم

100 گرم / 250 کالری



زرده تخم مرغ ۳ عدد

100 گرم / 339 کالری



خامه ۲۰ گرم

100 گرم / 350 کالری



نمک ۵ گرم

100 گرم / 0 کالری



آب گرم ۷۰ گرم

100 گرم / 12 کالری



روغن مایع برای استراحت خمیر ۱۰۰ گرم

100 گرم / 900 کالری



برای داخل خمیر اشترودل سیب :



سیب زرد یک کیلو و نیم

100 گرم / 43 کالری



پودر سوخاری ۱۰۰ گرم

100 گرم / 0 کالری



کره آب شده ۱۰۰ گرم

100 گرم / 737 کالری



دارچین ۱۰ گرم

100 گرم / 261 کالری



کشمش ۷۰ گرم

100 گرم / 272 کالری



خلال بادام بو داده ۷۰ گرم

100 گرم / 612 کالری



شکر ۱۰۰ گرم

100 گرم / 400 کالری





طرز تهیه اشترودل سیب :

*. زرده های تخم مرغ را با خامه و نمک می زنیم و بعد آرد را اضافه می کنیم. سپس آب را اضافه می کنیم تا کشدار شود. (حرارت زرده های تخم مرغ و آب مورد نیاز باید حرارت محیط باشد). بعد خمیر را با مقدار بسیار جزیی آرد گلوله می کنید و ۲۰ دقیقه در روغن نگه می داریم (خمیر در روغن استراحت می کند).



*. پارچه سفید و تمیز را پهن می کنیم خمیر را با پشت دست و بسیار نازک روی آن باز می کنیم. دقت کنید که باید خمیر با حوصله باز شود.آنگاه پودر سوخاری را روی خمیر می پاشیم و سیب ها را روی آنها پخش می کنیم (می چینیم). روی سیب ها را با قلمو کره آب کرده می مالیم و سپس روی آن دارچین می پاشیم.



*. بعد به اندازه دلخواه شکر و بعد کشمش روی آن می ریزیم و در آخر، خلال بادام بو داده روی آن می ریزیم. سپس با پارچه می پیچیم.کف سینی فر را با قلمو و روغن چرب می کنیم و آرد می پاشیم و خمیر را به شکل یو (U) یا نعل اسب روی سینی می گذاریم با حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد، ۴۵ دقیقه زمان می دهیم تا شیرینی آماده شود.



*. نکته : نازکی این خمیر باید در خمیر باقلوا باشد. برای سهولت پیچیدن این خمیر یا رول کردن آن از پارچه استفاده می شود. در صورت دسترسی نداشتن به پارچه می توان این خمیر را روی سطح آردپاشی شده و وردنه نازک و مخصوص باز کرد.برای لطافت بیشتر این شیرینی بهتر است در طول پخت یکی دو بار از فر خارج شود و کره آب شده روی آن مالیده شود.

خواص سیب :

*. یکی از خواص سیب این است که در حفظ طراوت و شادابی پوست موثر است.با استفاده از سیب می توان ناراحتی های شایعی مانند خشکی پوست، ترک خوردگی پوست، رنگ پریدگی و بسیاری از بیماری های پوستی طولانی و مزمن را از بین برد یا نشانه های آن ها را کاهش داد.لازم به ذکر است که این قابلیت سیب به دلیل وجود ریبوفلاوین (ویتامین B2)، ویتامین C و A ، مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، کلسیم و پتاسیم می باشد.
منبع: آشپزخونه


اشترودل سیب

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا