- عضویت
- 9/10/20
- ارسال ها
- 2,829
- امتیاز واکنش
- 37,845
- امتیاز
- 368
- محل سکونت
- انتهای راهرو سمت چپ
- زمان حضور
- 60 روز 11 ساعت 10 دقیقه
نویسنده این موضوع
توصیه های تغذیه ای طب سنتی برای فصل تابستان
سبک زندگی و غذاهایی که فرد در فصول مختلف سال می خورد، حالت خواب و میزان فعالیت های بدنی و… باید در فصول مختلف سال متفاوت باشد تا آنها دچار بیماری نشوند . طب سنتی در فصل تابستان برای حفظ سلامتی و درمان بیماری ها برخی اصول و پرهیزهای غذایی را مورد توجه قرار داده تا بتوانید این فصل گرم را در سلامت کامل به سر ببرید.
در فصل تابستان از مصرف این غذاها اجتناب کنید :
در طب سنتی پرهیز بر درمان مقدم است و آغاز کار حفظ سلامتی و درمان بیماری ها، پرهیز است و باید از مصرف مواد غذایی مضر پرهیز شود. پرهیز از مصرف مواد غذایی مضر سبب حفظ سلامتی و درمان بیماری ها می شود.
از مصرف غذاهایی که مزاجشان گرم است ، مانند فسنجان، گردو و کنجد در فصل گرما پرهیز کنید.
گوشت های قرمز ، گوشت پرندگان مانند کبک و بلدرچین یا گوشت شتر که گرمای بسیار زیادی دارند را مصرف نکنید.
شیرینی جات مزاج گرم دارند پس نباید در فصل تابستان در مصرف شیرینی ها، شکلات ها و حتی شیرینی جات طبیعی مانند عسل، کشمش، مویز و میوه های شیرین مانند انجیر، نارگیل، موز، خربزه، آناناس و زیاده روی شود.
در فصل تابستان از مصرف غذاهای سرخ شده پرهیز نمایید زیرا سرخ کردن، بو دادن و تفت دادن باعث گرم و خشک شدن مزاج ماده غذایی می شوند.
در فصل تابستان از مصرف خوردنی ها و نوشیدنی هایی که حرارت بدن را بالا می برند، اجتناب کنید.
در فصل تابستان مواد غذایی تند از قبیل فلفل و زنجبیل، دارچین، زعفران، سس های تند و خردل مصرف نکنید.
توصیه های تغذیه ای برای فصل تابستان
مواد غذایی خنک مصرف نمایید
در فصل تابستان از مواد غذایی خنک مانند آب دوغ خیار، ماست، خیار و کمی نان، سبزیجات خنک مانند خیار، کاهو، کدو خورشتی (سبز)، گشنیز، اسفناج، ماست و اسفناج استفاده شود.
منبع: نمناک
سبک زندگی و غذاهایی که فرد در فصول مختلف سال می خورد، حالت خواب و میزان فعالیت های بدنی و… باید در فصول مختلف سال متفاوت باشد تا آنها دچار بیماری نشوند . طب سنتی در فصل تابستان برای حفظ سلامتی و درمان بیماری ها برخی اصول و پرهیزهای غذایی را مورد توجه قرار داده تا بتوانید این فصل گرم را در سلامت کامل به سر ببرید.
در فصل تابستان از مصرف این غذاها اجتناب کنید :
در طب سنتی پرهیز بر درمان مقدم است و آغاز کار حفظ سلامتی و درمان بیماری ها، پرهیز است و باید از مصرف مواد غذایی مضر پرهیز شود. پرهیز از مصرف مواد غذایی مضر سبب حفظ سلامتی و درمان بیماری ها می شود.
از مصرف غذاهایی که مزاجشان گرم است ، مانند فسنجان، گردو و کنجد در فصل گرما پرهیز کنید.
گوشت های قرمز ، گوشت پرندگان مانند کبک و بلدرچین یا گوشت شتر که گرمای بسیار زیادی دارند را مصرف نکنید.
شیرینی جات مزاج گرم دارند پس نباید در فصل تابستان در مصرف شیرینی ها، شکلات ها و حتی شیرینی جات طبیعی مانند عسل، کشمش، مویز و میوه های شیرین مانند انجیر، نارگیل، موز، خربزه، آناناس و زیاده روی شود.
در فصل تابستان از مصرف غذاهای سرخ شده پرهیز نمایید زیرا سرخ کردن، بو دادن و تفت دادن باعث گرم و خشک شدن مزاج ماده غذایی می شوند.
در فصل تابستان از مصرف خوردنی ها و نوشیدنی هایی که حرارت بدن را بالا می برند، اجتناب کنید.
در فصل تابستان مواد غذایی تند از قبیل فلفل و زنجبیل، دارچین، زعفران، سس های تند و خردل مصرف نکنید.
توصیه های تغذیه ای برای فصل تابستان
مواد غذایی خنک مصرف نمایید
در فصل تابستان از مواد غذایی خنک مانند آب دوغ خیار، ماست، خیار و کمی نان، سبزیجات خنک مانند خیار، کاهو، کدو خورشتی (سبز)، گشنیز، اسفناج، ماست و اسفناج استفاده شود.
منبع: نمناک
تغذیه پیشنهادی طب سنتی برای تابستان
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com