خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,864
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
  1. مواد لازم برای تهیه شیرینی اتریشی
    • مارگارین یا کره ۱۰۰ گرم
    • زرده تخم مرغ ۲ عدد‌
    • پودر قند ۴۰ گرم
    • وانیل ۱/۲ ق چای خوری
    • آرد ۱۲۵ گرم
    • شکلات تخته ای ۵۰ گرم برای تزئین
    • پودر پسته یا نارگیل برای تزئین به مقدار لازم


  2. مرحله اول : آماده سازی مواد شیرینی

    ابتدا آرد را سه بار الک کنید تا سبک شود. فر را با دمای ۱۳۰ درجه بگذارید بمدت ۱۵ دقیقه گرم شود. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کنید. کره یا مارگارین را در دمای محیط بگذارید تا نرم شود. زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید.

    مرحله دوم : هم زدن زرده تخم مرغ

    کره یا ماگارین نرم شده را داخل کاسه همزن ریخته و پودر قند را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ شود حتما در حین همزدن با لیسک دور گیری کنید تا تمام کره هم بخورد وگرنه بوی خامی آن در شیرینی احساس می شود سپس زرده ی تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه کنید و با همزن بزنید تا زرده های تخم مرغ از لـ*ـختگی خارج شود.

    مرحله سوم : افزودن آرد

    آرد را روی مخلوط مون الک کنید و با لیسک هم بزنید تا خمیر جمع شود سپس خمیر را داخل نایلون گذاشته و بمدت یک ربع می گذاریم در یخچال تا استراحت کند.

    مرحله چهارم : پخت شیرینی اتریشی

    خمیر را از یخچال خارج کرده و داخل قیف میریزیم و با ماسوره شکوفه داخل سینی فر شکل میزنیم یا می توانیم خمیر را با دست شکل داده و داخل سینی فر بگذاریم. سینی فر را داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه می گذاریم تا زیر شیرینی های اتریشی تغییر رنگ دهد. شیرینی ها را بعد از پخت از داخل فر خارج کرده و چند دقیقه بعد که از داغی افتاد از روی کاغذ روغنی جدا می کنیم.



    مرحله آخر

    شکلات تخته ای را به کمک ماکروفر یا بخار غیر مستقیم آب ذوب کنید و به دلخواه روی شیرینی اتریشی را تزئین کنید و روی آن به دلخواه پودر نارگیل یا پسته بریزید. نوش جان



    نکات کلیدی شیرینی اتریشی
    1. بیش از حد شیرینی اتریشی را داخل فر قرار ندهید زیرا خشک می شود.
    2. می توانید با دو برابر کردن مواد اولیه شیرینی اتریشی بیشتری تهیه کنید.
    3. مایع شیرینی اتریشی را زیاد با دست ورز ندهید چون به روغن می افتد.
    4. این مقدار مواد حدود ۲۵ تا ۳۰ عدد شیرینی اتریشی به شما می دهد.
منبع: نمناک

بارگیری (1)


طرز تهیه شیرینی اتریشی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا