خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

*~sarina~*

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
21,507
زمان حضور
55 روز 20 ساعت 30 دقیقه
نویسنده این موضوع
منبع:
پایگاه خبری فوتبالی - مارسلو کاپیتان جدید و فصل آینده رئال مادرید ایمان دارد که لوس بلانکوس در فصل 2021/22 فاتح حداقل یک جام خواهد شد.

به گزارش فوتبالی، هفته گذشته جدایی سرخیو راموس از رئال مادرید به صورت رسمی اعلام شد و این بازیکن باسابقه به صورت رایگان به پاری سن ژرمن ملحق شد. حالا مارسلو امیدوار است که بتواند جای خالی کاپیتان سابق رئال مادرید را پر کند.

نستا: آنچلوتی همانند پدر دوم است

خبر مرتبط

به نقل از مارکا، مارسلو در این خصوص گفت: "افتخار و مسئولیت بزرگی برای من است که کاپیتان بهترین تیم اروپا شوم. احساس خوشبختی می‌کنم. همین که برای رئال مادرید بازی می‌کنم، باعث می‌شود که صبح‌ها با انرژی و انگیزه بسیار بالا بیدار شوم. در هر فصل من بسیار هیجان انگیز می‌شوم. خیلی وقت است که در این باشگاه حضور دارم، اما هیچ وقت از شور و اشتیاق من کاسته نشده، بلکه افزایش نیز یافته است. بی صبرانه منتظر شروع فصل جدید هستم."

رئال مادرید در فصل گذشته موفق به کسب هیچ جامی نشد، اما مارسلو معتقد است که در فصل آینده شرایط فرق خواهد کرد.

"می‌دانیم که فصل را بدون جام به پایان رساندن خیلی سخت است، اما ما برای فصل جدید با انگیزه هستیم. مطمئنم که چیزی برنده خواهیم شد. ما خوشحالیم و منتظر بازگشت بازیکنان از تیم‌های ملی‌شان و تعطیلات هستیم."

کاپیتان جدید رئال مادرید: مطمئنم که فصل آینده فاتح جام خواهیم شد

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا