خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,867
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 36 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم نان بربری
آرد نانوایی۳۵۰ گرم ( ۲٫۵ پیمانه )
بهبود دهنده ( اختیاری )نصف قاشق چایخوری
آب ولرم۱ پیمانه
شکر۱ قاشق چایخوری
خمیر مایه۱ قاشق سوپخوری
کره۲۰ گرم
روغن مایع۳۰ گرم
نمک۱ قاشق چایخوری
کنجد۱ قاشق غذاخوری
مرحله ی اول تهیه ماهی سوخاری:

برای تهیه این سوخاری از فیله ی ماهی ها میتوانید استفاده کنید.ابتدا ماهی را بشویید و در یک ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و مقداری آبلیمو روی آن بریزید و کمی پودر سیر به آن بزنید و به آن فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و فیله ی ماهی را به مدت نیم ساعت درون این ترکیب در یخچال قرار دهید تا ترد شود و مزه دار بشود.



مرحله ی دوم تهیه ماهی سوخاری:

اکنون در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را بشکنید و آن را با هم زن بهم بزنید و به ان نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری اضافه کنید.در ظرف دیگری آرد را بریزید و در ظرف جداگانه ی دیگر پودر سوخاری را بریزید.

مرحله ی سوم تهیه ماهی سوخاری:

اکنون فیله های ماهی را از مواد در بیاورید آن را درون آرد بـ*ـغلتانید سپس آن را درون تخم مرغ بـ*ـغلتانید و بعد درون پودر سوخاری و به همین ترتیب همه ی ماهی ها را آغشته به پودر سوخاری کنید.



مرحله ی چهارم تهیه ماهی سوخاری:

سپس مایتابه را روی شعله قرار دهید و درون آن به اندازه ی کافی روغن بریزید.اکنون ماهی ها را در مایتابه سرخ کنید و سپس ماهی های سوخاری را روی کاغذ جذب روغن بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. بعد آن را در ظرف مناسب ریخته و میل کنید.نوش جان

منبع: چی‌شی


طرز تهیه ماهی سوخاری

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا