M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,867
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 36 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم نان بربری | |
آرد نانوایی | ۳۵۰ گرم ( ۲٫۵ پیمانه ) |
بهبود دهنده ( اختیاری ) | نصف قاشق چایخوری |
آب ولرم | ۱ پیمانه |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
خمیر مایه | ۱ قاشق سوپخوری |
کره | ۲۰ گرم |
روغن مایع | ۳۰ گرم |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
کنجد | ۱ قاشق غذاخوری |
برای تهیه این سوخاری از فیله ی ماهی ها میتوانید استفاده کنید.ابتدا ماهی را بشویید و در یک ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و مقداری آبلیمو روی آن بریزید و کمی پودر سیر به آن بزنید و به آن فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و فیله ی ماهی را به مدت نیم ساعت درون این ترکیب در یخچال قرار دهید تا ترد شود و مزه دار بشود.
مرحله ی دوم تهیه ماهی سوخاری:
اکنون در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را بشکنید و آن را با هم زن بهم بزنید و به ان نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری اضافه کنید.در ظرف دیگری آرد را بریزید و در ظرف جداگانه ی دیگر پودر سوخاری را بریزید.
مرحله ی سوم تهیه ماهی سوخاری:
اکنون فیله های ماهی را از مواد در بیاورید آن را درون آرد بـ*ـغلتانید سپس آن را درون تخم مرغ بـ*ـغلتانید و بعد درون پودر سوخاری و به همین ترتیب همه ی ماهی ها را آغشته به پودر سوخاری کنید.
مرحله ی چهارم تهیه ماهی سوخاری:
سپس مایتابه را روی شعله قرار دهید و درون آن به اندازه ی کافی روغن بریزید.اکنون ماهی ها را در مایتابه سرخ کنید و سپس ماهی های سوخاری را روی کاغذ جذب روغن بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. بعد آن را در ظرف مناسب ریخته و میل کنید.نوش جان
منبع: چیشی
طرز تهیه ماهی سوخاری
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com