M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,861
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم
۲۲۵ گرم سـ*ـینهی مرغ کامل پخته با تکههای نان سوخاری
¼ فنجان سس فلفل تند
۴ ورق جلبک دریایی
۴ فنجان برنج سوشی
۱ عدد هویج، پوست کنده و به طول ۱۲سانتی و عرض چوب کبریت خردشده
۱ عدد ساقهی کرفس، به طول ۱۲ و عرض چوب کبریت خردشده مایونز پرادویه( اختیاری) پیاز سرخ شده ( اختیاری)
رل سوشی
طرز تهیه رل سوشی
مرغها و سس تند را در کاسهای ریخته و خوب هم بزنید تا مرغها به سس آغشته شود.۱ عدد از ورقهای جلبکها را روی حصیر مخصوص رولت سوشی قرار دهید. ۱ فنجان از برنج سوشی را روی جلبک پخش کنید، به اندازهی ۱و نیم سانت از یک لبه را خالی بگذارید. ¼ از مرغها، هویج و کرفس را در یک ردیف روی برنج بچینید. با استفاده از حصیر به دقت از لبهای که مواد لازم را پر نمودهاید، سفت و محکم شروع به رول کردن نمائید.
رل سوشی
انگشت خود را با آب مرطوب کرده و به لبهی دیگر جلبک بکشید و جلبک را ببندید؛ با مابقی مواد ادامه دهید.هر جلبک رولت شده را با چاقویی تیز و مرطوب به ۸ قسمت برش بزنید. روی هر یک تکه سوشی مقداری مایونز و مقدار کمی پیاز سرخ شده بریزید.
سوشی چیست؟
غذا نمادی از فرهنگ و زندگی هر جامعهای و سوشی بهترین نشانه از زندگی مردمان ژاپنی در سراسر دنیا است. ماهیها در قدیم به عنوان ماده غذایی اصلی مردم ژاپن باید در مدتزمان طولانی نگهداری میشدند.
برای این کار آنها را با استفاده از فرایندهای مختلف حفظ و با برنج که نوعی رطوبتگیر بود میپوشاندند تا زمانی دیگر مصرف کنند. بعد از چند ماه، ماهی را از برنج خارج میکردند و به عنوان غذا مورد استفاده قرار میدادند و برنج را دور میریختند.
سوشی سفر طولانی به سراسر جهان شروع کرد و به عنوان روشی برای نگهداری ماهی شناخته شد اما زمانی که پای چینیها به میان آمد، سوشی از روش نگهداری به نوعی دستور غذایی تغییر پیدا کرد. سوشی در چین دارای انواع مختلفی شد که بر اساس روشهای مختلف پختن و خوردن ماهی دستهبندی میشوند. آنچه که ما به عنوان سوشی امروزی میشناسیم، قدمتی در حدود ۱۰۰ سال دارد. در ادامه به خواص سوشی اشاره خواهیم کرد.
خواص سوشی برای سلامتی
سوشی خوراکی که در زبان ژاپنی با عنوان سوشی ادو شناخته میشود ترکیبی از برنج به همراه ماهی و غذای مورد علاقه بسیاری از طرفداران غذاهای دریایی است. سوشی مزایای سلامتی فراوانی در خود دارد که از جمله آنها پیشگیری از کم کاری تیروئید، کمک به کاهش وزن، منبع غنی از آنتی اکسیدان، کمک به جلوگیری از سرطان، غنی از امگا ۳، اسیدهای چربی که به سیستم ایمنی بدن کمک میکنند، منبع خوب برای پروتئین، کاهش اثرات پیری، کلسیم ساز در بدن و مزایای دیگری که سلامت مضاعف به شما هدیه میدهد از جمله آهن فراوان که خونساز است و از بروز بیماریهای مختلف جلوگیری میکند.
منبع: پرشینوی
۲۲۵ گرم سـ*ـینهی مرغ کامل پخته با تکههای نان سوخاری
¼ فنجان سس فلفل تند
۴ ورق جلبک دریایی
۴ فنجان برنج سوشی
۱ عدد هویج، پوست کنده و به طول ۱۲سانتی و عرض چوب کبریت خردشده
۱ عدد ساقهی کرفس، به طول ۱۲ و عرض چوب کبریت خردشده مایونز پرادویه( اختیاری) پیاز سرخ شده ( اختیاری)
رل سوشی
طرز تهیه رل سوشی
مرغها و سس تند را در کاسهای ریخته و خوب هم بزنید تا مرغها به سس آغشته شود.۱ عدد از ورقهای جلبکها را روی حصیر مخصوص رولت سوشی قرار دهید. ۱ فنجان از برنج سوشی را روی جلبک پخش کنید، به اندازهی ۱و نیم سانت از یک لبه را خالی بگذارید. ¼ از مرغها، هویج و کرفس را در یک ردیف روی برنج بچینید. با استفاده از حصیر به دقت از لبهای که مواد لازم را پر نمودهاید، سفت و محکم شروع به رول کردن نمائید.
رل سوشی
انگشت خود را با آب مرطوب کرده و به لبهی دیگر جلبک بکشید و جلبک را ببندید؛ با مابقی مواد ادامه دهید.هر جلبک رولت شده را با چاقویی تیز و مرطوب به ۸ قسمت برش بزنید. روی هر یک تکه سوشی مقداری مایونز و مقدار کمی پیاز سرخ شده بریزید.
سوشی چیست؟
غذا نمادی از فرهنگ و زندگی هر جامعهای و سوشی بهترین نشانه از زندگی مردمان ژاپنی در سراسر دنیا است. ماهیها در قدیم به عنوان ماده غذایی اصلی مردم ژاپن باید در مدتزمان طولانی نگهداری میشدند.
برای این کار آنها را با استفاده از فرایندهای مختلف حفظ و با برنج که نوعی رطوبتگیر بود میپوشاندند تا زمانی دیگر مصرف کنند. بعد از چند ماه، ماهی را از برنج خارج میکردند و به عنوان غذا مورد استفاده قرار میدادند و برنج را دور میریختند.
سوشی سفر طولانی به سراسر جهان شروع کرد و به عنوان روشی برای نگهداری ماهی شناخته شد اما زمانی که پای چینیها به میان آمد، سوشی از روش نگهداری به نوعی دستور غذایی تغییر پیدا کرد. سوشی در چین دارای انواع مختلفی شد که بر اساس روشهای مختلف پختن و خوردن ماهی دستهبندی میشوند. آنچه که ما به عنوان سوشی امروزی میشناسیم، قدمتی در حدود ۱۰۰ سال دارد. در ادامه به خواص سوشی اشاره خواهیم کرد.
خواص سوشی برای سلامتی
سوشی خوراکی که در زبان ژاپنی با عنوان سوشی ادو شناخته میشود ترکیبی از برنج به همراه ماهی و غذای مورد علاقه بسیاری از طرفداران غذاهای دریایی است. سوشی مزایای سلامتی فراوانی در خود دارد که از جمله آنها پیشگیری از کم کاری تیروئید، کمک به کاهش وزن، منبع غنی از آنتی اکسیدان، کمک به جلوگیری از سرطان، غنی از امگا ۳، اسیدهای چربی که به سیستم ایمنی بدن کمک میکنند، منبع خوب برای پروتئین، کاهش اثرات پیری، کلسیم ساز در بدن و مزایای دیگری که سلامت مضاعف به شما هدیه میدهد از جمله آهن فراوان که خونساز است و از بروز بیماریهای مختلف جلوگیری میکند.
منبع: پرشینوی
طرز تهیه سوشی مرغ
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com