خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

* ELINA *

عضو تازه وارد انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
21/3/20
ارسال ها
23
امتیاز واکنش
574
امتیاز
148
زمان حضور
3 روز 15 ساعت 24 دقیقه
نویسنده این موضوع

تهیه شیرینی زبان و پاپیونی

با خمیر هزارلا می توانید چند شیرینی متفاوت مانند شیرینی زبان، پاپیونی و ناپلئونی درست کنید. و از خوردن آن ها لـ*ـذت ببرید. خمیر هزارلایه بعد از پخت به صورت لایه لایه می شود.
این خمیر، خمیر حساسی است برای تهیه ی آن باید وقت و حوصله داشته باشید و با دقت درست کنید.
آرد آن بهتر است خیلی خوب و با مرغوب تهیه شود. هر آردی خوب بدست نمی آید.
برای کره میانی از مارگارین هزارلا استفاده کنید. کره هم می شود استفاده کرد اما بوی کره غالب است و ماندگاری آن خیلی کمتر است.
این خمیر نمی تواند زیاد داخل دمای محیط بماند. اگر می بینید کاری برایتان پیش آمد خمیر را حتما داخل یخچال بگذارید.
این خمیر را می توانید ماه ها داخل فریزر نگهداری کنید و هنگامی که خواستید با آن شیرینی درست کنید از شب قبل داخل یخچال بگذارید تا کامل یخ زدایی شود.
این خمیر برای تهیه انواع شیرینی مثل شیرینی زبان، شیرینی پاپیونی، شیرینی ناپلئونی استفاده می شود.

طرز تهیه خمیر هزارلایه :

شیرینی با خمیر هزارلا

مواد لازم برای خمیر هزارلایه :

مارگارین هزارلا 350 گرم
جوهر لیمو 1 گرم
نمک2 گرم
روغن مایع 75 گرم
آرد 750 گرم
آب سرد275 گرم

طرز تهیه خمیر هزارلایه :

آرد و جوهر لیمو را با هم مخلوط کنید سپس کم کم آب را اضافه کنید یکم که خمیر شکل گرفت روغن و نمک را اضافه کنید اگر نیاز به آب داشت آب اضافه کنید. خمیر را آنقدر ورز بدهید تا خمیر صاف و یکدستی بدست بیاورید. ممکن است آب کمتر یا بیشتری احتیاج داشته باشد پس تو اضافه کردن آب دقت کنید خمیر نباید به دست بچسبد سپس آن را به شکل یک چانه ی بزرگ در بیاورید و وسط آن را با چاقویی تیز یک علامت + بگذارید و روی خمیر را با نایلون بپوشانید و داخل یخچال بگذارید.
اکنون مارگارین هزارلا را بین دوتا نایلون قرار بدهید و با وردنه باز کنید و بعد داخل فریزر قرار بدهید. بعد از اینکه مارگارین سفت شد خمیر را از داخل یخچال بیرون بیاورید و با وردنه روی آن بکشید و خمیر را باز کنید بعد مارگارین را روی خمیر قرار بدهید.
و اطراف خمیر را روی مارگارین برگردانید به صورتی که کره بین خمیر باشد و اصلا پیدا نباشد و با وردنه صاف کنید. آردهای اضافی خمیر را بردارید و با وردنه ضربه های آهسته به خمیر بزنید و خمیر را پهن کنید. آردهای اضافی خمیر را با برس پاک کنید و از لبه های بالا و پایین خمیر روی آن قرار بدهید و خمیر را از وسط تا کنید به صورتی که خمیر 4 لاتا شده باشد و بعد آن را داخل ظرفی قرار بدهید و روی آن نایلون بکشید.
و داخل یخچال قرار بدهید بعد از 20 دقیقه خمیر را بیرون بیاورید و آن را باز کنید و اگر لازم بود خیلی کم آرد روی آن بپاشید و با وردنه باز کنید و دوباره لبه های بالا و پایینی آن را تا بزنید و نایلون بکشید و داخل یخچال قرار بدهید این کار باید تا 6 مرتبه انجام بدهید و هربار بین آن ها به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار بدهید.
بعد از این مراحل خمیر هزار لایه ی شما آماده است.
از خمیر هزارلا می توانید برای تهیه ی انواع شیرینی استفاده کنید.

طرز تهیه شیرینی زبان خانگی :

طرزتهیه شیرینی زبان

مواد لازم برای شیرینی زبان :

خمیر هزارلایک کیلو گرم
عسل3 قاشق غذاخوری
آب ولرم 1 قاشق مرباخوری
پودر پسته برای تزیین
شکر مقداری

طرز تهیه شیرینی زبان :

خمیر هزارلا را روی صفحه آشپزخانه به ضخامت نیم سانتیمتر پهن کنید. در یک کاسه عسل و آب را مخلوط کنید و خوب هم بزنید و با برس آشپزخانه روی خمیر بمالید و روی آن را شکر بریزید. اکنون با قالب مخصوص شیرینی زبان قالب بزنید اگر قالب نداشتید می توانید برش های مستطیلی بزنید و با چاقو یک شیار طولی در وسط هر کدام ایجاد کنید و در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و شیرینی ها را با کمی فاصله بچینید.
فر را روی 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود و سینی را در طبقه وسط فرقرار بدهید. برای 10 دقیقه حرارت را بالا نگه دارید تا نان ها پف کنند سپس حرارت را به 170 درجه سانتیگراد پایین بیاورید و بگذارید شیرینی ها برای 15 تا 20 دقیقه دیگر بپزند.
اکنون شیرینی ها را از فر بیرون بیارید دوباره عسل روی آنها بزنید و با پسته و کنجد تزیین کنید و اجازه بدهید خنک شوند و بعد داخل ظرف مورد نظرتان بچینید. اگر تمایل داشتید می توانید شربت بار تهیه کنید و بعد از پخت شیرینی روی آن ها بریزید.
شیرینی زبان با خمیر یوفکا را هم تهیه می شود.

طرزتهیه شیرینی پاپیونی خانگی :

طرز تهیه شیرینی پاپیونی

مواد لازم برای 30 تا شیرینی پاپیونی :

سفیده تخم مرغ 2 عدد
پودر پستهیک چهارم پیمانه
پودر قند یک دوم پیمانه
خمیر هزارلا1 کیلوگرم

طرز تهیه شیرینی پاپیونی :

خمیر هزارلا را به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و نوارهایی به ابعاد 2 سانتیمتر در 6 تا 8 سانتیمتر ببرید. وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.
سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید.

بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید یا این که می توانید بعد از پخت مقداری شربت روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.


طرز تهیه شیرینی زبان و پاپیون

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا