خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
25,247
امتیاز واکنش
64,014
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
272 روز 9 ساعت 46 دقیقه
نویسنده این موضوع
    • زرد آلو 500 گرم
    • آرد 2 پیمانه
    • کره 200 گرم
    • شکر 2 پیمانه
    • تخم مرغ 5 عدد
    • ماست 1 پیمانه
    • بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
    • وانیل خالص 1/8 قاشق چایخوری
    • نمک 1/8 قاشق چایخوری




در بین انواع کیک، کیک های میوه ای بسیار لذیذ و پر طرفدار هستنن که با توجه به تنوع زیادی که دارن می تونیم یه راحتی و برای مناسب های مختلف کیک های میوه ای خوشمزه خونگی تهیه کنیم. این کیک ها رو می توان با میوه های فصلی و نیز با میوه های منجمد و فریز شده تهیه کرد پس می شه در هر فصلی مقداری میوه برای پخت کیک فریز کرد تا بتونیم عصرونه های خوشمزه ای در طول سال تهیه کنیم. گفتم کیک های میوه ای تنوع زیادی دارن که کم و بیش با این کیک ها آشنایی دارید مثل کیک سیب، کیک آلبالو، کیک نارگیل، کیک موز، کیک پرتقال، کیک هلو، کیک زردآلو و …

طرز تهیه کیک زرد آلو



مرحله اول:

هسته زرد آلو ها را جدا کنید. زرد آلوهای دو نیم شده را در تابه و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب آن کشیده شود.
مرحله دوم:

کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا سبک و کرم رنگ شود.
مرحله سوم:

تخم مرغ هار را یک به یک بیافزایید و پس از افزودن هریک 30 ثانیه هم بزنید.



مرحله چهارم:

ماست و نمک را در این مرحله به مایه تخم مرغی اضافه کنید.
مرحله پنجم:

ترکیب آرد و بیکینگ پودر الک شده را با مواد قبل مخلوط کنید و هم بزنید تا مایه کیک زرد آلو کاملا یکدست شود.


مرحله ششم:

نیمی از مایه کیک زردآلو را در قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی کرده اید بریزید و نیمی از زردآلوهای پخته شده را روی آن قرار دهید. و باقی مایه کیک را روی آن بریزید و با لیسک صاف کنید.

زردآلوهای باقی مانده را روی مایه کیک قرار دهید.
مرحله هفتم:

قالب را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 50 دقیقه قرار دهید تا به خوبی بپزد.(برای اطمینان از پخت کیک پس از 40 دقیقه خلال دندان یا چنگال را در وسط کیک فرو ببرید اگر خلال دندانِ خارج شده تمیز بود و مایه کیک به آن نچسبیده بود یعنی کیک زردآلو آماده است اگر نه اجازه دهید چند دقیقه دیگر بپزد تا زمان پخت کامل شود.
منبع: ایران‌کوک


طرز تهیه کیک زردآلو

 
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا