خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,861
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای تهیه خمیر

  • آرد برنج یک لیوان
  • آرد گندم دو لیوان
  • آب سه پیمانه یا سه لیوان
مواد لازم برای خشکار

  • گردوی ساییده شده 100 گرم
  • مغز هل 3 قاشق مرباخوری
  • دارچین 3 قاشق مرباخوری
  • ‌‎شکر 1 پیمانه
‎مواد لازم برای شربت

  • آب 1.5 لیوان
  • شکر دو لیوان
  • گلاب یک چهارم پیمانه
  • کمی آبلیمو یا نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو
  • کمی زعفران یا کمی دارچین یا پودر هل
  • دستور اول تهیه رشه خشکار

    یک پیمانه آرد برنج را با دو پیمانه آرد گندم مخلوط می کنیم. با آب رقیقش می کنیم و خوب هم می زنیم. می تونید از همزن برقی هم کمک بگیرید.

    نکته : دو لیوانش را خمیرگیری کردی با مولینکس یا گوشت کوب برقی به مدت پنج دقیقه مخلوط کنید.

    بقیه آب را کم کم بریزید. بستگی به نوع آرد ممکنه آب کمتر یا بیشتری بخواهد.

    پس از همزدن از صافی ردش کنید تا گلوله ای که از آرد مونده از بین بره و مواد فرنی مانندی داشته باشیم.
  • سپس بگذارید یک الی دو ساعت در دمای محیط استراحت کنه.

    نکته : اگه کمی شُل بود کمی آرد بهش اضافه کنید و اگر هم سفت بوده می تونید آب بهش اضافه کنید.

    ابتدا کف ماهیتابه تفلون یا سرامیکی را با مقداری روغن مایع و یک عدد زرده تخم مرغ با یک دستمال کوچیک و تمیز چرب کنید.

    ماهیتابه را اول داغ کرده و بعد شعله را کم کنید. یک ملاقه از مواد را درون شانه بریزید و هم بزنید.

    با شانه خمیر را دایره ای یا ضربدری داخل تابه پهن می کنیم تا بصورت رشته توری شکل در بیاد.

    رشته که تو تابه ریخته میشه بعد از چند ثانیه شروع به پخته شدن می کنه و رنگش عوض میشه و گوشه هاش ور میاد.






    در این زمان خیلی راحت میشه با دست رشته را از تابه جدا کرد. رشته ها را روی دستمال بزرگی بگذارید.

    می تونید تاش کنید کنار بگذارید که میشه رشته خالی.

    می تونید مقداری گردوی ساییده شده را با کمی شکر و دارچین و هل ساییده مخلوط کنید و داخل هر رشته به اندازه یک قاشق مرباخوری بریزید و خوب بپیچیدش.

    ملاقه داخل مواد بزار هر مرحله که از مواد داخل شانه میریزی یه هم بزن.
  • نکات

    حتما کنار دستتون روغن و دستمال تمیز بگذارید و دایم دستمال آغشته به روغن را داخل تابه بکشید.

    اگه دوست داشتید رنگش زرد خوشرنگ شه میتونی از کمی زعفران داخل مواد استفاده کنید.

    برای مواد میانی می تونید به جای گردو از پودر نارگیل یا پودر پسته یا پودر فندق و حتی بادام استفاده کنید.

    شکر و هر مغزی که میریزید را با مولینکس در حد یک یا دو بار یک دو سه کردن مخلوط کنید تا کمی شکر ریز بشه.

    به گردو ادویه دلخواهتون (دارچین، پودر هل، پودر میخک، پودر زنجبیل، پودر گل سرخ و جوز هندی) را اضافه کنید.

    در شمال ادویه قیماق (کاچی) می ریزن که ترکیب زردچوبه، زیره، دارچین و زنجبیل هست.

    موقع ریختن رشته سعی کنید آرامش داشته باشید، چون ریختن رشته کاملاً به اعصاب آدم ربط داره.

    سعی کنید بدون شهد مصرف کنید تا چاق نشید.

    میزان نگهداری در یخچال تا دو روز بدون سرخ شدن هست. سرخ شده باشه زود بیات میشه.

    سعی کنید فریزش کنید و در مواقع ضروری سرخش کنید تا همیشه تازه باشه.
  • #رشته_خشکار
  • #انجمن_98
  • منبع: پارسی‌دی


طرز تهیه رشته خشکار

 
آخرین ویرایش:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا