خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,864
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 32 دقیقه
نویسنده این موضوع
ترشه تره
مواد لازم

  • سبزی شامل (اسفناج، برگ چغندر، گشنیز، تره، جعفری و شوید (اسفناج بیشتر از بقیه)): ۵۰۰ گرم
  • خالواش: ۱/۴ پیمانه
  • نعنا: ۱/۴ پیمانه
  • برنج: ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: ۲عدد
  • سیر خام: ۵ الی ۶ حبه
  • آب نارنج:‌به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
  • طرز تهیه

    ۱. برای تهیه این خورشت خوشمزه اول از همه باید برنج رو خیس کنیم و بعد بذاریم با حدود ۲ لیوان آب بپزه.

    ۲. برنج باید کاملا بپزه و در حال له شدن باشه.
  • ۳. وقتی برنچ کاملا پخت ۵۰۰ گرم سبزی خرد شده‌ای که داشتیم رو بهش اضافه میکنیم تا سبزی هم کاملا بپزه و داخل خورشت حل بشه.
  • ۴. بعد به خورشت نمک و آب نارنج اضافه میکنیم. در صورتی که آب نارنج موجود نداشتین میتونین به جاش از آبغوره استفاده کنین. این خورشت باید خورشت ترش تری نسبت به خورشت‌های دیگه باشه پس ترشیش رو یکم بیشتر در نظر بگیرین.
  • ۵. حالا داخل یه ماهیتابه‌ی دیگه سیر، نعنا و خالواش رو با روغن تفت میدیم تا سرخ بشن. از اونجایی که من نعنا و خالواش تازه نداشتم از خشکشون استفاده کردم و، چون سبزی خشک زودتر سرخ و تلخ میشه من کمی سیر رو سرخ کردم و بعد سبزی هارو اضافه کردم و با هم تفتشون دادم. در صورتی که از سبزی خشک استفاده میکنین از هر کدوم یک قاشق غذاخوری کافیه.
  • ۶. دقت کنین تا زیاد مواد رو سرخ نکنین که تلخ نشن. در صورتی که خالواش (سبزی محلی شمالی) نداشتین به جاش از نعنا استفاده کنین.
  • ۷. حالا سبزی سرخ شده رو به خورشت اضافه کنین و بذارین کمی با هم قل بزنن.
  • ۸. من معمولا در این مرحله حدود ۴۰ گرم کره به خورشت اضافه میکنم، چون تو لذیذ‌تر شدن خورشت خیلی تاثیر داره.
  • ۹. حالا تخم‌مرغارو با کمی نمک میزنیم تا یکدست بشه و بعد به خورشت اضافه اش میکنیم.
  • ۱۰. اول خورشت رو هم نمیزنیم تا تخم‌مرغ یکم خودش رو بگیره و بعد کمی خورشت رو هم میزنیم تا تخم‌مرغ تکه تکه تو خورشت بمونه.
  • ۱۱ حالا فقط کافیه تا اجازه بدیم خورشت جا بیوفته.
  • انجمن98
  • منبع: پارسی‌دی


طرز تهیه ترشه تره

 
آخرین ویرایش:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا