M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,858
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای تهیه یک غذای اصیل شمالی ؛ خورش باقلا قاتق
طرز تهیه یک غذای اصیل شمالی ؛ خورش باقلا قاتق
مرحله اول
باقلا قاتق هم مثلمیرزا قاسمی و مرغ ترش از غذاهای اصیل شمالی است که طرفداران زیادی داشته و طرز تهیه آن نیز بسیار پیچیده نیست. برای تهیه این خورشت شمالی خوشمزه ابتدا باید داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و سیر را اضافه کنید و کمی با حرارت ملایم تفت دهید. از زیاد تفت دادن سیر پرهیز کنید؛ کافی است بوی آن بلند شود. پاچ باقالیها یا همان باقالی رشتی را به تابه اضافه کرده و به مدت دو تا سه دقیقه با سیر تفت دهید.
مرحله دوم
سپس زردچوبه را اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگر خوب هم یبزنید تا مواد خوب با یکدیگر مخلوط شوند. در ادامه شوید خشک را اضافه کنید. شما همچنین میتوانید از شوید تازه نیز به جای شوید خشک اضافه کنید. بعد از این که شوید را اضافه کردید، یک تا یک و نیم لیوان آب جوش همراه کره داخل تابه ریخته و در تابه را ببندید تا خورش جا بیافتد. وقتی باقلاها پخته شدند و آب خورش تبخیر شد، مقداری نمک و فلفل به مواد اضافه کرده سپس تخم مرغها را داخل خورش بشکنید.
مرحله سوم
در تابه را بگذارید تا تخم مرغها خوب سفت شوند. توجه کنید که تخممرغها را بعد از شکستن در خورش نباید هم بزنید فقط کافیست کمی زرده آن را شل کنید تا به همان شکل پخته شود. همچنین اگر مایل باشید میتوانید به تعداد نفرات تخم مرغ اضافه کنید. وقتی خورش شروع به روغن انداختن کرد و تخم مرغها سفت شدند، باقلا قاتق شما آماده است. این خورش را مانند شمالیها همراه کته، سیر ترشی، زیتون پرورده و ترشی سرو کرده و نوش جان کنید.
#باقلا_قاتق
#انجمن_98
- سیر ۴ حبه
- بادمجان ۶ عدد
- تخم مرغ ۲ عدد
- گوجه فرنگی ۲ عدد
- روغن مایع به اندازه کافی
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه یک غذای اصیل شمالی ؛ خورش باقلا قاتق
مرحله اول
باقلا قاتق هم مثلمیرزا قاسمی و مرغ ترش از غذاهای اصیل شمالی است که طرفداران زیادی داشته و طرز تهیه آن نیز بسیار پیچیده نیست. برای تهیه این خورشت شمالی خوشمزه ابتدا باید داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و سیر را اضافه کنید و کمی با حرارت ملایم تفت دهید. از زیاد تفت دادن سیر پرهیز کنید؛ کافی است بوی آن بلند شود. پاچ باقالیها یا همان باقالی رشتی را به تابه اضافه کرده و به مدت دو تا سه دقیقه با سیر تفت دهید.
مرحله دوم
سپس زردچوبه را اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگر خوب هم یبزنید تا مواد خوب با یکدیگر مخلوط شوند. در ادامه شوید خشک را اضافه کنید. شما همچنین میتوانید از شوید تازه نیز به جای شوید خشک اضافه کنید. بعد از این که شوید را اضافه کردید، یک تا یک و نیم لیوان آب جوش همراه کره داخل تابه ریخته و در تابه را ببندید تا خورش جا بیافتد. وقتی باقلاها پخته شدند و آب خورش تبخیر شد، مقداری نمک و فلفل به مواد اضافه کرده سپس تخم مرغها را داخل خورش بشکنید.
مرحله سوم
در تابه را بگذارید تا تخم مرغها خوب سفت شوند. توجه کنید که تخممرغها را بعد از شکستن در خورش نباید هم بزنید فقط کافیست کمی زرده آن را شل کنید تا به همان شکل پخته شود. همچنین اگر مایل باشید میتوانید به تعداد نفرات تخم مرغ اضافه کنید. وقتی خورش شروع به روغن انداختن کرد و تخم مرغها سفت شدند، باقلا قاتق شما آماده است. این خورش را مانند شمالیها همراه کته، سیر ترشی، زیتون پرورده و ترشی سرو کرده و نوش جان کنید.
#باقلا_قاتق
#انجمن_98
طرز تهیه باقلا خورش
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: