- عضویت
- 17/11/20
- ارسال ها
- 1,787
- امتیاز واکنش
- 12,071
- امتیاز
- 323
- سن
- 20
- محل سکونت
- MASHHAD
- زمان حضور
- 90 روز 8 ساعت 49 دقیقه
نویسنده این موضوع
کنافه یکی از محبوب ترین دسرهای عربی می باشد که طرفداران زیادی در کشورهای خاورمیانه دارد و در زبان ترکی به آن کونفه گفته می شود. این شیرینی خوشمزه طعم بسیار لذیذی دارد و انواع آن با مواد اولیه متفاوتی تهیه می گردد. از این رو در این مطلب قصد داریم شما عزیزان را با طرز تهیه کنافه به روشی بسیار راحت و آسان آشنا کنیم.
طرز تهیه کنافه با طعمی خوشمزه و لذیذ
بنابراین اگر تمایل دارید این دسر لذیذ و پرطرفدار را در منزل تهیه کنید و طعم و مزه آن را امتحان نمایید و یا این که تصمیم دارید در مهمانی ها و مجالس خود آن را برای پذیرایی سرو نمایید، پیشنهاد می کنیم که در ادامه این مطلب همراه ما باشید و با نحوه آماده سازی آن آشنا شوید.
مواد مورد نیاز :
رشته کادایف یک بسته چهار صد گرمی
شکر یک لیوان
کره ۲۰۰ گرم
پنیر موزارلا ۲۰۰ گرم
گلاب ۳ قاشق غذا خوری
آب نصف لیوان
زعفران دم کرده به میزان مورد نیاز
خلال پسته به میزان مورد نیاز
نحوه پخت :
در مرحله اول ابتدا رشته ها را از درون فریزر بیرون آورده تا یخ آن ها ذوب شود. سپس رشته ها را از درون ظرف بیرون آورده و آن ها را کاملا از هم باز کنید تا حالت ریش ریش به خود بگیرند. کره مورد نیاز را نیز از درون یخچال بیرون آورید و درون یک ظرف مناسب بریزید. سپس بر روی حرارت بخار آب قرار دهید تا به شیوه بن ماری ذوب شود.
در هنگام ذوب شدن کره را به خوبی هم بزنید تا کل آن به خوبی ذوب شود. بعد از این که کره به طور کامل ذوب شد آن را از روی حرارت برداشته و از جوشیدن آن خودداری نمایید.
در گام بعدی کره ذوب شده را بر روی کادایف ها بریزید و با استفاده از دست خود کادایف و کره را به خوبی با هم مخلوط نمایید تا کره به طور کامل به خورد رشته ها برود و رشته ها به خوبی آغشته به کره گردند. آغشته شدن تمامی رشته ها به کره اهمیت زیادی دارد چرا که این امر باعث می شود رشته ها درون قالب کاملا یکدست گردند و به خوبی برشته شوند. در واقع رشته ای که به کره آغشته نشده باشد داخل فر خشک شده و دسر را خراب می کند.
طرز تهیه کنافه با طعمی خوشمزه و لذیذ
بنابراین اگر تمایل دارید این دسر لذیذ و پرطرفدار را در منزل تهیه کنید و طعم و مزه آن را امتحان نمایید و یا این که تصمیم دارید در مهمانی ها و مجالس خود آن را برای پذیرایی سرو نمایید، پیشنهاد می کنیم که در ادامه این مطلب همراه ما باشید و با نحوه آماده سازی آن آشنا شوید.
مواد مورد نیاز :
رشته کادایف یک بسته چهار صد گرمی
شکر یک لیوان
کره ۲۰۰ گرم
پنیر موزارلا ۲۰۰ گرم
گلاب ۳ قاشق غذا خوری
آب نصف لیوان
زعفران دم کرده به میزان مورد نیاز
خلال پسته به میزان مورد نیاز
نحوه پخت :
در مرحله اول ابتدا رشته ها را از درون فریزر بیرون آورده تا یخ آن ها ذوب شود. سپس رشته ها را از درون ظرف بیرون آورده و آن ها را کاملا از هم باز کنید تا حالت ریش ریش به خود بگیرند. کره مورد نیاز را نیز از درون یخچال بیرون آورید و درون یک ظرف مناسب بریزید. سپس بر روی حرارت بخار آب قرار دهید تا به شیوه بن ماری ذوب شود.
در هنگام ذوب شدن کره را به خوبی هم بزنید تا کل آن به خوبی ذوب شود. بعد از این که کره به طور کامل ذوب شد آن را از روی حرارت برداشته و از جوشیدن آن خودداری نمایید.
در گام بعدی کره ذوب شده را بر روی کادایف ها بریزید و با استفاده از دست خود کادایف و کره را به خوبی با هم مخلوط نمایید تا کره به طور کامل به خورد رشته ها برود و رشته ها به خوبی آغشته به کره گردند. آغشته شدن تمامی رشته ها به کره اهمیت زیادی دارد چرا که این امر باعث می شود رشته ها درون قالب کاملا یکدست گردند و به خوبی برشته شوند. در واقع رشته ای که به کره آغشته نشده باشد داخل فر خشک شده و دسر را خراب می کند.
طرز تهیه کنافه ترکی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com