خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

goli.e

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
29/8/20
ارسال ها
485
امتیاز واکنش
3,639
امتیاز
228
زمان حضور
48 روز 13 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم:

_شکلات شیری یا تلخ 200 گرم
_خامه 140 گرم
_پوست پرتقال 1قاشق چای خوری
_پودر شکلات 2 قاشق غذاخوری
_پودر نارگیل و شکلات، دانه کاکائو، پدر پسته و... برای غلتاندن به میزان لازم

طرزتهیه:

مرحله اول
ابتدا خامه و شکلات را روی حرارت کتری یا قابلمه ذوب کنید.

مرحله دوم
2قاشق پودر شکلات را با پوست پرتقال به شکلات اضافه و مخلوط کنید.

مرحله سوم
مخلوط را درون ظرف شیشه‌ای کم ارتفاع و کم عرض بریزید و مخلوط را 7 ساعت درون یخچال بگزارید.

مرحله چهارم
بعد از هفت ساعت مخلوط را از یخچال خارج کنید و به اندازه گردو های متوسط از آن جدا کرده و با کف دست گرد کرده و درون پودر نارگیل، شکلات، دانه کاکائو خرد شده و...
بـ*ـغلتانید و در کاغذ های کپسولیقرار دهید و درون طرف چیده و برای یک ساعت دیگر درون یخچال قرار دهید.

نوش جان!

نکات مهم دستور:
حتما برای ترکیب مواد از اندازه های دقیق استفاده کنید.
زود تر از زمان های ذکر شده مواد را از یخچال خارج نکنید.
برای گرد کردن ترافل ها از دستکش استفاده کنید زیرا کمک میکند گرمای دست کم تر منتقل شود.
این دسر باید درون یخچال نگهداری شود و فقط برای سرو از یخچال خارج کنید و مدت زمان زیادی در دمای اتاق قرار ندهید
.
منبع: برنامه دوست داران کاپ کیک_ با اندکی تغییر

images
م
ترافل شکلات خانگی 1280x720


طرز تهیه ترافل گاناش

 
  • عالی
Reactions: Matiᴎɐ✼
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا