- عضویت
- 24/1/21
- ارسال ها
- 115
- امتیاز واکنش
- 64,033
- امتیاز
- 333
- محل سکونت
- ۲۵ اسفند
- زمان حضور
- 72 روز 16 ساعت 29 دقیقه
نویسنده این موضوع
شیرینی شکرپاره خانگی
مواد لازم:
آرد ........................................... 2لیوان
تخممرغ...................................یک عدد
پودر قند.................................. ۶ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر.............................. یک قاشق چایخوری
کره.............................................. ۱۰۰ گرم
زرده تخممرغ.............................برای روی شیرینی یک عدد
زعفران آب کرده........................یک قاشق غذاخوری
شهد آماده شده........................یک لیوان.
طرز تهیه:
*** ابتدا برای تهیه شهد، یک لیوان شکر را با یک لیوان آب مخلوط کنید و بجوشانید تا غلیظ شود. کمی آب لیمو و گلاب به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
*** کره را در دمای محیط قرار دهید تا گرم شود.آرد، بکینگ پودر و پودر قند را با هم چند بار الک کنید.
زعفران آب کرده و تخممرغ را به آرد اضافه کنید و بعد کره را بریزید و با دست ورز دهید تا مخلوط شده و خمیری لطیف حاصل شود.
*** در این مرحله روی سطحی صاف، نایلون پهن کنید و خمیر را به قطر نیمسانتی باز کنید.با قالبهای کوچک، مخصوص شیرینی عید، خمیر را قالب بزنید و در سینی چرب شده بچینید و در دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد، به مدت ده دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده، قرار دهید.
*** روی آنها را زرده تخممرغ بمالید و بگذارید طلایی شود.شیرینی را از فر بیرون آورده و شهد را کم کم روی آنها بریزید. این کار را چند بار با فاصله انجام دهید تا شربت به خورد شیرینی برود و جذب شود.
با شیرینی ساده شکرپاره، همراه با چای یا شیر داغ از دوستان و مهمانان خود در ایام عید پذیرایی کنید.
منبع: مطلبک
مواد لازم:
آرد ........................................... 2لیوان
تخممرغ...................................یک عدد
پودر قند.................................. ۶ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر.............................. یک قاشق چایخوری
کره.............................................. ۱۰۰ گرم
زرده تخممرغ.............................برای روی شیرینی یک عدد
زعفران آب کرده........................یک قاشق غذاخوری
شهد آماده شده........................یک لیوان.
طرز تهیه:
*** ابتدا برای تهیه شهد، یک لیوان شکر را با یک لیوان آب مخلوط کنید و بجوشانید تا غلیظ شود. کمی آب لیمو و گلاب به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
*** کره را در دمای محیط قرار دهید تا گرم شود.آرد، بکینگ پودر و پودر قند را با هم چند بار الک کنید.
زعفران آب کرده و تخممرغ را به آرد اضافه کنید و بعد کره را بریزید و با دست ورز دهید تا مخلوط شده و خمیری لطیف حاصل شود.
*** در این مرحله روی سطحی صاف، نایلون پهن کنید و خمیر را به قطر نیمسانتی باز کنید.با قالبهای کوچک، مخصوص شیرینی عید، خمیر را قالب بزنید و در سینی چرب شده بچینید و در دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد، به مدت ده دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده، قرار دهید.
*** روی آنها را زرده تخممرغ بمالید و بگذارید طلایی شود.شیرینی را از فر بیرون آورده و شهد را کم کم روی آنها بریزید. این کار را چند بار با فاصله انجام دهید تا شربت به خورد شیرینی برود و جذب شود.
با شیرینی ساده شکرپاره، همراه با چای یا شیر داغ از دوستان و مهمانان خود در ایام عید پذیرایی کنید.
منبع: مطلبک
طرز تهیه شیرینی شکر پاره
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com