خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

عروس شب

دوستدار انجمن رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
24/1/21
ارسال ها
115
امتیاز واکنش
64,033
امتیاز
333
محل سکونت
۲۵ اسفند
زمان حضور
72 روز 16 ساعت 29 دقیقه
نویسنده این موضوع
شیرینی شکرپاره خانگی

مواد لازم:

آرد ........................................... 2لیوان

تخم‌مرغ...................................یک عدد

پودر قند.................................. ۶ قاشق غذا‌خوری

بکینگ پودر.............................. یک قاشق چایخوری

کره.............................................. ۱۰۰ گرم

زرده تخم‌مرغ.............................برای روی شیرینی یک عدد

زعفران آب کرده........................یک قاشق غذا‌خوری

شهد آماده شده........................یک لیوان.
طرز تهیه:
*** ابتدا برای تهیه شهد، یک لیوان شکر را با یک لیوان آب مخلوط کنید و بجوشانید تا غلیظ شود. کمی آب لیمو و گلاب به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.

*** کره را در دمای محیط قرار دهید تا گرم شود.آرد، بکینگ پودر و پودر قند را با هم چند بار الک کنید.

زعفران آب کرده و تخم‌مرغ را به آرد اضافه کنید و بعد کره را بریزید و با دست ورز دهید تا مخلوط شده و خمیری لطیف حاصل شود.

*** در این مرحله روی سطحی صاف، نایلون پهن کنید و خمیر را به قطر نیم‌سانتی باز کنید.با قالب‌های کوچک، مخصوص شیرینی عید، خمیر را قالب بزنید و در سینی چرب شده بچینید و در دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد، به مدت ده دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده، قرار دهید.

*** روی آن‌ها را زرده تخم‌مرغ بمالید و بگذارید طلایی شود.شیرینی را از فر بیرون آورده و شهد را کم کم روی آن‌ها بریزید. این کار را چند بار با فاصله انجام دهید تا شربت به خورد شیرینی برود و جذب شود.

با شیرینی ساده شکرپاره، همراه با چای یا شیر داغ از دوستان و مهمانان خود در ایام عید پذیرایی کنید.
منبع: مطلبک


طرز تهیه شیرینی شکر پاره

 
  • عالی
Reactions: Matiᴎɐ✼ و نازپری احمدی
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا