خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

عروس شب

دوستدار انجمن رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
24/1/21
ارسال ها
115
امتیاز واکنش
64,033
امتیاز
333
محل سکونت
۲۵ اسفند
زمان حضور
72 روز 16 ساعت 29 دقیقه
نویسنده این موضوع
شیرینی پادرازی
مواد لازم برای تهیه شیرینی پادرازی:

آرد گندم.............................................. 70 گرم

آرد برنج ............................................... 65 گرم

آرد نخودچی....................................... 70 گرم

روغن جامد......................................... 125 گرم

پودر قند............................................ 80 گرم

تخم مرغ ............................................ 1 عدد

شربت یا عسل................................... 1 ق چای‌خوری

پودر هل.............................................. نصف ق چای‌خ



مواد لازم برای رومال شیرینی پادرازی:

زرده تخم مرغ ....................................... 1 عدد

زعفران دم‌کرده....................................... نصف ق چای‌خوری

پودر قند ................................................ 1 ق چای‌خوری

کنجد......................................................... به مقدار دل‌خواه



طرز تهیه شیرینی پادرازی مخصوص نوروز:



*** برای تهیه این شیرینی ابتدا باید تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا از لـ*ـختگی دربیاید. پودر قند و عسل را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوطی یکنواخت حاصل شود.

*** روغن جامد را کمی با همزن دستی بزنید تا باز شود و بعد آردها را یکی یکی اضافه کنید و حدود ده دقیقه به همزدن ادامه دهید تا مایه کرم رنگ و چسبنده‌ای حاصل شود.

*** حالا مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید و درحد مخلوط شدن مواد را هم بزنید. مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و به یک قسمت پودر هل اضافه کرده و دیگری را ساده یا با پودر زنجبیل مخلوط کنید.

*** خمیر در این مرحله چسبناک است اما نگران نباشید.هرکدام را جداگانه داخل کیسه فریزری قرار داده و کمی صاف کنید و برای چندساعت یا ترجیحا به مدت یک شب داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

*** بعد از استراحت، فر را با دمای 180 درجه روشن کنید و خمیر را روی سطح آردپاشی‌شده کمی ورز دهید.خمیر را به ضخامت چهار الی پنج میلی متر باز کنید و با قالب شیرینی زبان، قالب بزنید و به سینی فر منتقل کنید.

*** مواد رومال را مخلوط کرده و با برس روی شیرینی‌ها بمالید. روی شیرینی‌ها را با پشت چنگال خط بیندازید و کمی کنجد بپاشید و سینی را داخل فر گرم شده قرار دهید.

*** حدود ده تا پانزده دقیقه برای پخت این شیرینی کافی است.شیرینی پادرازی خوشمزه و خوش عطر شما حاضر است. شما می‌توانید با کاهش دمای فر تا 165 درجه سانتی‌گراد، مدت زمان پخت را تا 20 دقیقه نیز افزایش دهید.

منبع: مطلبک


طرز تهيه شیرینی پادرازی

 
  • عالی
Reactions: Matiᴎɐ✼
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا