خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

NAZI_KH

مدیر تالار گردشگری جهان
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار انجمن
  
عضویت
7/3/21
ارسال ها
1,228
امتیاز واکنش
19,552
امتیاز
373
محل سکونت
یک دنیای فراموش شده
زمان حضور
150 روز 5 ساعت 21 دقیقه
نویسنده این موضوع
راهنمای قدم به قدم رستوران گردی در چین

رستوران گردی در چین

شاید تا حالا درباره بعضی از آداب عجیب غذا خوردن در چین چیزهایی شنیده باشید مثلا اینکه در این کشور نباید چاپ استیک را بصورت عمودی در ظرف فرو کرد که اتفاقا در مطالب قبلی الی گشت درباره ی آن مفصلا توضیح داده شد، اما مطمئنا این تنها مسئله ی شما وقتی به یک رستوران چینی در چین می روید و می خواهید غذا سفارش دهید نیست! مسائل دیگری هم وجود دارند مانند اینکه چطور در سفر به چین یک رستوران خوب انتخاب کنیم و میزی پر از غذاهای لذیذ چینی را سفارش دهیم. با خواندن این مطلب می توانید راه حل مشکلتان را بیابید.

۱- زود دست به کار شوید
اولین چیزی که باید رعایت کنید این است که زودتر از همیشه شروع به خوردن غذا کنید و تا آنجا که می توانید سریع باشید! خیلی از چینی ها عادت دارند تا شام خود را ساعت ۶ بعد از ظهر بخورند بنابراین تعطیلی رستوران ها در ساعت ۹ شب اصلا امر غیر عادی ای نیست. اما اگر نتوانستید تا آن ساعت شام بخورید، نگران نباشید. دنیا به آخر نرسیده! به هر حال می توانید در یکی از رستوران های ۲۴ ساعته ی مک دونالد غذا بخورید.
۲- از سیستم های جدید سفارش برخوردار شوید!
معمولا در چین اینطور است که یک نفر (میزبان) برای بقیه دوستانش سفارش غذا می دهد و هزینه ی آن را پرداخت می کند و به همین دلیل است که منو هم فقط به کسی که سفارش داده، داده می شود. البته در رستوران های این کشور باید منتظر دیدن منوهایی صخیم تر از دفترچه تلفن باشید! چرا که چینی ها به توانایی درست کردن صدها نوع غذای مختلف به خودشان می بالند. موقع سفارش، بهتر است با خیال راحت فکرهایتان را بکنید و از بقیه نظرخواهی کنید چون خدمه ی رستوران عادت دارند در حین سفارش، خودشان را سرگرم کنند. چینی ها اینطور فکر می کنند که سپردن مسئولیت سفارش و پرداخت هزینه به یک نفر، بهتر از چند نفر است.

۳- جایتان را در منوبشناسید!
در بیشتر رستوران های چینی مخصوصا رستوران هایی که حالت خانگی دارند، در ابتدای منو با غذاهایی مثل غذاهای دریایی و کباب ها مثل کباب اردک روبرو می شوید، اواسط منو پر است از غذاهای سرد و غذاهای سبزیجاتی و گیاهی و در آخر منو هم می توانید مواد غذایی حیاتی چینی ها مثل انواع نودل، برنج سرخ شده و کوفته را ببینید. شاید فکر کنید دانستن این موضوع چندان اهمیتی ندارد اما با توجه به اینکه منوهای چینی بیش از اندازه قطورند و خواندن آنها می تواند باعث گیج شدنتان شود، دانستن این موضوع و پیدا کردن جای غذایی که مورد نظرتان است می تواند کمکتان کند.

۴- مقدار سفارش تان را بدانید
یک قانون نانوشته در رستوران های چین وجود دارد و آن هم این است که به همراه سفارش دادن هر بشقاب باید یک کاسه سوپ و برنج هم سفارش دهید و به همین دلیل است که گروهی رفتن به رستوران های چین خیلی سرگرم کننده است چون در ازای هزینه ی کمتر می توانید با تعداد زیادی غذا روبرو شوید! در چین، مفهوم پیش غذا، غذای اصلی و دسر خیلی معنایی ندارد پس همه چیز را با هم سفارش دهید. مثلا برای یک میز شش نفره، ۲ بشقاب سالاد و ۳ بشقاب غذای اصلیف کافی است.

۵- موقع پرداخت صورتحساب موذب نشوید!
موقع پرداخت صورتحساب در چین لازم نیست خجالت بکشید یا از جایتان بلند شوید چون خدمه ی رستوران، در هر زمانی گوش به زنگ هستند. کافی است آنها را صدا بزنید تا خیلی سریع خودشان را به شما برسانند. در ضمن شاید خوشحال شوید اگر بدانید در چین به جز در هتل های آن، نیازی به پرداخت انعام نیست.

منبع: الی گشت


راهنمای قدم به قدم رستوران گردی در چین

 
آخرین ویرایش:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا