خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

~XFateMeHX~

کاربر برتر
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
10,094
زمان حضور
35 روز 22 ساعت 26 دقیقه
نویسنده این موضوع
با نگاهی ریشه ای تر و عمیق تر به همه کسانی که هنوز موفق به جذب برخی خواسته های خود، توسط قانون جذب نشده اند، به وضوح میتوان این موضوع را شاهد بود که وجود و فعال بودن هویت دروغین، مانع اصلی آنهاست ! اما منظور از این موضوع چیست و چطور میتوان این مشکل را حل کرد ؟

هویت دروغین و قانون جذب
وقتی نگاهی ریشه ای به مشکلات همگان در استفاده از قانون جذب میشود، به وضوح نقش Ego یا هویت دروغین دیده میشود که در مقالات متعددی نیز درباره آن صحبت شده است. ایگو یا هویت دروغین، همان “من” انسانها و به عبارتی، “خود شما” هستید ! شما به همراه کل تصوراتی که درباره خود دارید، کل نگرشها و باورها و هر آنچه که به آن “من” میگویید ! اما این هویت دروغین چطور مانع استفاده شما از قانون جذب میشود ؟

قانون جذب و تمامی قابلیتهای فوق ویژه و خاص دیگری که یک انسان دارد، زمانی فعال است که اتصال او با انرژی عمق وجودش (خدا یا هر اسمی که دوست دارید صدایش کنید) برقرار باشد. نکته مهم این است که این اتصال بصورت پیشفرض و دائمی، ذاتا و بدون هیچ تلاشی فعال است ! اما زمانی که هویت دروغین یا همان “من” شما وارد عمل شود، به یکباره این اتصال از کار می افتد ! زیرا هویت دروغین حس مجزا بودن را به شما میدهد و شما خود را موجودی مجزا، با یک بدن و محصور در جهان فیزیکی، و با صدایی در سرتان که در حال حرف زدن با خود است، تصور خواهید کرد که دقیقا همین موضوع اتصال شما را از منبع قطع مینماید و تمامی قابلیتهای ویژه را از شما میگیرد.

هویت دروغین به شکلهای بسیار متنوعی فعالیت خود را بصورت نامحسوس انجام میدهد و تمامی قابلیتهای ویژه را دقیقا به همین شکل از شما میگیرد. با حس مجزا بودن، با نگاهها، نگرشها، تصورات و باورهای مختلف نسبت به چیزهای مختلف، با ایده هایی درباره ممکن یا غیر ممکن بودن چیزها یا رویداد های مختلف، با حس مالکیت و تعلق به یک چیز، و… . بصورت کلی هرچیزی که یک پایش “من” شما و همین حس فرد مجزا بودن شما باشد، دقیقا نمایشی از عملکرد مخرب هویت دروغین است. به عبارتی شما یک فرد هستید که باورها، نگرشها، ممکن و ناممکن ها و کلی نگاه دیگر به زندگی دارد که همین “شما” مانع اتصال شما به انرژی مبدا میشود.

اما راه حل خلاصی از این مشکل چیست ؟ پاسخ بارها گفته شده و ساده است اما عمل کننده حقیقی اندک ! پاسخ مدیتیشن است ! برای اینکه هویت دروغین خود را از مسیر بردارید و بدین ترتیب در استفاده از قانون جذب نیز موفق شوید، باید هرچه بیشتر از “منیت و مجزا بودن” دست بکشید و این کار با مدیتیشن برای ساعات طولانی انجام میشود. یعنی یکجا بنشینید، و هیچکار نکنید، و حتی تصور نکنید که “یک فرد یکجا نشسته و هیچکار نمیکند !!!”. یعنی به معنای حقیقی “هیچ” شوید و در لحظه حاضر باشید. و زمانی که این کار را به میزان کافی انجام دهید، معجزات را شاهد خواهید بود !

منبع: قدرت نامحدود

عدم خروج از هویت دروغین، مانع اصلی در جذب خواسته ها برای تمام افراد است

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا