خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
مصرف ماهی در بین مردم بسیار رایج است و می توان گفت که بسیار مصرف می شود،اما چیزی که بسیار اهمیت دارد این است که ماهی مصرفی شما تازه است یا کهنه؟با این روش ها شما می توانید در شناخت ماهی تازه و کهنه خبره شوید.

روش تشخیص ماهی تازه و کهنه
خوردن ماهی بد می تواند موجب مسمومیت غذایی شود پس مهم است در هنگام ارزیابی تازگی ماهی احتیاط زیادی داشته باشید ، ماهی به خاطر ارزش غذایی بالا و هضم آسان یکی از غذاهای اصلی بشمار میرود . راه های زیادی برای حفظ و انتقال ماهی با هدف نگه داشتن طولانی مدت وجود دارد با این حال، گاهی این روش ها جواب نمی دهند بنابراین، باید بدانید چطور ماهی بد را شناسایی کنید.


تفاوت ماهی تازه و کهنه
در حقیقت، تفاوت بین ماهی تازه و فاسد پیچیده تر از آن چیزی است که فکر می کنید این پدیده به خاطر این واقعیت است که اغلب مردم برای خرید ماهی نیاز به راحتی دارند، بنابراین ماهی را سربریده و فیله شده می خرند . خوردن این ماهی ها بدون اینکه بدانید تازه هستند یا نه، راحت تر است چون به طور معمول آن ها را یخ زده خریداری می کنید.


روش تشخیص ماهی تازه و ماهی کهنه
ماهی نامرغوب و کهنه
بو: ماهی در شرایط بد معمولا بوی بدی دارد بوی بد گاهی اوقات بوی آمونیاک می دهد.
پوست:ماهی در شرایط بد ، پوست بسیار نرم دارد که به راحتی ازگوشت آن جدا می شود.
چشم ها: ماهی در شرایط بد چشم های گود، قرنیه کرم و مردمک سفید دارد، انگار که آب مروارید دارند.
آبشش: آبشش ماهی پشت سر آن است و در شرایط بد، آن ها زرد یا خاکستری هستند
شکم: اولین منطقه آسیب دیده است؛ ماهی در شرایط بد ، متورم ،شل ، تو رفته خواهد بود.
#نمناک


بهترین روش برای شناخت ماهی تازه و کهنه

 

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
ماهی خوب و تازه
بو:ماهی تازه بوی جلبک دریایی می دهد و تمام مواد مغذی را دارد.
پوست:برعکس آنچه در بالا ذکر شد، ماهی تازه رنگ با طراوت، براقی دارد.
چشم ها: ماهی تازه چشم های برآمده و مردمک سیاه درخشانی دارد.
آبشش ها:آبشش ماهی وقتی تازه هستند، بسته به نوع ، تمیزی ، درخشندگی به رنگ صورتی یا قرمز خواهند بود.
شکم : گوشت شکم آن سفت است و لغزنده نیست.


ویژگی های ماهی تازه
نکات :
بنابراین مجبور نیستید ماهی را دور بیندازید، توصیه می کنیم در عرض چند روز، پس از خرید از سوپر مارکت آن را بپزید اگر ممکن نیست ، می توانید ماهی را منجمد کنید. تضمین می کنیم ماهی مدت بیشتری باقی خواهد ماند. با فریز کردن،ماهی ویژگی های خود را حفظ کرده و از خطر مسمومیت غذایی جلوگیری می کند.
خوردن ماهی هایی که در فریزر قرار دارند ، اگر چند هفته مانده باشد، بسیار خطرناک خواهد بود به خاطر این است که نمی دانید آیا قطع الکتریکی وجود داشته یا خیر، یعنی ماهی به طور کامل منجمد نشده است. از سوی دیگر، منجمد کردن دوباره آن ها هرگز توصیه نمی شود. اگر ماهی به علت قطع برق یخ آن ذوب شود ایمن ترین گزینه آن است که آن را دور بیندازید.
در یخچال قرار دادن و فریز کردن مانع تکثیر باکتری های بیشتر می شود ، اما آن ها را نمی کشد ، این کار امکان تسریع فرآیند تجزیه را فراهم می آورد. بنابراین، اگر فریزر یا یخچال به هر دلیلی از کار کردن متوقف شد، بهتر است ماهی را دور بریزید.


بهترین روش برای شناخت ماهی تازه و کهنه

 

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
یک روش برای شناخت ماهی تازه و کهنه بعد از پخت آن
در اینجا می توانید طعم آن را ارزیابی کنید:اگر طعم ترش یا اسیدی نداشت مشکلی نیست و ماهی تازه است اما اگر این چنین نبود ماهی کهنه است.


بهترین روش برای شناخت ماهی تازه و کهنه بعد از پخت
ویژگی های ماهی تازه
اول از همه به یاد داشته باشید که تا حد امکان ماهی را از فروشگاههای معتبر و یا محل فروش مرغ و ماهی که اصول بهداشتی را رعایت می کند خریداری کنیم بعد از ان به این نکته ها در هنگام خرید ماهی دقت کنیم.چشم های ماهی باید شفاف باشد.

روش های تشخیص ماهی تازه
زمانی که ماهی را با انگشت فشار می دهیم نباید با فشار ما در داخل بماند یعنی بعد از اینکه انگشتمان را بر داشتیم گوشت ماهی دوباره به سمت بیرون حرکت کند.

گوشت ماهی تازه صورتی کم رنگ و براق است.

ماهی تازه گوشتی تقریبا مرطوب و لطیف دارد.
ویژگی های ماهی تازه
فلس های ماهی باید محکم به بدن ماهی چسبیده باشد.
بخش های مختلف ماهی به خصوص شکم ماهی نباید شل باشد و حالت افتادگی نباید داشته باشد.
اول از همه به یاد داشته باشید که تا حد امکان ماهی را از فروشگاههای معتبر و یا محل فروش مرغ و ماهی که اصول بهداشتی را رعایت می کند خریداری کنیم بعد از ان به این نکته ها در هنگام خرید ماهی دقت کنیم.
چشم های ماهی باید شفاف باشد.


روش های تشخیص ماهی تازه
زمانی که ماهی را با انگشت فشار می دهیم نباید با فشار ما در داخل بماند یعنی بعد از اینکه انگشتمان را بر داشتیم گوشت ماهی دوباره به سمت بیرون حرکت کند.
گوشت ماهی تازه صورتی کم رنگ و براق است.
ماهی تازه گوشتی تقریبا مرطوب و لطیف دارد .



ویژگی های ماهی تازه
فلس های ماهی باید محکم به بدن ماهی چسبیده باشد.

بخش های مختلف ماهی به خصوص شکم ماهی نباید شل باشد و حالت افتادگی نباید داشته باشد.


بهترین روش برای شناخت ماهی تازه و کهنه

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا