نویسنده این موضوع
مؤلّف گوید: مدایح جناب حمزه (ره) و فضیلت زیارت آن حضرت پیش از آن است که ذکر شود. فخر المحققین (ره) در «رساله فخریه» فرموده است: زیارت حمزه و باقى شهداى مدفون در احد مستحبّ است، زیرا از رسول خدا صلى الله علیه و آله روایت شده: هرکه مرا زیارت کند و عمویم حمزه را زیارت نکند، همانا به من جفا کرده است. این فقیر د رکتاب «بیت الأحزان» در مصائب سیّده زنان عالم نقل کردهام که حضرت فاطمه علیها السلام پس از وفات پدر بزرگوار خود، هر روز دوشنبه و پنجشنبه به زیارت حمزه و شهداى احد مىرفت و نماز مىخواند و دعا مىکرد و این عمل را تا زمان وفاتش ترک نکرد. محمود بن لبید گفته است: آن سیّده جلیله کنار قبر حمزه مىرفت، و گریه مىکرد، من در یکى از روزها به زیارت حمزه مشرّف شدم، دیدم آن مظلومه نزد قبر حمزه مشغول به گریه است، من صبر کردم تا از گریه آرام شد، نزدیک رفتم و سلام کردم و گفتم: اى سیّده زنان، به حق خدا قسم، با این گریهات رگهاى دلم را قطع کردى!! فرمود: اى ابا عمر گریستن براى من شایسته است، زیرا مصیبت بهترین پدرها رسول خدا صلى الله علیه و آله به من رسیده، آنگاه فرمود: واشوقاه الى رسول الله و چنین انشاء کرد:
إِذَا مَاتَ یَوْما مَیِّتٌ قَلَّ ذِکْرُهُ وَ ذِکْرُ أَبِی مُذْ مَاتَ وَ اللهِ أَکْثَرُ
چون بمیرد روزى مردهاى یادش کم شود و یاد پدرم از وقتى که وفات کرد به خدا قسم بیشتر است
شیخ مفید (رحمة الله علیه) فرمود
وَ کَانَ رَسُولُ اللهِ صلى الله علیه و آله أَمَرَ فِی حَیَاتِهِ بِزِیَارَةِ قَبْرِ حَمْزَةَ علیه السلام وَ کَانَ یُلِمُّ بِهِ وَ بِالشُّهَدَاءِ وَ لَمْ تَزَلْ فَاطِمَةُ علیها السلام بَعْدَ وَفَاتِهِ صلى الله علیه و آله تَغْدُو إِلَى قَبْرِهِ وَ تَرُوحُ وَ الْمُسْلِمُونَ یَنْتَابُونَ عَلَى زِیَارَتِهِ وَ مُلازَمَةِ قَبْرِهِ
رسول خدا (درود خدا بر او و خاندانش باد) در زمان حیاتش به زیارت قبر حمزه امر فرمود، و خود آن حضرت به زیارت حمزه و شهداء مىآمد، و فاطمه (درود خدا بر او) همواره پس از وفات پیامبر (درود خدا بر او و خاندانش باد) همواره صبح و شب به جانب قبر حمزه مىرفت، و مسلمانان هم براى زیارت و ملازمت قبر حمزه نوبت به نوبت مىآمدند
منبع: مفانیح الجنان
إِذَا مَاتَ یَوْما مَیِّتٌ قَلَّ ذِکْرُهُ وَ ذِکْرُ أَبِی مُذْ مَاتَ وَ اللهِ أَکْثَرُ
چون بمیرد روزى مردهاى یادش کم شود و یاد پدرم از وقتى که وفات کرد به خدا قسم بیشتر است
شیخ مفید (رحمة الله علیه) فرمود
وَ کَانَ رَسُولُ اللهِ صلى الله علیه و آله أَمَرَ فِی حَیَاتِهِ بِزِیَارَةِ قَبْرِ حَمْزَةَ علیه السلام وَ کَانَ یُلِمُّ بِهِ وَ بِالشُّهَدَاءِ وَ لَمْ تَزَلْ فَاطِمَةُ علیها السلام بَعْدَ وَفَاتِهِ صلى الله علیه و آله تَغْدُو إِلَى قَبْرِهِ وَ تَرُوحُ وَ الْمُسْلِمُونَ یَنْتَابُونَ عَلَى زِیَارَتِهِ وَ مُلازَمَةِ قَبْرِهِ
رسول خدا (درود خدا بر او و خاندانش باد) در زمان حیاتش به زیارت قبر حمزه امر فرمود، و خود آن حضرت به زیارت حمزه و شهداء مىآمد، و فاطمه (درود خدا بر او) همواره پس از وفات پیامبر (درود خدا بر او و خاندانش باد) همواره صبح و شب به جانب قبر حمزه مىرفت، و مسلمانان هم براى زیارت و ملازمت قبر حمزه نوبت به نوبت مىآمدند
منبع: مفانیح الجنان
فضیلت زیارت حمزه
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com