نویسنده این موضوع
نحوه شهادت حضرت فاطمه «س»
شهادت حضرت فاطمه س دختر پیامبر اکرم «ص» به چند روایت در تاریخ است. دراین مطلب علت و نحوه شهادت حضرت زهرا درود الله علیها بیان خواهد شد. رویدادهاي تلخ، شرایط سخت بیماری و دوری از پدر بیش از پیش شرایط جسمى و وضعیت روحى حضرت زهرا «س» را دشوارتر میکرد، اما حضرت فاطمه «س» با این که روز به روز پیکرش آب مىشد، هیچ شِکوهاي از بیماری نداشت.
حضرت فاطمه زهرا س , در هنگام یورش حاکمان غاصب به خانهاش، حضرت زهرا «س» به گونهاي میان درب و دیوار آسیب دیدند که علاوه بر آسيبهاي سخت، جنین ایشان نیز سقط شد و تازیانه هاي بی شماری بر جان و روح او نشست. همه ی این رویداد های تلخ و دردناک حضرت زهرا «س» رابه بسـ*ـتر بیماری کشاند و به شهادت ایشان منجر شد.
حضرت امام حسن مجتبى «ع» دریک مجلس مناظره در حضور معاویه خطاب به مغیرة بن شعبه فرمود: «انت الذى ضربت فاطمة بنت رسولاللَّه صلى اللَّه علیه و آله حتى ادمیتها و القت ما فى بطنها…؛ تو مادرم را زده و مصدوم و زخمی ساختى، تا این که او بچه اش را سقط کرد…»
حضرت امام صادق «ع» با تصریح بیشتر در مورد علت بیمارى و شهادت فاطمه «س» مىفرمایند: «و کان سبب وفاتها ان قنفذا مولى الرجل لکزها بنعل السیف بامره فاسقطت محسنا، و مرضت من ذلک مرضا شدیدا؛ سبب شهادت فاطمه «س» این بود که قنفذ «غلام خلیفه دوم» با غلاف شمشیر وی را زده و بچه اش را کشت و مادرم از این جهت به بسـ*ـتر بیمارى افتاد.»
حضرت فاطمه «س»، به ام سلمه فرمود: برایم آبى آماده کن تا بدان غسل کنم، ام سلمه آب را آورد و او غسل کرد و جامه پاکى پوشید، دستور داد بسـ*ـترش را در وسط اتاق بگستراند،بطرف راستش رو به قبله خوابید و دست راستش را زیر صورتش گذاشت.
همچنین در روایت دیگرى آمده که: حضرت به اسماء فرمودند: آبى برایم آماده کن، بعد با آن غسل کرده و سپس فرمودند: جامه هاى جدیدم رابه من بده، انها را پوشیده و فرمودند: بقیه حنوط پدرم را از فلان جا برایم بیاور و زیر سرم بگذار و مرا تنها گذاشته و از این جا بیرون برو، مى خواهم با پروردگارم مناجات کنم.
نحوه شهادت حضرت فاطمه زهرا س دختر حضرت محمد (ص)
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: