نویسنده این موضوع
انشاء در مورد نیمه شعبان و حضرت مهدی ؛ امام زمان عج
انشا در مورد امام زمان به زبان عادی و ادبی
بیش از 5 مورد انشا کامل و جالب و زیبا در مورد امام زمان عج و ظهور حضرت مهدی را در سایت تالاب بخوانید.
مژده که میلاد منجى بشر می آید
فُلک هدى را دلیل و راهبر می آید
مژده که حجّت برحق، امام زمان می آید
امام زمان عج ؛ از وقتی که یادم می آید حرف از آمدنش بود آمدن کسیکه می آید تا دنیایمان را گلستان کند. بعد ها که به مدرسه رفتیم هر صبح دعای فرج خواندیم تا بیاید، بیاید که دنیایمان از هر بدی پاک شود. همه ی فکر ذکرمان این بود که دعا کنیم که هر چه زودتر ظهور کند، تا بر پا شود عدل، ریشه کن شود ستم، پاک شود اشک چشم ستمدیده و یتیم.
هر نیمه شعبان کوی و برزن را چراغانی کردیم، شربت و شیرینی دادیم، تنها حرفی که زدیم، دعایی که کردیم، فقط از آمدن سرورمان بود. جشن هاي عروسیمان را طوری برنامه ریزی کردیم که در روز نیمه شعبان باشد.
اما آقا هنوز هم نیامده اي، نکند رفتار ما، کردار ما و اعمالمان دلیل این همه ی غیبتت باشد.
شاید هیچ کدام از ما به این فکر نکردیم اگر بیاید چگونه به استقبالش برویم.
متن نیمه شعبان تحقیق در مورد امام زمان عج
هیچ کدام به این فکر نکردیم که این بدی که می گوییم دلیلش خود ما باشیم. به این فکر نکردیم که عدلی که راجبش حرفش را میزنیم خودمال همه ی سعیمان را کردیم که در حد توان بر پایش کنیم.
نکند ظلمی که ازش دم میزنیم حرف و رفتاری باشد که با آن دلی شکسته باشد. به این فکر نکردیم رفتار من فرزند دلیل این همه ی غیبت باشد. اصلا توجه به این نکردیم که عروسی که نیمه شعبان بپا کردیم با آن همه ی تجملات نه تنها دل آقایمان را شاد نمی کند که دعایش بدرقه راه زندگیهایمان شود، بلکه ناراحت هم میشود.
آقا جان همین حالا که این متن را مینویسم به این فکر میکنم نکند دلیل این غیبتت با این همه ی دعا خود ما باشیم که گم شدیم در بین ساختمانهاي آن چنانی و گوشی هاي مدل جدیدمان و چتهاي شبانه در گروهها.
دیگر حتی دعای فرج صبحگاهی هم نمی خوانیم. نکند رفتارهایمان از روی عادت و نوعی تقلید بچه گانه است مانند دعا فرج سر صف که یکی میخواند ما تکرار میکردیم، از ته دل برای آمدنت دعای فرج نخواندیم.
همین حالا که مدرسه تمام شده و بزرگتر آن دعا هم یادمان رفته است. دارم به این فکر میکنم که نکند مهم تر از انتظار آمدنت سرباز خوب بودن است، چه در زمان غیبت چه وقتی که با آمدنت جهانمان را گلستان می کني.
انشاء در مورد نیمه شعبان و حضرت مهدی ؛ امام زمان عج
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com