نویسنده این موضوع
تاریخچه تاکو | Taco
غذاهای مکزیکی به خاطر طعم تند و تیز و خوشمزه ای که دارند طرفداران زیادی در سرتاسر دنیا پیدا کرده اند. یکی از محبوب ترین و مشهورترین غذاهای مکزیکی «تاکو» است و حتی اگر طرفدار غذای مکزیکی هم نباشید حتما با این غذا آشنا هستید. محبوبیت این غذا به حدی زیاد است که سال گذشته تنها در ایالات متحده ۴.۵ میلیارد تاکو خورده شده است! تاکوی مکزیکی آنقدر مهم و پرطرفدار است که روز ۴ اکتبر به نام «روز ملی تاکو» نامگذاری شده است! امروز می خواهیم در مورد این غذای خیابانی مکزیکی خوشمزه صحبت کنیم و در مورد تاریخچه و انواع آن صحبت کنیم.
تاکوی گوشت چرخکرده
تاکوی مکزیکی چطور به وجود آمد؟
واژه تاکو معادل کلمه انگلیسی ساندویچ است و در واقع، تاکو نوعی ساندویچ یا لقمه مکزیکی است. تاک با استفاده از نان تورتیلا تهیه می شود که نوعی نان مکزیکی از آرد ذرت است. داخل تاکو را می توان با مواد مختلفی پر کرد، از گوشت چرخکرده گرفته تا میگو و سبزیجات! تنوع تاکو آنقدر زیاد است که نمی توان تمام آن ها را نام برد. به طور دقیق مشخص نیست که تاکوی مکزیکی اولین بار کی اختراع! شده است. اما به اعتقاد جفری پلیچر، تاریخ شناس و استاد تاریخ دانشگاه مینه سوتا به سرتاسر دنیا سفر کرده و در مورد غذاهای مکزیکی تحقیقات جامعی انجام داده است. این استاد دانشگاه تخمین می زند که تاریخچه تاکو به معادن نقره مکزیک در قرن ۱۸ برمی گردد. در آن دوره کارگران معادن به دنبال غذایی حاضر و آماده و ساندویچی می گشتند و به این ترتیب تاکو اختراع شد! تاکوهای اولیه برش های نازک گوشت روی ذغال کباب می شدند و داخل نان قرار داده می شدند. کم کم سالسا، پیاز، لیمو و گواکامولی هم به این غذا اضافه شد. این نوع تاکو، تاکوی آسادا کارن (carne asada taco) نامیده می شود. رفته رفته تاکو جای خود را در آشپزخانه های مکزیک پیدا کرد و هر شهر و منطقه ای تاکوی اختصاصی خود را ابداع کردند.
غذاهای مکزیکی به خاطر طعم تند و تیز و خوشمزه ای که دارند طرفداران زیادی در سرتاسر دنیا پیدا کرده اند. یکی از محبوب ترین و مشهورترین غذاهای مکزیکی «تاکو» است و حتی اگر طرفدار غذای مکزیکی هم نباشید حتما با این غذا آشنا هستید. محبوبیت این غذا به حدی زیاد است که سال گذشته تنها در ایالات متحده ۴.۵ میلیارد تاکو خورده شده است! تاکوی مکزیکی آنقدر مهم و پرطرفدار است که روز ۴ اکتبر به نام «روز ملی تاکو» نامگذاری شده است! امروز می خواهیم در مورد این غذای خیابانی مکزیکی خوشمزه صحبت کنیم و در مورد تاریخچه و انواع آن صحبت کنیم.
تاکوی گوشت چرخکرده
تاکوی مکزیکی چطور به وجود آمد؟
واژه تاکو معادل کلمه انگلیسی ساندویچ است و در واقع، تاکو نوعی ساندویچ یا لقمه مکزیکی است. تاک با استفاده از نان تورتیلا تهیه می شود که نوعی نان مکزیکی از آرد ذرت است. داخل تاکو را می توان با مواد مختلفی پر کرد، از گوشت چرخکرده گرفته تا میگو و سبزیجات! تنوع تاکو آنقدر زیاد است که نمی توان تمام آن ها را نام برد. به طور دقیق مشخص نیست که تاکوی مکزیکی اولین بار کی اختراع! شده است. اما به اعتقاد جفری پلیچر، تاریخ شناس و استاد تاریخ دانشگاه مینه سوتا به سرتاسر دنیا سفر کرده و در مورد غذاهای مکزیکی تحقیقات جامعی انجام داده است. این استاد دانشگاه تخمین می زند که تاریخچه تاکو به معادن نقره مکزیک در قرن ۱۸ برمی گردد. در آن دوره کارگران معادن به دنبال غذایی حاضر و آماده و ساندویچی می گشتند و به این ترتیب تاکو اختراع شد! تاکوهای اولیه برش های نازک گوشت روی ذغال کباب می شدند و داخل نان قرار داده می شدند. کم کم سالسا، پیاز، لیمو و گواکامولی هم به این غذا اضافه شد. این نوع تاکو، تاکوی آسادا کارن (carne asada taco) نامیده می شود. رفته رفته تاکو جای خود را در آشپزخانه های مکزیک پیدا کرد و هر شهر و منطقه ای تاکوی اختصاصی خود را ابداع کردند.
همه چیز در مورد «تاکو»، مشهورترین غذای مکزیکی!
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com