خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای پتاژ گوجه فرنگی
    • آب‌گوشت 5 لیوان
    • آرد 2 قاشق سوپخوری (50گرم)
    • کره 50 گرم
    • رب گوجه فرنگی 3 تا 4 قاشق سوپخوری
    • جعفری خرد شده (به دلخواه)
    • نان تست (به دلخواه)
    • خامه 3 قاشق (به دلخواه)
    • نمک و فلفل سیاه



پتاژ گوجه فرنگی


طرز تهیه: قابلمه نچسبی را حاضر کنید و آرد را با کره در آن کمی سرخ کنید.


آب‌گوشت را کم کم داخل مخلوط آرد بریزید و هم بزنید تا آرد در آب‌گوشت کاملا حل شود و پس از اینکه چند جوش زد، غلیظ گردد. سپس رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید تا پتاژ خوب غلیط و جا افتاده شود.



هنگام سرو پتاژ گوجه لذیذ، کمی جعفری خرد کرده و در صورت تمایل 2 تا 3 قاشق سوپخوری خامه روی آن بریزید و با نان تست تازه سرو کنید و لـ*ـذت ببرید.


پتاژ گوجه برای وعده شام بسیار مناسب و سبک است.

#ایران کوک


پتاژ گوجه فرنگی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا