خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای آجیل پلو
    • برنج نیم کیلو
    • کشمش 1/2 فنجان
    • بادام هندی 1/2 فنجان
    • خلال پسته 1/4 فنجان
    • سیر له شده 5 حبه
    • پیاز کوچک ریز شده 1 عدد
    • زرد آلو خشک 3/4 فنجان
    • آب 2 لیوان
    • هل 4 دانه
    • کره 50 گرم
    • زعفران آب شده 1 فنجان
    • زیره 1/2 قاشق
    • روغن 2 قاشق
    • دارچین 1 قاشق مرباخوری
    • کنجد سائیده شده 1 قاشق

آجیل پلو




طرز تهیه: برنج را بشوئید و سپس به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید. کره و روغن را در یک قابلمه متوسط روی حرارت قرار دهید تا داغ شوند. سیر را درون تابه رنده کنید و سپس پیاز ریز شده، ادویه، کنجد سائیده، زیره و هل سائیده را در تابه بریزید و خوب تفت دهید تا طلائی رنگ شوند.


برنج را آبکش کنید و آن را درون تابه مواد بریزید و همه مواد را باهم مخلوط کنید. آب و زعفران حل شده را اضافه کنید و اجازه دهید تا آب مواد با حرارت ملایم کشیده شود که معمولا این مرحله 20 دقیقه بیشتر طول نمی کشد. زرد آلو، کشمش و بادام هندی را اضافه کرده و هم می زنیم تا مخلوط شوند و به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم دم بکشد و بپزد.




برای تزئین غذا در موقع کشیدن غذا خلال پسته را روی آن بریزید.


#ایران کوک


آجیل پلو

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا