- عضویت
- 17/11/20
- ارسال ها
- 1,787
- امتیاز واکنش
- 12,068
- امتیاز
- 323
- سن
- 19
- محل سکونت
- MASHHAD
- زمان حضور
- 90 روز 8 ساعت 29 دقیقه
نویسنده این موضوع
جوجه فسنجونی” یک ترکیب عالی می باشد که شما می توانید در کمترین زمان ممکن آن را تهیه کنید و از آن لـ*ـذت ببرید در ادامه این مطلب ما طرز تهیه این جوجه را برای شما آماده کرده ایم.
مواد لازم جوجه فسنجونی ترش
مرغ :یک کیلو نیم
آب : یک استکان
پیاز : یک عدد
رب انار : 1/5 فنجان
روغن زیتون :یک فنجان
گردو آسیاب شده : 1/5 فنجان
آبلیمو : یک قاشق چای خوری
نمک و زردچوبه :به مقدار لازم
پودر سیر : اختیاری
کباب جوجه ترش
طرز تهیه جوجه کباب ترش فسنجانی
برای تهیه این غذا ابتدا مرغ را به صورت جوجه ای خرد کنید پیشنهاد ما به شما استفاده از بال و کتف می باشد. جوجه خرد شده را درون ظرف بزرگی بریزید و رب انارتان را با کمی آب و آب لیمو ترکیب کنید و سپس به جوجه ها اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا رب انار به خورد مواد برود سپس کمی زردچوبه و نمک و فلفل اگر دوست داشتید مقداری پودر سیر به آن ها اضافه کنید و دوباره ترکیب کنید تا کاملا مواد با یکدیگر ترکیب شوند.
در ادامه گردو های آسیاب شده را مواد جوجه تان اضافه کنید و دوباره ترکیب کنید.
پیاز را پوست بگیرید و بشورید و آن را به صورت ریز ریز خرد کنید حتی میتوانید پیاز را رنده کنید و آب آن را کمی بگیردی و به مواد جوجه اضافه کنید و ترکیب کنید تا مواد کاملا به خورد جوجه ها بروند .
در ادامه با کمک یک سلفون روی مرغ ها را بپوشانید و حدود 8 ساعت درون یخچال بگذارید تا بماند.
بعد از گذشت این تایم جوجه ها را از یخچال خارج کنید و و با گرفتن مواد روی آن جوجه ها را به سیخ بزنید و آن ها را با آرامش کباب کنید.
اگر می خواهید که کنار این جوجه سس مخصوص داشته باشید مواد جوجه را با یک استکان آب مخلوط کنید و هم بزنید و بگذارید روی شعله ملایم گاز تا جا بیفتد و غلیظ شود.
نکته مهمی که در این میان وجود دارد این است که اگر میخواهید سس داشته باشید ابتدا باید سس را تهیه کنید و سپس جوجه ها را کباب کنید.
منبع: نمناک
مواد لازم جوجه فسنجونی ترش
مرغ :یک کیلو نیم
آب : یک استکان
پیاز : یک عدد
رب انار : 1/5 فنجان
روغن زیتون :یک فنجان
گردو آسیاب شده : 1/5 فنجان
آبلیمو : یک قاشق چای خوری
نمک و زردچوبه :به مقدار لازم
پودر سیر : اختیاری
کباب جوجه ترش
طرز تهیه جوجه کباب ترش فسنجانی
برای تهیه این غذا ابتدا مرغ را به صورت جوجه ای خرد کنید پیشنهاد ما به شما استفاده از بال و کتف می باشد. جوجه خرد شده را درون ظرف بزرگی بریزید و رب انارتان را با کمی آب و آب لیمو ترکیب کنید و سپس به جوجه ها اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا رب انار به خورد مواد برود سپس کمی زردچوبه و نمک و فلفل اگر دوست داشتید مقداری پودر سیر به آن ها اضافه کنید و دوباره ترکیب کنید تا کاملا مواد با یکدیگر ترکیب شوند.
در ادامه گردو های آسیاب شده را مواد جوجه تان اضافه کنید و دوباره ترکیب کنید.
پیاز را پوست بگیرید و بشورید و آن را به صورت ریز ریز خرد کنید حتی میتوانید پیاز را رنده کنید و آب آن را کمی بگیردی و به مواد جوجه اضافه کنید و ترکیب کنید تا مواد کاملا به خورد جوجه ها بروند .
در ادامه با کمک یک سلفون روی مرغ ها را بپوشانید و حدود 8 ساعت درون یخچال بگذارید تا بماند.
بعد از گذشت این تایم جوجه ها را از یخچال خارج کنید و و با گرفتن مواد روی آن جوجه ها را به سیخ بزنید و آن ها را با آرامش کباب کنید.
اگر می خواهید که کنار این جوجه سس مخصوص داشته باشید مواد جوجه را با یک استکان آب مخلوط کنید و هم بزنید و بگذارید روی شعله ملایم گاز تا جا بیفتد و غلیظ شود.
نکته مهمی که در این میان وجود دارد این است که اگر میخواهید سس داشته باشید ابتدا باید سس را تهیه کنید و سپس جوجه ها را کباب کنید.
منبع: نمناک
طرز تهیه جوجه فسنجونی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com