- عضویت
- 17/11/20
- ارسال ها
- 1,787
- امتیاز واکنش
- 12,071
- امتیاز
- 323
- سن
- 20
- محل سکونت
- MASHHAD
- زمان حضور
- 90 روز 8 ساعت 49 دقیقه
نویسنده این موضوع
برای امروز می خواهیم مرغی را به همراه مارمالاد پرتقالی به شما آموزش دهیم. مارمالاد پرتقال به مرغ کبابی، درخشش فوری می دهد.
مواد لازم برای مرغ پرتقالی با هویج و بلغور
مارمالاد پرتقال :1/2 پیمانه
مرغ :یک و نیم کیلوگرم
پوست لیمو رنده شده :1 قاشق چای خوری
بلغور :1 پیمانه
روغن زیتون :1 قاشق غذاخوری
هویج :4 عدد متوسط
آب لیمو ترش :1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه مرغ پرتقالی با هویج و بلغور
ابتدا فر را با دمای 245 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
مرغ ها را تکه تکه کنید و به نمک و فلفل آغشته کنید و داخل سینی فر به صورت یک لایه بچینید . به طوری که مرغ ها روی هم قرار نگیرند.
سینی را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید.سپس آن را خارج کرده و نیمی از مارمالاد پرتقال را روی مرغ بمالید.
و بعد سینی را بچرخانید و مجددا به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید.
بعد از 10 دقیقه بقیه مارمالاد را روی مرغ بمالید و دوباره به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بگذارید تا مرغ ها مغز پخت شوند و رنگ آنها قهوه ای شود.
در این فاصله داخل قابلمه ای مقداری روغن زیتون بریزد و بر روی حرارت متوسط قرار دهید و هویج ها را داخل آن تفت دهید و هم بزنید.
بعد از 8 تا 10 دقیقه که هویج ها قهوه ای رنگ شدند ، بلغور و یک و نیم پیمانه آب را به آن اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا آب به جوش بیاید.
سپس حرارت را کم کنید و تا به مدت 10 تا 15 دقیقه بلغورها بپزند و نرم شوند.
آب لیمو و پوست آن را به هویج و بلغور پخته شده اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل داخل آن بریزید.سپس مرغ پخته شده در فر را با سس هویج و بلغور سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ پرتقالی
مرغ پرتقالی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مرغ پرتقالی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
مواد لازم برای مرغ پرتقالی با هویج و بلغور
مارمالاد پرتقال :1/2 پیمانه
مرغ :یک و نیم کیلوگرم
پوست لیمو رنده شده :1 قاشق چای خوری
بلغور :1 پیمانه
روغن زیتون :1 قاشق غذاخوری
هویج :4 عدد متوسط
آب لیمو ترش :1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه مرغ پرتقالی با هویج و بلغور
ابتدا فر را با دمای 245 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
مرغ ها را تکه تکه کنید و به نمک و فلفل آغشته کنید و داخل سینی فر به صورت یک لایه بچینید . به طوری که مرغ ها روی هم قرار نگیرند.
سینی را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید.سپس آن را خارج کرده و نیمی از مارمالاد پرتقال را روی مرغ بمالید.
و بعد سینی را بچرخانید و مجددا به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید.
بعد از 10 دقیقه بقیه مارمالاد را روی مرغ بمالید و دوباره به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بگذارید تا مرغ ها مغز پخت شوند و رنگ آنها قهوه ای شود.
در این فاصله داخل قابلمه ای مقداری روغن زیتون بریزد و بر روی حرارت متوسط قرار دهید و هویج ها را داخل آن تفت دهید و هم بزنید.
بعد از 8 تا 10 دقیقه که هویج ها قهوه ای رنگ شدند ، بلغور و یک و نیم پیمانه آب را به آن اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا آب به جوش بیاید.
سپس حرارت را کم کنید و تا به مدت 10 تا 15 دقیقه بلغورها بپزند و نرم شوند.
آب لیمو و پوست آن را به هویج و بلغور پخته شده اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل داخل آن بریزید.سپس مرغ پخته شده در فر را با سس هویج و بلغور سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ پرتقالی
مرغ پرتقالی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مرغ پرتقالی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
طرز تهیه “مرغ پرتقالی” با هویج و بلغور
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com