خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Matiᴎɐ✼

مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سلامت
مدیر آزمایشی
هنرمند انجمن
  
عضویت
17/11/20
ارسال ها
1,803
امتیاز واکنش
12,238
امتیاز
323
سن
19
محل سکونت
MASHHAD
زمان حضور
90 روز 5 ساعت 9 دقیقه
نویسنده این موضوع
رشته پلو قیسی” یکی از غذاهای محلی آذربایجان شرقی و غربی است.
مواد لازم رشته پلو قیسی :
رشته پلویی :1 پیمانه
برنج :3پیمانه
قیسی :100گرم
برگه زرد آلو :100گرم
کره :100گرم
پیاز داغ :3 قاشق سوپخوری
دارچین :1 قاشق چایخوریرشته پلو قیسی
زعفران دم کرده :1 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زرد چوبه :به میزان لازم


روش تهیه رشته پلو قیسی
برنج را بشویید و از 3 تا 4 ساعت قبل با آب و نمک خیس دهید.بعد از خیس خوردن برنج آن را در ّب جوش بریزید تا مغز آن نیم پز شود.

سپس رشته را در آب برنج بریزید و بعد از چند جوش برنج را آبکش کنید.

قیسی و برگه زرد آلو را به مدت 30 دقیقه در آب گرم خیس دهید . بعد آنها را بشویید و در کره داغ شده بریزید و به همراه شکر ، پیاز داغ ، زردچوبه و فلفل ، تفت دهید.

در آخر زعفران را هم اضافه کنید تا عطر آن فوق العاده شود.

کف قابلمه مورد نظرتان مقداری روغن بریزید و از ته دیگی که میخواهید بچینید و چند کف گیر از برنج آبکش شده کف قابلمه بریزید و لابه لای برنج از مواد تفت داده شده بریزید .

این لایه ها را تا تمام شدن مواد ادامه دهید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج دم بکشد.

برنج آماده شده را در ظرف مورد نظرتان بکشید و با برگه های قیسی ، دارچین و خلال پسته و نیز فیله مرغ سرخ شده تزیین کنید.

نکات تکمیلی در رشته پلو قیسی
رشته پلو قیسی جزو غذای محلی - اردبیل میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
رشته پلو قیسی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک


طرز تهیه رشته پلو قیسی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا