- عضویت
- 17/11/20
- ارسال ها
- 1,787
- امتیاز واکنش
- 12,071
- امتیاز
- 323
- سن
- 20
- محل سکونت
- MASHHAD
- زمان حضور
- 90 روز 8 ساعت 49 دقیقه
نویسنده این موضوع
رشته پلو قیسی” یکی از غذاهای محلی آذربایجان شرقی و غربی است.
مواد لازم رشته پلو قیسی :
رشته پلویی :1 پیمانه
برنج :3پیمانه
قیسی :100گرم
برگه زرد آلو :100گرم
کره :100گرم
پیاز داغ :3 قاشق سوپخوری
دارچین :1 قاشق چایخوریرشته پلو قیسی
زعفران دم کرده :1 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زرد چوبه :به میزان لازم
روش تهیه رشته پلو قیسی
برنج را بشویید و از 3 تا 4 ساعت قبل با آب و نمک خیس دهید.بعد از خیس خوردن برنج آن را در ّب جوش بریزید تا مغز آن نیم پز شود.
سپس رشته را در آب برنج بریزید و بعد از چند جوش برنج را آبکش کنید.
قیسی و برگه زرد آلو را به مدت 30 دقیقه در آب گرم خیس دهید . بعد آنها را بشویید و در کره داغ شده بریزید و به همراه شکر ، پیاز داغ ، زردچوبه و فلفل ، تفت دهید.
در آخر زعفران را هم اضافه کنید تا عطر آن فوق العاده شود.
کف قابلمه مورد نظرتان مقداری روغن بریزید و از ته دیگی که میخواهید بچینید و چند کف گیر از برنج آبکش شده کف قابلمه بریزید و لابه لای برنج از مواد تفت داده شده بریزید .
این لایه ها را تا تمام شدن مواد ادامه دهید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج دم بکشد.
برنج آماده شده را در ظرف مورد نظرتان بکشید و با برگه های قیسی ، دارچین و خلال پسته و نیز فیله مرغ سرخ شده تزیین کنید.
نکات تکمیلی در رشته پلو قیسی
رشته پلو قیسی جزو غذای محلی - اردبیل میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
رشته پلو قیسی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
مواد لازم رشته پلو قیسی :
رشته پلویی :1 پیمانه
برنج :3پیمانه
قیسی :100گرم
برگه زرد آلو :100گرم
کره :100گرم
پیاز داغ :3 قاشق سوپخوری
دارچین :1 قاشق چایخوریرشته پلو قیسی
زعفران دم کرده :1 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زرد چوبه :به میزان لازم
روش تهیه رشته پلو قیسی
برنج را بشویید و از 3 تا 4 ساعت قبل با آب و نمک خیس دهید.بعد از خیس خوردن برنج آن را در ّب جوش بریزید تا مغز آن نیم پز شود.
سپس رشته را در آب برنج بریزید و بعد از چند جوش برنج را آبکش کنید.
قیسی و برگه زرد آلو را به مدت 30 دقیقه در آب گرم خیس دهید . بعد آنها را بشویید و در کره داغ شده بریزید و به همراه شکر ، پیاز داغ ، زردچوبه و فلفل ، تفت دهید.
در آخر زعفران را هم اضافه کنید تا عطر آن فوق العاده شود.
کف قابلمه مورد نظرتان مقداری روغن بریزید و از ته دیگی که میخواهید بچینید و چند کف گیر از برنج آبکش شده کف قابلمه بریزید و لابه لای برنج از مواد تفت داده شده بریزید .
این لایه ها را تا تمام شدن مواد ادامه دهید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج دم بکشد.
برنج آماده شده را در ظرف مورد نظرتان بکشید و با برگه های قیسی ، دارچین و خلال پسته و نیز فیله مرغ سرخ شده تزیین کنید.
نکات تکمیلی در رشته پلو قیسی
رشته پلو قیسی جزو غذای محلی - اردبیل میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
رشته پلو قیسی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
طرز تهیه رشته پلو قیسی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com