- عضویت
- 17/11/20
- ارسال ها
- 1,787
- امتیاز واکنش
- 12,071
- امتیاز
- 323
- سن
- 20
- محل سکونت
- MASHHAD
- زمان حضور
- 90 روز 8 ساعت 49 دقیقه
نویسنده این موضوع
دلیل خوشمزه بودن فلافل های حاضری که در فست فود و ساندویچی ها می خوریم این است که در تهیه آنها از ادویه ها و چاشنی های خاصی استفاده میشود که بو و مزه خاصی به این غذا میدهد.
این غذا اصالت عربی دارد که در ایران هم پر طرفدار است،این غذا به دلیل استفاده از نخود پخته در تهیه آن ارزش غذایی بالایی نسبت سایر ساندویچ هایی که از بیرون تهیه میکنیم دارد و پر فایده تر است.استفاده زیاد فلفل در نوع اصلی این غذا آنرا به این نام معروف کرده است ، یعنی جمع مکسر واژه فلفل همان فلافل است.
فلافل توپکی سرخ شده از نخود و ادویجات خوش طعم است. در خاور میانه و به خصوص در دمشق و بیروت و بغداد این غذا بیشتر مصرف میشود.فلافل یکی از معدود ساندویچهایی است که به جای سرو با گوجه و خیار شور اکثرا با ترشی سرو میشود چرا که لـ*ـذت خوردن آن با ترشی دو چندان می شود.
15 نکته مهم که باعث می شود فلافل خانگی شما به لذیذی و خوشمزگی فلافل های بیرون شود را در ادامه این مطلب بخوانید:
1-در تهیه وپخت فلافل بیرون بر حسب معمول از ماش،نخود،بادمجان،عدس و سیب زمینی بکار می رود.
2-در تهیه و پخت فلافل می توانید زیره سیاه و سبز بکار ببرید،این ادویه بهترین ادویه این غذا به شمار میرود.اگر دوست داشتید میتوانید کمی نعناع خشک هم استفاده کنید.
جلوگیری از باز شدن فلافل در هنگام سرخ کردن
3- هنگام درست کردن مایع فلافل سعی کنید آن را شل درست نکنید چون باعث می شود فلافل باز شود باید بدانید اندازه دانه های نخودهای چرخ شده بایستی قدری بزرگتر از دانه های شکر باشد.
این غذا اصالت عربی دارد که در ایران هم پر طرفدار است،این غذا به دلیل استفاده از نخود پخته در تهیه آن ارزش غذایی بالایی نسبت سایر ساندویچ هایی که از بیرون تهیه میکنیم دارد و پر فایده تر است.استفاده زیاد فلفل در نوع اصلی این غذا آنرا به این نام معروف کرده است ، یعنی جمع مکسر واژه فلفل همان فلافل است.
فلافل توپکی سرخ شده از نخود و ادویجات خوش طعم است. در خاور میانه و به خصوص در دمشق و بیروت و بغداد این غذا بیشتر مصرف میشود.فلافل یکی از معدود ساندویچهایی است که به جای سرو با گوجه و خیار شور اکثرا با ترشی سرو میشود چرا که لـ*ـذت خوردن آن با ترشی دو چندان می شود.
15 نکته مهم که باعث می شود فلافل خانگی شما به لذیذی و خوشمزگی فلافل های بیرون شود را در ادامه این مطلب بخوانید:
1-در تهیه وپخت فلافل بیرون بر حسب معمول از ماش،نخود،بادمجان،عدس و سیب زمینی بکار می رود.
2-در تهیه و پخت فلافل می توانید زیره سیاه و سبز بکار ببرید،این ادویه بهترین ادویه این غذا به شمار میرود.اگر دوست داشتید میتوانید کمی نعناع خشک هم استفاده کنید.
جلوگیری از باز شدن فلافل در هنگام سرخ کردن
3- هنگام درست کردن مایع فلافل سعی کنید آن را شل درست نکنید چون باعث می شود فلافل باز شود باید بدانید اندازه دانه های نخودهای چرخ شده بایستی قدری بزرگتر از دانه های شکر باشد.
15 نکته فلافل خانگی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com