- عضویت
- 17/11/20
- ارسال ها
- 1,787
- امتیاز واکنش
- 12,071
- امتیاز
- 323
- سن
- 20
- محل سکونت
- MASHHAD
- زمان حضور
- 90 روز 8 ساعت 49 دقیقه
نویسنده این موضوع
با رعایت نکات زیر بهترین جوجه کباب را تهیه کنید
شاید ظاهرا درست کردن جوجه کباب ساده باشد و با ترکیب پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران و اضافه کردن به تکه های جوجه وکباب کردن روی آتش کار را تمام کند ولی اگر نکات ریزی که گفته می شود را رعایت نکنید نمی توانید جوجه کباب خوشمزه رستورانی تهیه کنید پس نکات زیر را بخوانید تا اشکال کار خود را پیدا کنید و بتوانید جوجه حرفه ای تهیه کنید.
. برای لذیذشدن و خوشرنگ تر شدن جوجه کباب ها، مقداری کره را به روش بن ماری ذوب کنید و کمی زعفران هم داخل آن بریزید.سپس هنگام پخت جوجه ها، مخلوط کره و زعفران را با قلمو روی کباب ها بمالید تا چرب تر و خوش طعم تر شود.
2. برای تهیه سس جوجه کباب، میتوانید مخلفات مایه جوجه را که شامل پیاز و فلفل دلمه ای می باشد را با مقداری آب پرتقال و کمی ادویه سرخ کنید و کنار جوجه میل کنید.
3. هنگام درست کردن جوجه کباب ، دو روش برای ریختن زعفران وجود دارد که ما روش اول را بیشتر توصیه می کنیم در روش اول از همان اول جوجه ها را با زعفران مزه دار کنید و حدود یک ساعت در یخچال بگذارید سپس پیاز و بقیه مخلفات را به آن اضافه کنید. در روش دوم می توانید نیم ساعت آخر که دیگر میخواهید جوجه ها را به سیخ بکشید پیاز و فلفل دلمه ای را آن جدا کنید و بعد زعفران دم کرده را به جوجه ها اضافه کنید.
4. برای ترد کردن و آبدار شدن جوجه کباب بهتر است در نیم ساعت آخر مزه دار شدن جوجه ها، روغن زیتون را به جوجه اضافه کنید تا باعث سفت شدن جوجه ها نشود.
5. برای کباب کردن گوجه و فلفل سبز همراه با جوجه کباب ، کافیست فقط گوجه ها را در هر طرف 7 دقیقه و فلفل ها را 2 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
6. در صورت دسترسی نداشتن به منقل و کباب پز، می توانید جوجه کباب ها را در تابه درست کنید. بدین منظور بعد از مزه دار کردن جوجه ها، پیاز و فلفل دلمه ای که جوجه ها در آن خوابانده شده بودند را جدا کنید و داخل تابه چرب شده بریزید.
سپس جوجه ها را به سیخ چوبی بزنید و روی پیاز و فلفل درحال تفت بگذارید. درب تابه را ببندید و اجازه دهید مواد کمی آب بیندازد و بعد در تابه را بردارید تا جوجه ها طلایی رنگ شود.
وقتی یک طرف جوجه سرخ شد، طرف دیگر آن را برگردانید تا کاملا مغز پخت شوند.برای اینکه جوجه کباب تابه ای شما طعم زغالی به خود بگیرید میتوانید یک تکه زغال روشن و گر گرفته را داخل ماهیتابه بگذارید و با این ترفند کبابتان را خوش طعم ترکنید.
7. مرغ ذاتا بوی ناپسندی دارد. این بو به میزان قابل توجهی با پیاز و زعفران گرفته می شود. اما اضافه کردن سایر ادویه جات هم به رفع بوی بد مرغ و بهتر شدن طعم آن کمک شایانی می کند. این مورد کاملا سلیقه ای است اما ادویه های پیشنهادی 1. پودر پیاز 2. فلفل سیاه تازه آسیاب شده 3.مقدار بسیار اندکی پودر سیر4. پودر گیشنیز.
شاید ظاهرا درست کردن جوجه کباب ساده باشد و با ترکیب پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران و اضافه کردن به تکه های جوجه وکباب کردن روی آتش کار را تمام کند ولی اگر نکات ریزی که گفته می شود را رعایت نکنید نمی توانید جوجه کباب خوشمزه رستورانی تهیه کنید پس نکات زیر را بخوانید تا اشکال کار خود را پیدا کنید و بتوانید جوجه حرفه ای تهیه کنید.
. برای لذیذشدن و خوشرنگ تر شدن جوجه کباب ها، مقداری کره را به روش بن ماری ذوب کنید و کمی زعفران هم داخل آن بریزید.سپس هنگام پخت جوجه ها، مخلوط کره و زعفران را با قلمو روی کباب ها بمالید تا چرب تر و خوش طعم تر شود.
2. برای تهیه سس جوجه کباب، میتوانید مخلفات مایه جوجه را که شامل پیاز و فلفل دلمه ای می باشد را با مقداری آب پرتقال و کمی ادویه سرخ کنید و کنار جوجه میل کنید.
3. هنگام درست کردن جوجه کباب ، دو روش برای ریختن زعفران وجود دارد که ما روش اول را بیشتر توصیه می کنیم در روش اول از همان اول جوجه ها را با زعفران مزه دار کنید و حدود یک ساعت در یخچال بگذارید سپس پیاز و بقیه مخلفات را به آن اضافه کنید. در روش دوم می توانید نیم ساعت آخر که دیگر میخواهید جوجه ها را به سیخ بکشید پیاز و فلفل دلمه ای را آن جدا کنید و بعد زعفران دم کرده را به جوجه ها اضافه کنید.
4. برای ترد کردن و آبدار شدن جوجه کباب بهتر است در نیم ساعت آخر مزه دار شدن جوجه ها، روغن زیتون را به جوجه اضافه کنید تا باعث سفت شدن جوجه ها نشود.
5. برای کباب کردن گوجه و فلفل سبز همراه با جوجه کباب ، کافیست فقط گوجه ها را در هر طرف 7 دقیقه و فلفل ها را 2 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
6. در صورت دسترسی نداشتن به منقل و کباب پز، می توانید جوجه کباب ها را در تابه درست کنید. بدین منظور بعد از مزه دار کردن جوجه ها، پیاز و فلفل دلمه ای که جوجه ها در آن خوابانده شده بودند را جدا کنید و داخل تابه چرب شده بریزید.
سپس جوجه ها را به سیخ چوبی بزنید و روی پیاز و فلفل درحال تفت بگذارید. درب تابه را ببندید و اجازه دهید مواد کمی آب بیندازد و بعد در تابه را بردارید تا جوجه ها طلایی رنگ شود.
وقتی یک طرف جوجه سرخ شد، طرف دیگر آن را برگردانید تا کاملا مغز پخت شوند.برای اینکه جوجه کباب تابه ای شما طعم زغالی به خود بگیرید میتوانید یک تکه زغال روشن و گر گرفته را داخل ماهیتابه بگذارید و با این ترفند کبابتان را خوش طعم ترکنید.
7. مرغ ذاتا بوی ناپسندی دارد. این بو به میزان قابل توجهی با پیاز و زعفران گرفته می شود. اما اضافه کردن سایر ادویه جات هم به رفع بوی بد مرغ و بهتر شدن طعم آن کمک شایانی می کند. این مورد کاملا سلیقه ای است اما ادویه های پیشنهادی 1. پودر پیاز 2. فلفل سیاه تازه آسیاب شده 3.مقدار بسیار اندکی پودر سیر4. پودر گیشنیز.
نکات پخت جوجه کباب
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com