M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,861
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
کوفته قارچ : مواد لازم :
برنج : يك و نيم ليوان
گوشت چرخ كرده (مخلوط گوسفند و گوساله ):300 گرم (خرد شود)
قارچ : 300 گرم
سبزي خرد شده (تره ، جعفري و كمي شويد): 2ليوان
زردچوبه : يك قاشق غذاخوري
پودر تخم گشنيز: يك قاشق غذاخوري
پياز متوسط: يك عدد
رب گوجه فرنگي : يك قاشق غذاخوري
تخم مرغ : يك عدد
روغن : به مقدار لازم
نمك و فلفل : به ميزان دلخواه
مواد داخل كوفته :
پياز داغ : يك قاشق غذاخوري
سير داغ : يك قاشق چاي خوري
قارچ تفت داده شده : 2 قاشق غذاخوري
طرز تهيه :
برنج را پس از شستن با يك سوم ليوان آب ،كمي نمك و يك قاشق چاي خوري زردچوبه درروي اجاق مي گذاريم . پس از اين كه آب آن تمام شد، از روي اجاق برمي داريم تا خنك شود.
-در قابلمه بزرگي (كه گنجايش سه عدد كوفته بزرگ را داشته باشد) كمي روغن مي ريزيم و پيازرا سرخ مي كنيم ، بقيه زردچوبه را به آن اضافه مي نماييم . رب گوجه فرنگي را با 6 ليوان آب رقيق كرده و با كمي نمك و فلفل به آن اضافه مي كنيم .
-در كاسه اي ، برنج ، گوشت ، سبزي ، قارچ (باكمي آبليمو تفت داده شود) نمك ، فلفل و پودرتخم گشنيز و تخم مرغ را مي ريزيم و خوب با دست ورز مي دهيم تا چسبندگي پيدا كند.
سپس مايع را به سه قسمت مساوي تقسيم كرده و بادست به شكل گلوله هاي بزرگي در مي آوريم وميان هر كدام از آنها يك تا دو قاشق غذاخوري ازمواد داخل كوفته مي اندازيم و مجددا به صورت گرد در مي آوريم .
- پس از اين كه مخلوط آب و رب و پيازداغ جوش آمد، كوفته ها را يكي يكي به آرامي داخل آن مي گذاريم و شعله را كم مي كنيم . پس از چنددقيقه مي توانيم كوفته ها را كمي بـ*ـغلتانيم تا به سس آغشته شود. بايد توجه داشته باشيم كه در قابلمه كاملا بسته نباشد زيرا اين كار از وا رفتن كوفته جلوگيري مي كند، پس از يك ساعت و نيم كوفته ،براي سرو آماده است .
توجه : براي تزئين آن در ديس مي توانيم از قارچ و فلفل دلمه اي رنگي و پيازداغ استفاده کنیم.
#کوفته_قارچ
انجمن98
برنج : يك و نيم ليوان
گوشت چرخ كرده (مخلوط گوسفند و گوساله ):300 گرم (خرد شود)
قارچ : 300 گرم
سبزي خرد شده (تره ، جعفري و كمي شويد): 2ليوان
زردچوبه : يك قاشق غذاخوري
پودر تخم گشنيز: يك قاشق غذاخوري
پياز متوسط: يك عدد
رب گوجه فرنگي : يك قاشق غذاخوري
تخم مرغ : يك عدد
روغن : به مقدار لازم
نمك و فلفل : به ميزان دلخواه
مواد داخل كوفته :
پياز داغ : يك قاشق غذاخوري
سير داغ : يك قاشق چاي خوري
قارچ تفت داده شده : 2 قاشق غذاخوري
طرز تهيه :
برنج را پس از شستن با يك سوم ليوان آب ،كمي نمك و يك قاشق چاي خوري زردچوبه درروي اجاق مي گذاريم . پس از اين كه آب آن تمام شد، از روي اجاق برمي داريم تا خنك شود.
-در قابلمه بزرگي (كه گنجايش سه عدد كوفته بزرگ را داشته باشد) كمي روغن مي ريزيم و پيازرا سرخ مي كنيم ، بقيه زردچوبه را به آن اضافه مي نماييم . رب گوجه فرنگي را با 6 ليوان آب رقيق كرده و با كمي نمك و فلفل به آن اضافه مي كنيم .
-در كاسه اي ، برنج ، گوشت ، سبزي ، قارچ (باكمي آبليمو تفت داده شود) نمك ، فلفل و پودرتخم گشنيز و تخم مرغ را مي ريزيم و خوب با دست ورز مي دهيم تا چسبندگي پيدا كند.
سپس مايع را به سه قسمت مساوي تقسيم كرده و بادست به شكل گلوله هاي بزرگي در مي آوريم وميان هر كدام از آنها يك تا دو قاشق غذاخوري ازمواد داخل كوفته مي اندازيم و مجددا به صورت گرد در مي آوريم .
- پس از اين كه مخلوط آب و رب و پيازداغ جوش آمد، كوفته ها را يكي يكي به آرامي داخل آن مي گذاريم و شعله را كم مي كنيم . پس از چنددقيقه مي توانيم كوفته ها را كمي بـ*ـغلتانيم تا به سس آغشته شود. بايد توجه داشته باشيم كه در قابلمه كاملا بسته نباشد زيرا اين كار از وا رفتن كوفته جلوگيري مي كند، پس از يك ساعت و نيم كوفته ،براي سرو آماده است .
توجه : براي تزئين آن در ديس مي توانيم از قارچ و فلفل دلمه اي رنگي و پيازداغ استفاده کنیم.
#کوفته_قارچ
انجمن98
طرز تهیه کوفته چارچ
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com