- امتیاز واکنش
- 7,220
- زمان حضور
- 0
نویسنده این موضوع
در سفر اعضای شورای عالی خانه موسیقی به کردستان عنوان شد
فخرالدینی: باید سردیس «حسن کامکار» در یکی از میادین بزرگ کردستان نصب شود
موسیقی ما - اساتید فرهاد فخرالدینی، حسن ریاحی، محمد سریر، هوشنگ کامکار، داریوش پیرنیاکان از اعضای شورای عالی خانهی موسیقی به همراه محمد میرزمانی، حمیدرضا اردلان، حمیدرضا نوربخش و حمیدرضا عاطفی به مدت دو روز در کردستان حضور داشتند تا به بررسی پتانسیلهای موسیقایی کردستان بپردازند. از مهمترین اهداف حضور این اساتید موسیقی در قالب شورای عالی موسیقی ایران بازدید از ارکستر فیلارمونیک کردستان، ارکستر فرهنگی کودکان و نوجوانان، ارکستر جوانان و بررسی سطح کمی و کیفی این ارکسترها، هنرستان موسیقی و بررسی نیازمندیها و شیوه حمایتی از آنان در جهت تقویت و گسترش فعالیتهای آنان بوده است. همچنین بازدید از کارگاههای ساخت سازهای موسیقی از دیگر برنامههای حضور این هنرمندان در این استان است.
در این جلسه «فرهاد فخرالدینی» پیشنهاد داد به خاطرِ خدمات فراوانی که «حسن کامکار» -موزیسین و سرپرستِ گروه کامکارها- انجام داده است، سردیس این هنرمند در یکی از میادین بزرگ این شهر نصب شود: « تربیتِ خانوادهای بزرگ چون خانواده کامکار که مانند یک دانشگاه تمام عیار هنر موسیقی کار بزرگی است؛ علاوه بر آن «حسن کامکار» پایهریز فعالیت امروز موسیقی در استان کردستان است و بسیاری از فعالان موسیقیِ این شهر، شاگرد او بودهاند و به همینخاطر میطلبد تا مسؤولان استان به عنوان یک اولویت، یکی از بهترین میادین سنندج و دیگر شهرهای استان را مزین به نام و سردیس این استاد برجسته کنند. من زمانی که در ارکستر «ارسلان کامکار» را در کنار خود دارم خیالم راحت است و این حاصل تلاش و زحمت پدر بزرگوارشان است؛ به همینه خاطر نباید این بزرگان را فراموش کنیم و میبایست به صورت ویژه از ایشان تجلیل به عمل آید.»
آهنگساز پیشکسوت موسیقی ایران همچنین دربارهی بازدیدش از هنرستان هنرهای زیبای سنندج گفت: «در این هنرستان استعدادهای بسیار خوبی را دیدم که شاید این سطح از استاد در هیج کجای کشور دیده نشود،من نوازندهی 12 سالهی ترومبونی را در ارکستر فیلارمونیک کردستان دیدم که ایمان دارم از آیندهدارانِ موسیقی ایران خواهد بود و امیدوارم با تلاش و ادامهی اصولی فعالیت موسیقاییشان به زودی به این جایگاه برسد؛ علاوه بر آن روز اول ورود به سنندج، به مکانی بسیار حیرتانگیز مملو از آثار بسیار زیبای استاد هادی ضیاءالدینی رفتم. به جرأت میتوانم بگویم با دیدن شهرهای بسیار زیبایی چون سن پترزبورگ، رم، فلورانس و ... که مهد صنعت و هنر مجسمهسازی است، توانایی این استاد را در حد و اندازه بزرگترین اساتید این کشورها میدانم.»
استادِ موسیقی ایران همچنین کردستان را سرشار از ملودی، نشاط ، شادی دانست.
در سفر اعضای شورای عالی خانه موسیقی به کردستان عنوان شد
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com