خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Cinder

سرپرست بازنشسته فرهنگ و ادب
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
12/8/18
ارسال ها
2,007
امتیاز واکنش
7,220
امتیاز
308
زمان حضور
0
نویسنده این موضوع

در سفر اعضای شورای عالی خانه موسیقی به کردستان عنوان شد
فخرالدینی: باید سردیس «حسن کامکار» در یکی از میادین بزرگ کردستان نصب شود
موسیقی ما - اساتید فرهاد فخرالدینی، حسن ریاحی، محمد سریر، هوشنگ کامکار، داریوش پیرنیاکان از اعضای شورای عالی خانه‌ی موسیقی به همراه محمد میرزمانی، حمیدرضا اردلان، حمیدرضا نوربخش و حمیدرضا عاطفی به مدت دو روز در کردستان حضور داشتند تا به بررسی پتانسیل‌های موسیقایی کردستان بپردازند. از مهمترین اهداف حضور این اساتید موسیقی در قالب شورای عالی موسیقی ایران بازدید از ارکستر فیلارمونیک کردستان، ارکستر فرهنگی کودکان و نوجوانان، ارکستر جوانان و بررسی سطح کمی و کیفی این ارکسترها، هنرستان موسیقی و بررسی نیازمندی‌ها و شیوه حمایتی از آنان در جهت تقویت و گسترش فعالیت‌های آنان بوده است. همچنین بازدید از کارگاه‌های ساخت سازهای موسیقی از دیگر برنامه‌های حضور این هنرمندان در این استان است.

در این جلسه «فرهاد فخرالدینی» پیشنهاد داد به خاطرِ خدمات فراوانی که «حسن کامکار» -موزیسین و سرپرستِ گروه کامکارها- انجام داده است، سردیس این هنرمند در یکی از میادین بزرگ این شهر نصب شود:‌ « تربیتِ خانواده‌ای بزرگ چون خانواده کامکار که مانند یک دانشگاه تمام عیار هنر موسیقی کار بزرگی است؛ علاوه بر آن «حسن کامکار» پایه‌ریز فعالیت امروز موسیقی در استان کردستان است و بسیاری از فعالان موسیقیِ این شهر، شاگرد او بوده‌اند و به همین‌خاطر می‌طلبد تا مسؤولان استان به عنوان یک اولویت، یکی از بهترین میادین سنندج و دیگر شهرهای استان را مزین به نام و سردیس این استاد برجسته کنند.‌ من زمانی که در ارکستر «ارسلان کامکار» را در کنار خود دارم خیالم راحت است و این حاصل تلاش و زحمت پدر بزرگوارشان است؛ به همینه خاطر نباید این بزرگان را فراموش کنیم و می‌بایست به صورت ویژه از ایشان تجلیل به عمل آید.»‌

آهنگساز پیشکسوت موسیقی ایران همچنین درباره‌ی بازدیدش از هنرستان هنرهای زیبای سنندج گفت: «در این هنرستان استعدادهای بسیار خوبی را دیدم که شاید این سطح از استاد در هیج کجای کشور دیده نشود،‌من نوازنده‌ی 12 ساله‌ی ترومبونی را در ارکستر فیلارمونیک کردستان دیدم که ایمان دارم از آینده‌دارانِ موسیقی ایران خواهد بود و امیدوارم با تلاش و ادامه‌ی اصولی فعالیت‌ موسیقایی‌شان به زودی به این جایگاه برسد؛ علاوه بر آن روز اول ورود به سنندج، به مکانی بسیار حیرت‌انگیز مملو از آثار بسیار زیبای استاد هادی ضیاءالدینی رفتم. به جرأت می‌توانم بگویم با دیدن شهرهای بسیار زیبایی چون سن پترزبورگ، رم، فلورانس و ... که مهد صنعت و هنر مجسمه‌سازی است، توانایی این استاد را در حد و اندازه بزرگ‌ترین اساتید این کشورها می‌دانم.»

استادِ موسیقی ایران همچنین کردستان را سرشار از ملودی، نشاط ، شادی دانست.


در سفر اعضای شورای عالی خانه موسیقی به کردستان عنوان شد

 
  • تشکر
Reactions: *SADAT*

Cinder

سرپرست بازنشسته فرهنگ و ادب
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
12/8/18
ارسال ها
2,007
امتیاز واکنش
7,220
امتیاز
308
زمان حضور
0
نویسنده این موضوع
هوشنگ کامکار:ارکستر فیلار مونیک سنندج از ارکستر سمفونیک و ملی بهتر است
در ادامه‌ی این جلسه «هوشنگ کامکار» نیز به این مساله اشاره کرد که با دیدنِ ارکستر فیلارمونیک کردستان، آرزو کرده است که ای کاش پدرش زنده بود و این ارکستر را مشاهده می‌کرد: « امروز وقتی ارکستر فیلارمونیک کردستان را دیدم دوست داشتم پدرم زنده بود و می‌دید که چه انقلاب فرهنگی در شهر سنندج اتفاق افتاده است. طی چندین سفری که به کردستان داشتم گروه‌های موسیقی بسیار خوبی را دیدم که بسیار تحسین‌برانگیز و موسیقی را با جذابیت و پرتکنیک می‌زدند. این گروه‌ها ملودی‌ها و سازهای پیچیده را بسیار تعجب آور می‌زدند و قطعاتی را اجرا می کردند که در سطح بین المللی بود. به نسبت امکاناتی که در این شهر وجود دارد، ارکستر فیلارمونیک سنندج حتی از ارکستر سمفونیک و ارکستر ملی ایران هم بهتر است.امروز دیدم که کودکان و نوجوانان کردستانی ساز ترومبون و هورن را که از سخت‌ترین و پیچیده‌ترین سازهای ارکستر هستند بسیار خوب اجرا می‌کردند و برایم بسیار جای خوشحالی داشت. شهر سنندج در واقع شهر هنر ایران زمین است.»‌
به گفته‌ی او هنرمند باید دارای شخصیت هنری باشد و فقط داشتن تبحر در یک ساز، ملاک هنرمند بودن نیست: «امروزه موسیقی‌های بی‌کیفیتی به گوش مردم می‌رسد که فرهنگ موسیقایی آنان را خراب کرده است و باید رادیو و تلویزیون و متولیان امر کمک کنند تا موسیقی خوب به مردم ارائه شود.»
  • حمیدرضا نوربخش: کپی‌رایت را جدی‌تر پیگیری می‌کنیم
در همین جلسه «حمیدرضا نوربخش» -مدیرعامل خانه موسیقی ایران- نیز از پیگیری جدی بحث کپی رایت خبر داد و اینکه خلا قانونی آن را در کمیسیون فرهنگی مجلس دنبال می‌کنند: «درصدد هستیم تا بانکی از اطلاعات موسیقی را ایجاد کنیم در آن آثار را ثبت کنیم. در دیداری که با مسؤولان استان داشتیم قول دادند که مکانی را برای شعبه کردستان خانه موسیقی اختصاص دهند که امیدواریم هر چه زودتر شاهد تاسیس آن باشیم.»
او همچنین تاکید کرد که امیدوار است بهترین دانشگاه های موسیقی کشور در سنندج دایر و کردستان به عنوان قطب موسیقی ایران معرفی شود.



تاریخ


در سفر اعضای شورای عالی خانه موسیقی به کردستان عنوان شد

 
  • تشکر
Reactions: *SADAT*
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا