خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
25,239
امتیاز واکنش
64,098
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
272 روز 9 ساعت 46 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه شیرینی کشمشی
  • سفیده تخم مرغ ۱۵۰ گرم (حدود ۵ عدد )
  • پودر نارگیل ۱۵۰ گرم (۱ لیوان سرخالی بعلاوه ۱ لیوان یک بند انگشت خالی)
  • شکر ۳۰۰ گرم (۱ و ۱/۳ پیمانه )
  • روغن مایع ۹۰ گرم (حدود ½ پیمانه)
  • وانیل ۱/۸ ق چای خوری
  • آبلیمو ۱.۵ ق چای خوری
  • مرحله اول:
    • برای تهیه شیرینی نارگیلی پفکی ابتدا پودر نارگیل و شکر و نصف بیشتر سفیده و نصف روغن را باهام مخلوط کنید و از چرخ گوشت رد کنید یا می توانید شکر و پودر نارگیل را ابتدا داخل غذاساز ریخته و چندتا پالس بزنید تا ریزتر شوند و بعد نیمی از سفیده تخم مرغ ونیمی روغن مایع را اضافه کنید ( در صورت عدم دسترسی به چرخ گوشت و غذاساز باید پودر نارگیل را داخل آسیاب برقی ریخته تا کمی ریزتر شود سپس بقیه مواد را به آن اضافه کرده)


طرز تهیه شیرینی کشمشی ترک دار و پف‌پفی

 
آخرین ویرایش:
  • تشکر
  • عالی
Reactions: *NiLOOFaR* و Matiᴎɐ✼

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
25,239
امتیاز واکنش
64,098
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
272 روز 9 ساعت 46 دقیقه
نویسنده این موضوع
مرحله دوم:
بن ماری کردن شیرینی نارگیلی

مواد را داخل یک کاسه ریخته و روی بخار غیر مستقیم بخار آب قرار دهید و مدام از کف ظرف به صورت دورانی هم بزنید تا کمی گرم شود باید مانند حلیم گندم که نیاز به هم زدن مداوم دارد.



مرحله سوم: افزودن آبلیمو و وانیل

وقتی مواد گرم شد ظرف را از روی حرارت بردارید و باقی مانده سفیده تخم مرغ و روغن مایع و وانیل و آبلیمو را اضافه کنید و مجدد ظرف را روی حرارت قرار دهید و مدام سریع هم بزنید دقت کنید نباید اصلا مواد بجوشد وگرنه شیرینی براق نمی شود وقتی بخار آب کم کم تبخیر شد و به غلظت فرنی رسید و کاملا غلیظ و کشدار شد و از قاشق به صورت پیوسته ریخت مواد شیرینی نارگیلی ما حاضر است.



مرحله چهارم : تهیه شیرینی نارگیلی

مواد داخل کاسه را به یک ظرف دیگر منتقل و در دمای محیط قرار دهید تا کمی ولرم و خنک شود به هیچ عنوان نباید ظرف را داخل یخچال قرار دهید سپس فر را روشن کنید تا گرم شود و مواد شیرینی را داخل قیف ریخته و کف سینی را کاغذ روغنی بی اندازید و کمی چرب کنید.
مرحله پنجم : پخت شیرینی نارگیلی

قیف را بدون ماسوره داخل سینی به اندازه دلخواه و با فاصله از هم بزنید و روی شیرینی را که نوک تیز شده با نوک انگشت چرب شده صاف کنید سپس داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید ابتدا ۱۰ دقیقه روی دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید تا پخته شود سپس دما روی ۱۷۵ درجه قرار دهید و ۱۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا زیر شیرینی کمی تغییر رنگ دهد از فر خارج کنید کمی که خنک شد از روی سینی فر جدا کنید.
نوش جان


طرز تهیه شیرینی کشمشی ترک دار و پف‌پفی

 
  • تشکر
  • عالی
Reactions: *NiLOOFaR* و Matiᴎɐ✼

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
25,239
امتیاز واکنش
64,098
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
272 روز 9 ساعت 46 دقیقه
نویسنده این موضوع
نکته:
  1. در مرحله بن ماری کردن دقت کنید در انتهای پخت انگشت را داخل کاسه فرو ببرید نباید ذرات شکر احساس شود و گرما را حس کند ولی نسوزد.
  2. اگر مرحله داغ زدن شیرینی را درست انجام دهید روی شیرینی براق و ترک می خورد.
  3. از پودر نارگیل تازه استفاده کنید.
  4. حتما در مرحله بن ماری کردن باید حرارت کم باشد حداقل ۳۰ الی ۳۵ دقیقه طول بکشد.
  5. اگر مواد را به ترازو کرده باشید شیرینی خوبی خواهید داشت اما اگر در داغ زدن کمی مواد شل بود مقداری پودر نارگیل و اگر مواد کمی سفت بود کمی سفیده تخم مرغ اضافه کنید.
  6. در فرهای برقی ۲۰ درجه دما ها را کمتر بگذارید.
  7. سعی کنید برای تهیه شیرینی نارگیی از سینی فر استفاده نکنید زیرا رنگ شیرینی زود تیره می کند.


#شیرینی_کشمشی


طرز تهیه شیرینی کشمشی ترک دار و پف‌پفی

 
  • تشکر
  • عالی
Reactions: *NiLOOFaR* و Matiᴎɐ✼
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا