M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن

- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,850
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- نوادگانِ بختیاری
- زمان حضور
- 273 روز 9 ساعت 41 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیهی پاکورای هندی
موادلازم:
آرد نخودچی
۲ قاشق غذا خوری
آرد گندم نانوایی
۴ قاشق غذا خوری
پیاز متوسط(رنده شده)
۱ عدد
خمیر مایه
۱ قاشق چای خوری
آب ولرم
۱ لیوان
ادویه مخصوص(پکوره و سمبوسه)
۱ قاشق چای خوری
گشنیز تازه خردشده
۱ قاشق غذا خوری
تخم گشنیز نیم کوب شده
۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز تازه کوچک
۱ عدد
نمک
۱/۲ قاشق چای خوری
روغن
به مقدار لازم
طرز تهریه:
آب و خمیرمایه رو با هم مخلوط روی ظرف را بپوشانید و کمی در دمای محیط بگذارید تا عمل کند زمان آن بستگی به تازگی و کهنگی خمیرمایه دارد خمیر مایه تازه زودتر عمل میکند.
پیاز و گشنیز تازه و فلفل ریز خرد شده را اضافه کنید. در این مرحله ادویه و تخم گشنیز را اضافه کنید.
هر دو آرد را با هم مخلوط و نمک را به آنها اضافه کنید. مخلوط آرد و نمک را به مواد قبلی اضافه و خوب هم بزنید تا یکدست شود
خمیر آماده را به مدت ده دقیقه در دمای محیط بگذارید تا خمیر مایه روی آرد عمل کند و روی خمیر حباب ایجاد شود.
روغن را بگذارید داغ شود ظرف دیواره دار باشد بهتر است. از مواد با قاشق برداشته و در روغن سرخ کنید
پس از سرخ شدن داخل صافی بگذارید. تا روغن اضافی آن برود. یا داخل ظرفی که کف آن دستمال گذاشته اید بگذارید.
نوش جان!
#پاکورا_هندی

موادلازم:
آرد نخودچی
۲ قاشق غذا خوری
آرد گندم نانوایی
۴ قاشق غذا خوری
پیاز متوسط(رنده شده)
۱ عدد
خمیر مایه
۱ قاشق چای خوری
آب ولرم
۱ لیوان
ادویه مخصوص(پکوره و سمبوسه)
۱ قاشق چای خوری
گشنیز تازه خردشده
۱ قاشق غذا خوری
تخم گشنیز نیم کوب شده
۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز تازه کوچک
۱ عدد
نمک
۱/۲ قاشق چای خوری
روغن
به مقدار لازم
طرز تهریه:
آب و خمیرمایه رو با هم مخلوط روی ظرف را بپوشانید و کمی در دمای محیط بگذارید تا عمل کند زمان آن بستگی به تازگی و کهنگی خمیرمایه دارد خمیر مایه تازه زودتر عمل میکند.
پیاز و گشنیز تازه و فلفل ریز خرد شده را اضافه کنید. در این مرحله ادویه و تخم گشنیز را اضافه کنید.
هر دو آرد را با هم مخلوط و نمک را به آنها اضافه کنید. مخلوط آرد و نمک را به مواد قبلی اضافه و خوب هم بزنید تا یکدست شود
خمیر آماده را به مدت ده دقیقه در دمای محیط بگذارید تا خمیر مایه روی آرد عمل کند و روی خمیر حباب ایجاد شود.
روغن را بگذارید داغ شود ظرف دیواره دار باشد بهتر است. از مواد با قاشق برداشته و در روغن سرخ کنید
پس از سرخ شدن داخل صافی بگذارید. تا روغن اضافی آن برود. یا داخل ظرفی که کف آن دستمال گذاشته اید بگذارید.
نوش جان!

#پاکورا_هندی

طرز تهیهی پاکورای هندی

رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
