خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,861
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه‌ی پاکورای هندی
موادلازم:

آرد نخودچی

۲ قاشق غذا خوری

آرد گندم نانوایی

۴ قاشق غذا خوری

پیاز متوسط(رنده شده)

۱ عدد

خمیر مایه

۱ قاشق چای خوری

آب ولرم

۱ لیوان

ادویه مخصوص(پکوره و سمبوسه)

۱ قاشق چای خوری

گشنیز تازه خردشده‌

۱ قاشق غذا خوری

تخم گشنیز نیم کوب شده

۱ قاشق چای خوری

فلفل قرمز تازه کوچک

۱ عدد

نمک

۱/۲ قاشق چای خوری

روغن

به مقدار لازم

طرز تهریه:
آب و خمیرمایه رو با هم مخلوط روی ظرف را بپوشانید و کمی در دمای محیط بگذارید تا عمل کند زمان آن بستگی به تازگی و کهنگی خمیرمایه دارد خمیر مایه تازه زودتر عمل میکند.
پیاز و گشنیز تازه و فلفل ریز خرد شده را اضافه کنید. در این مرحله ادویه و تخم گشنیز را اضافه کنید.
هر دو آرد را با هم مخلوط و نمک را به آنها اضافه کنید. مخلوط آرد و نمک را به مواد قبلی اضافه و خوب هم بزنید تا یکدست شود
خمیر آماده را به مدت ده دقیقه در دمای محیط بگذارید تا خمیر مایه روی آرد عمل کند و روی خمیر حباب ایجاد شود.
روغن را بگذارید داغ شود ظرف دیواره دار باشد بهتر است. از مواد با قاشق برداشته و در روغن سرخ کنید
پس از سرخ شدن داخل صافی بگذارید. تا روغن اضافی آن برود. یا داخل ظرفی که کف آن دستمال گذاشته اید بگذارید.
نوش جان!


#پاکورا_هندی
:yumb:


طرز تهیه‌ی پاکورای هندی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا